SłySłyszałem plotkę ze 7 sezon ma zakończyć serial prawda to?
to ciekawe a ja myslałem ze juz go usmierca jak w oryginale po 7 sezonie i wprowadza nowa osoba..ale szczerze serial nie jest az taki wysokich lotów dla zabicia czau mozna oogladac..
Tak ale w porównani z tym co Włosi teraz serwują z orginalnym Rexm to tragedia nie wiedziałem że to napisze , ale obecnie Alex jest lepszy od Rexa . Ten Terzani to kalika , a sama postac Orlicza lepszy np od takiego Wesołowskiego , który był tragiczny.
a dla czego wesołoweskiego o jeden sezon szybciej usmiercili..bo serial spadal na leb na szyje a orilcz o stto razy lpszy jest i lepiej i z psem sie dogaduje i nie gardzi ryskiem nie smieje sie z niego co innego bromski mial go za idiote a taki rysiu moze i jest pocieszny ale jako glina glupi nie jest.....a co do wloskiej wersi to powiem ze jak zakoncyzlem ten serial na niemieckiej wersi oryginalnej, bo po obejrzeniu poczatku ze 2 odcinkow wloskiej to zrezygnowalem..to nie dla mnie..
Dziwne jest to że odc z Wesołowskim miały lepszą oglądalność , i tym dziwniejsze że uśmiercili go w 3 sezonie a Mosera w 4 . Z Włoskich odc polecam ci sezony 14 i 15 z Ettore Basim , który gra Davide Rivere gośc to poziom Brandtnera odc mroczne a gośc dobrze się bije i lubi psa
Bo Włoski Rex to kontynuacja Austriackiego , tylko usunięto z kanonu Brandtnera i hoffmana i przyjęto że Fabri 1 Włoski komisarz dostał Rexa po Moserze też może tenerwować w Rexie że nie pokazano śmierci ani Brandtnera ani Hoffmana
my ja myslem ze dla tego zeby ogladalnosc podniesc to usmiercili bromskiego bo drewniano gral..ale piernik go tam wie ,prawda//oglnie byl ch.wy ahha
a wlasnie kurde no do cholery jasne czemu nie mozna dorwac nigdzie tych dwoch ponoc czy tam jednego odcinka ostaniego jak ginie brandtner helo.i co sie stalo potem z hoffmanem bo niby odcinek ostatni normalny zyl a potem 1 wloskiego i fritz kuntz daje namiary fabriemu jak sie nie myle ze pies jest w schronisku.
a to co piszesz ze fabri dostal rexa od richarda a brandter i hofman nie sa uwzgeldnieni dobrze rozumiem cie ..ale jak to przeciez kunts z ostani serii paru dal namiary na rexa w schronisku wiec hmm co nie znal brandnera ani hofmana hmm wytlumacz mi to hmm jesli mozesz hm
Już ci wyjaśniam odc ze śmiercią Brandtnera były tak brutalne , że wyemitowano je tylko raz w Niemczech i zaraz zabroniono , podobno kończyny latały w powietrzu, dzisiaj tych odc nigdzie nie ma . Co do Hoffmana to 10 sezon liczy tylko 4 odc z powodu słabej oglądalności (szkoda bo Marc w 9 i 10 był lepszy niż w 8) zakończono serial a odc z jego śmiercią został napisany i opublikowany w gazecie . Został zastrzelony przez handlarzy narządami. Wtedy serial przejeli Włosi i by nie naciągać wieku psa wykasowali z uniwersum Marca i Brandtnera., dla tego uznali że Lorenzo dostał Rexa po Moserze tylko Kunz tam nie pasuje takie jest oficjalne stanowisko produkcji , po śmierci Fabriego przyszedł Rivera , ale po 2 sezonach chcieli zmienić jego charakter i aktor odszedł , a że postaci nie uśmiercili to znowu Rivera został anulowany a Terzani otrzymał psa po Fabbrim . Z włoskiej serii odc z fabrim są ok ze względu na fabułe i psa ale Fabri jest strasznie chamski więc jak lubisz chamów możesz zobaczyć sezony 11-14 , ale polecam odc z Riverą 14- 15 a sezony z tym łamagą Terzanim , którego nawet starszy człowiek muśi ratować nie polecam to sezony 16-18 Mam nadzieje że choć trochę pomogłem , polecam ci strone forum o Rexie tam można się więcej dowiedzieć jestem jednym z zalogowanych na tym forum.
aha kurde szkoda tumany zawsze musza dobry odcinek zablokowac i nei pusic..tych odcinków tzn ze 1 nie byl tylko 2 hmm...no 10 sezon 4 odcink tak pamietam..i zgadzam sie mark 8 slabizna 9 i 10 niezle.aha czyli tez zgina czyli na pewno ze dwa odcinki smierci do tego 10 sezonu na pewno i tez nie wyemitowali tak bez sensu..
no ale gdzie to pisalo ze to niby po richardzie psa dostal hmm ciekawe to jest co piszesz kurde o tym nigdy nie slyszałem a lubie ten serial hmm..no kunz nie masuje wogole nic..ja myslalem ze to sie dzieje po marku
aha kurde to tylu ich tam jest i tyle sezów ja pierdziusiam..ok dzieki za info i informacje w koncu ktos mily tu
w 1 odc z Fabbrim ten zwraca się do psa brawo mistrzu a wtedy Erika koleżanka Kunza mówi tak zwracał sie do niego jego poprzedni opikun Inspektor Moser i to też bezsens bp przecież Richard tak do psa nie mówił.
Włosi mają 8 sezonów ale jak liczyć wszystkie i Austriackie i Włoskie to razem wychodzi 18 i 2 filmy Mały Rex i Zimny czas , którego akcja dzieje się po 16 ale przed 17 sezonem Rex na chwilke wraca do Austri do miasteczka Merano
yhy no fakt bezsens niezle kombinuja jak moga i tak nimiecka wersja najlepsza nie do zdarcia a sezony pierwsze z richardem i alexem najlepsze..
Tak odc z Brandtberem i richardem były najlepsze , ale Z Włoskich odc Z Riverą dorównują a nawet może lepsze polecam ci serdecznie sezony 14 i 15
kurde poogladam bym te wloskie tylko kurde jest tego ttroche ..mowie o odcinkach sporo
ok dzieki ogolnie odcinki ma wszytskich seoznów na pewnej stronce ale jakos weny iczasu malu
Jak będziesz miał pytania to napisz ,albo wejdz na stronę komisarz Rex forum , jestem tam zalogowany i inni fani serialu można tam też pisać o naszym Alexie . Jak bym miał zrobic liste komisarzy razemz polską wersją to wyglądała by tak
1 Brandtner
2Rivera razem z Moserem
3 Orlicz
4 Hoffman
5 Terzani
6 Bromski
7 Fabri
Fabbri jest tak chamski że z chamstwa zrobił sztukę dlatego Bromski mimo słabej gry Wesołowskiego , jest wyżej
hhaa nie nno bromski byl straszny maskra ta gra i to jechanie po ryskiu i ta smierc jego no slabizna jakos nie czulem tego serialu z nim taki nie jaki dupa nie komisarz bromski hahtyle aktorów jest a oni musoeli wziasc wesoowskiego ja bym chcial marcina dorocinskiego jest swietny dobrze gra..albo malaszynskiego ,chodz ciula na poczatku nei lubilem jak sie pojawil zgrywal cwaniaka bez humoru to role nastepne to zmienily i w koncu dystans zalapal do siebie tez by sie nadawal na komisarza..przynajmniej ja bym tych zobaczyl