no wlasnie tak czulem ,ale oryginalny odcinek sto razy lepszy w polskim powycinale najlepsze momenty z innymi psami nie wiadomo o co chodzi a w oryginalne ze o nielegalne walki psow.
Nie zgodzę się że sto razy lepszy z powodu np Fabriego już za niego obniżam ocene przynajmniej u nas pokazywali zdjęcia martwych psów i przecież było wszystko jasne że chodzi o walki psów była o tym mowa i przecież nawet eksperta sprowadzili który się tm zajmował , dla mnie większość odc z Wieczorkiem była lepsza od tych z Fabrim.
dlamnie z amalo tyych klatek mogi tez pokazac cos wiecej,moze dla polsi bylo to w porownaniu do zagranicy zbyt brutalne i dlatego tak powicinali sceny.Co do wieczorka to juz zaczyna udwac jak gra ale na pewno lepszy niz to drewno wesolowski.
Ja tam nie uważam żeby Wieczorek udawał ciągle aktorsko jest lepszy od Pschila Caparoniego czy Arcci .
Ciekawe tytuły kolejnych odc Motocykliści to wiadomo na wysokich obrotach , ale potem np Kamera Świętego Antoniego i Zagadka Czasu nic mi te tytuły nie mówią ciekawe jakie to oryginalne odc.
Zagadka czasu to mogą być oczy kota najbardziej mdły i chyba najgorszy odc w historii serialu , tak mi się wydaje że to może ten epizod.
Np w ost odc fajnie wypadły sceny Alexa z Piotrem ich nocne rozmowy fajne i na luzie nie czuję takiego sztywniactwa i przymusu na które silił się Fabrii.
nie mam pojecia jak zobacze polski odcinekto sie okaze jaki to z oryginalu,Wieczorek spoko chodz wiadomo ze za chwile znow go zamienia na jakiegos nowegotak jak w oryginale.ale z ato nowy Gustaw jest spoko jakbym widzial Bucka
Tak nowy ok trochę jak Stocki bo boi się psa , ale Rysiek i tak jest nie do zastąpienia.
Opis odc Kamera Św Antoniego Zostaje znalezione ciało 40-letniego inżyniera. Wydaje się, że mężczyzna umarł po przedawkowaniu narkotyków we własnym mieszkaniu. Gdy jednak na miejsce przyjeżdża komendant w towarzystwie kobiety, która jest oficerem kontrwywiadu w stopniu pułkownika, sprawa okazuje się bardziej skomplikowana. Wychodzi na jaw, że zmarły był specjalistą w dziedzinie konstrukcji bomb. Do niedawna związany z wojskiem ostatnio rozpoczął współpracę z przestępczym podziemiem. Wiadomo także, że miał kontakty z terrorystami z tzw. Państwa Islamskiego i że wspólnie przygotowywali zamach. Teraz, po śmierci inżyniera, sprawa jest wyjątkowo trudna i delikatna, ponieważ kontrwywiad stracił z oczu zamachowców. Coś przypomina mi odc odliczanie.
jak nic odcinek "odliczanie" zobaczymy ale raczej to ten odcinek.ciekawe jaki bedzie "zagadka czasu".bo wiadomo ze "zamknieta sprawa"to chodzi o "dawna sprawa"
Ciekawe czy Górskiego uśmiercą tak jak Fabbriego.
Teoretycznie licencja tego wymaga.
Jeżeli Krystian zrezygnuje to tak wiesz że u nas z wymianą postaci to jednak nie jest tak jak w Rexie. bo zmieniają kiedy chcą. Ale pewnie tak zginie jak Lorenzo czyli w wybuchu Samochodu.
Ja bym chciał by górski bł jak najdłużej bo jest fajną postacią więc nie czekam na jego śmierć ale wiem że kiedyś to nastąpi.
Ost odc sezonu do będzie ciemna strona to ten odc co Rex był zły i Rivera chciał go zabić ale ostatecznie wszystko się dobrze skończyło. Był to najlepszy odc z Davide.
Będzie 12 sezon ale na raty pierwszy etap to 8 odc od 5 stycznia do 23 lutego a 2 etap to od 3 do 31 sierpnia. Dziwna decyzja TVP choć np niezłym pomysłem było by w tym zimowym etapie w ost odc uśmiercić Górskiego i wtedy z ciekawością czekać na te sierpniowe epizody. W tej serii nie będzie już Niny dostała awans i przeniesienie do Warszawy.
Ostatni odcinek - "Źli chłopcy" bardzo Mnie rozczarował.
We włoskiej wersji jest to jeden z moich ulubionych odcinków, a tutaj zmienili fabułę i skopali.
W oryginale Rex gonił mordercę przez pół Rzymu, a jego motywem było rzucenie wyzwania policji. Zrobił to dla zabawy... A w Naszej wersji miał jakiś słaby motyw typu "nie lubiłem go, chroniłem ją" a Górski z Aleksem złapali go już przed blokiem. Jakaś siostra, jakiś były szef mafii... Kompletnie bez sensu. Nie wiem co za idioci piszą te scenariusze - nie mogli by się po prostu trzymać oryginału?
Może wybitny nie był to odc ale moim zdaniem ok na pewno poziom wyżej niż odc z Wesołowskim. W odc Odliczanie nie złapali w Rexie przestępcy ciekawe co u nas zrobią. Tak jak pisałem ten odc Zagadka czasu coś kojarzy mi się z epizodem oczy kot albo wycie zobaczymy.
Taka le ten odc najsłabszy z tych do tej pory najlepszy był imiona gwiazd potem Maestro.
Znowu bedzie dłuższa przerwa w emisji serialu 10 odc serii będzie 5 maja a potem 3 tyg przerwy 12 maja eurowizja ,a 19i 26 mecze piłkarskie . Czyli nast odc dopiero 2 czerwca a jeżeli w niedziele 3 nie bedzie 2 epizodów to dopiero następne odc pod koniec lipca , bo w czerwcu Opole i mundial. Czyli chyba sezon skończy sie 28 lipca