PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629466}
5,8 14 tys. ocen
5,8 10 1 13838
Komisarz Alex
powrót do forum serialu Komisarz Alex

Ale ten nowy Alex jest slaby. Nowy Komisarz mega drewniany i aktorzy jak Fido

ocenił(a) serial na 7
sewerynantosiewicz

Też tak uważam, najlepszym komisarzem był Pawlicki, na drugim miejscu Wieczorek, odcinki z Czerwińskim i Wesołowskim, może oprócz ostatniego, były najgorsze w historii serialu. Tak na marginesie, z jakiego filmu pochodzi Twoje zdjęcie profilowe :D ?

ocenił(a) serial na 10
MBIITF

Ja tam postać Czerwińskiego lubię ma nawet dobry kontakt z psem jeszcze trochę widać że ma zaległości w czynnościach policyjnych. Oczywiście że Pawlicki i Wieczorek najlepsi , ale Czerwiński lepiej od Wesołowskiego. On przeważnie grał bandziorów ale nawet sobie radzi.

ocenił(a) serial na 7
ghf

Mimo wszystko, spodziewałem się że po Wieczorku następnym komisarzem będzie albo Wieczorkowski, albo Zakościelny. Myślę że producentów byłoby stać na angaż, zarówno pierwszego jak i drugiego. Oprócz tego, lekko irytujący jest ten wątek miłosny między Gutkiem i Jagodą, nie pamiętam żeby we włoskiej wersji było coś takiego.

ocenił(a) serial na 10
MBIITF

Czerwiński był najtańszy pewnie dla tego go wzięli. Przecież od 15 sezonu nasi tworzą własne scenariusze i dają własne wątki , choć wcześniej też było sporo rzeczy których w oryginale nie było.

ocenił(a) serial na 10
MBIITF

Warto dodać że do roli którą teraz gra Czerwiński brano byli pod uwagę Roznerski , Żurek , Maćkowiak , Czarnecki, Król i Pocheć. Czerwiński podobno zdeklasował rywali na castingu.

sewerynantosiewicz

Ja Wesołowskiego i Pawlickiego najbardziej lubiłem

sewerynantosiewicz

A zdjęcie pochodzi z Instagrama