pseudo-jedna mina-aktorzyna kubuś w. poszedł się yebać !!! mam nadzieję że pawlicki przy tym drętwym scenariuszu wniesie trochę świeżego powietrza.....................
Musisz już obrażac Wesołowskiego? Może niektórzy go lubię i to nie znaczy, że on jest takie jak mówisz i gdybyś z nim gadał na serio byś nie kozaczył tak, bo jestem pewna, że oglądalnośc serialu spadnie
nie obrażam człowieka tylko aktora,,,,swoim kolegom jak coś źle robią też wytykam jak i sam przyjmuję krytykę do siebie
a aktor to już nie człowiek? Wesołowski grał dobrze nawet więc bez przesady. A to, że niektórzy za nim nie przepadają to nie oznacza, że jest "pseudo-jedna mina-aktorzyna" cytując Ciebie. jakby się nie nadawał do aktorstwa to by nim raczej nie był i nigdzie się nie wybił, a jednak jest w miarę cenionym aktorem.
wesołowski grał dobrze ??? widzę że jesteśmy na innych planetach........szkoda słów....
wiesz, co. to że nie podoba Ci się jego gra aktorska bo ewidentnie masz coś do niego, to nie oznacza, że nie jest dobrym aktorem. każdy ma swoje zdanie o nim i tak zostanie. i nie mów, że szkoda słów bo tego nic nie zmieni. uważaj sobie co chcesz, ale jak kolesia nie znasz to nie oceniaj go jako człowieka, bo tak go oceniasz.
dziewuszki to że wam się kubuś podoba nie znaczy żeby go nie krytykować,,,jest absolutnym aktorskim zerem pasującym do takiego dna jak "na wspólnej"
przepraszam bardzo czy ja powiedziałam, że on mi się podoba? powiedziałam, że gra nawet dobrze, o tym, że mi się podoba nie było ani słowa. więc sobie daruj. i jednak nie jest aktorskim zerem bo się jakoś wybił i jakoś dostaje role, jakby był koszmarny to nie zagrałby w ani jednym filmie czy serialu.
no dobra,zasugerowałem to sobie że ci się podoba,,,a aktorem jest miernym i zdania nie zmienię..poziom miśka koterskiego...
no tak jestem pewna że pawlicki będzie lepszy akurat , teraz wypowiem się o nim : drętwa gęba i wogóle nie można go nazwać aktorem , widziałam go troche w czas honoru i świetnie ze go uśmiercili bo to drętwy "aktor" wesołowski to chociarz umiał coś zagrać , szkoda , że go uśmiercili teraz już nie mam po co tego ogladać ten serial ,bo to nie będzie to samo