Słyszałam, że pojawia się możliwość wymiany Wesołowskiego na innego aktora. Może to
coś da? :)
Rozwaliła mnie scena z ostatniego odcinka gdy główny bohater stojąc z założonymi rękami (postawa wyrażająca obojętność) "serdecznie dziękuje" podwładnym za pomoc. Wyglądało to jakby pięciolatek dukał nielubianej cioci wierszyk.
Inny aktor może coś zmienić, bo miedzy Wesołowskim a psem nie ma zadnej chemii. Ale i tak najpierw niech zmienią ludzi od szkolenia psa, bo przy całym jego uroku to moim zdaniem ten pies jest mało rozgarnięty - a na pewno w porównaniu do oryginału.
Szczerze mowiąc nikt z młodszych aktorów, których widziałabym w roli z psem nie przychodzą mi do głowy, ale może Zakościelny albo Dorociński. A dla Ciebie kto móglby zastapić Wesołowskiego?
dla mnie Przemysław Sadowski on jest dobry w takich rolach dobrze zagrał Budrysa w Fali zbrodni i ogólnie bardzo dobry aktor :D:D:D:D
W sumie P.Sadowski to faktycznie jeden z lepszych aktorów i nie wiem czemu, ale mi się bardziej kojarzy z czarnymi charakterami :) Ale to mogłaby być w sumie nawet ciekawa zamiana.
W sumie P.Sadowski to faktycznie jeden z lepszych aktorów i nie wiem czemu, ale mi się bardziej kojarzy z czarnymi charakterami :) Ale to mogłaby być w sumie nawet ciekawa zamiana.
No wiem że to plotka bo czytałem o tym. Ale jakby powstało więcej serii to by musieli go uśmiercić bo tak jest w orginale .
Teraz się okazuje, że Aleksandre Hamkało do tego wzięli .... *-* Nie cierpię jej... Gra tak sztucznie że "aktorzy" z "Trudne sprawy" są cudowni przy niej.
ja oglądałem 2 odcinki żeby zobaczyć czy dodali coś od siebie ale było identycznie jak w orginalnej wersji tylko że w gorszym wykonaniu i innym miejscu :)
W sumie to ja też tylko widziałam kilka odcinków... Ale Pani Ola Hamkało nic tam nie wniesie, a widzowie według mnie przestaną to oglądać tak jak ja, gdyż nie każdy lubi jej tandetny głos.
musieli kogoś wziąść bo Moser w 2 serii miał dziewczyne a Hamkało jest uważana za młodą i uzdolnioną aktorke to jej dali szanse się wykazać .
ps.ciekawe czy jakby doszło do 4 serii to by uśmiercili Wesołowskiego tak jak Mosera bo jak tak to bym schęcią zobaczył jak zabijają Wesołowskiego :)
To mogli wziąć kogoś innego, na prawdę jest dużo zdolnych polskich aktorek a nie jakieś popłuczyny .... żenada -.- Mnie ona kompletnie nie przypada do gustu a wręcz drażni i irytuje.
hahaha, możliwe, albo by coś pozmieniali ...Żeby Wesołowski dalej został ;)
ale wątpie żeby powstało więcej serii skończy się na 2 :)
p.s musieli dobrać Wesołowskiemu osobe na tym samym poziomie aktorskim żeby się nie krempował hehe
Wesołowski jest nawet spoko, ujdzie ;) ale Ona ? Taandeta totalna...
Możliwe, że po 2 już nie będzie, ale nie wiadomo.
Ludzie za Wesołowskim nie przepadają zobacz na jego średnią został okrzykniętym pseudo aktorem na miano Mroczków pewnie przez to że gra w Na wspólnej i teraz do końca życia popsuł sobie opinie . Jakby nie zagrał to i tak będą go porównywali do Mroczków.
hehe no to dobrze że cię drażni i irytuje bo tak włąśnie miało być . Ona narazie dostaje takie role rozkapryszonych dziewczynek. a nigdy jej nie widziałaś w innej kreacji
Ale ona nie umie grać? Słyszałeś jej głos?? Tam jest jedna wielka sztuczność .... Myślałem że będzie lepsza bo w "SS" nie szło jej tak źle. Poza tym Ona jest beznadziejna także w życiu codziennym podobno ... Tak słyszałam.
A co do Mroczków i Wesołowskiego to nie słyszałam, takich porównań, ale może....
co ty chcesz od dziewczyny przecież to jest mała rólka musi przecież gdzieś się nauczyć grać. a co do Wesołowskiego to podoba ci się jego wygląd a nie gra aktorska . oglądałęm Linie życia z nią to wiem jaki ma głos tylko że tam grała rozkaprysziną bogatą dziewczyne więc to do niej pasowało mimo że była wkurzająca :)
p.s a pozatym to jest rola reżysera żeby wykrzesać wszystko co się da z aktora
pewnie chciałabyś być na jej miejscu i dlatego tak piszesz :P
Pomyluna nie pierwszy raz mówi się o młodej aktorce tak jak ty teraz a potem jak dadzą im szanse to zostają niezłymi aktorkami :)
Nie nie chciałabym być na jej miejscu. Dziękkuje... Puszczać się z reżyserami żeby dostać role ....