PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629466}
5,8 14 tys. ocen
5,8 10 1 13875
Komisarz Alex
powrót do forum serialu Komisarz Alex

Drugi odcinek jest o wiele lepszy niż pierwszy.Akcja toczy się bardziej zacięcie i robi się z tego zajebisty serial kryminalny:)

kamillla_filmaniak

Ja nie am takiego wrażenia... Na razie drugi odcinek nie był znacząco lepszy od pierwszego... Być może lepsza była obsada czarnych bohaterów (chociaż ten Walduś Kieski z bronią to tak średnio) Niestety ale drugi odcinek i znowu postacie epizodyczne (czarne charaktery) przyćmiewają i to bardzo głównych bohaterów...

skoczek_narciarski

ale to dobrze, bo może dzięki postaciom epizodycznym ten serial trochę pociągnie

kamillla_filmaniak

co nie zmienia faktu, że treściowo (fabularnie) to powtórka z rozyrwki niemieckiej (Odcinek 4 serii 1 wersji niemieckiej polecam obejrzeć)

kamillla_filmaniak

Odcinek niezły, ale czegoś mi brak. Mam nadzieje że się w końcu rozkręci bo na razie to cienko,a bardzo liczę na ten serial. Doczekać się go nie mogłam i myślałam że będzie równie świetny co Austryjacka wersja. Serial oglądam tylko dla tego psa bo jakoś Wesołowski mi tam w ogóle nie pasi :/ Ale za to super że akcja rozgrywa się w Łodzi :) No to czekam i trzymam kciuki za kolejne odcinki ;)

ocenił(a) serial na 1
kamillla_filmaniak

2 jeszcze gorszy od 1.

napruto

moim zdaniem pierwszy odcinek był lepszy, była przynajmniej jakaś akcja, niedokońca wiadomo co i jak, przesłuchania itp, cos sie działo, było ciekawiej. a tak na marginesie nie moge zdzierżyć samochodu tego całego wesołowskiego, no ludzie policjant i jeżdzi na akcje autem bez dachu, zeby mozna go było w każdej chwili postrzelić,...;p

ocenił(a) serial na 1
agus838

Zgadzam się pierwszy był lepszy. Przynajmniej uśmiałem się na początku jak to facio w smartfonie bombę nastawił, a potem biegł z psem na dachu jak Neo i Smih pod koniec "Matrixa".

kamillla_filmaniak

Wg mnie narazie daleko filmowie do oryginału.
Najlepszy aktor ma 4 łapy, ale poki co nic nie ma co by mnie mile zaskoczyło.