PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629466}
5,8 14 tys. ocen
5,8 10 1 13811
Komisarz Alex
powrót do forum serialu Komisarz Alex

polska wersja

ocenił(a) serial na 10

Moim zdaniem polska wersja nie jest gorsza od tej austriacko-włoskiej wersji np bromski bardzo mi
przypomina Mosera a Orlicz brandnera czego wy chciecie przecierz w oryginale też były wątki
romansów te w polskiej nie są aż tak pseadzone jak w orginale dla mnie Hoffman Rivera ifibri oraz
terzani to porażka niestety nawet riveraniby taki dobry a sprawy które były debilne i go zniszczyły ja
sadze że polska wersja w połowie jest lepsza od austriackiej wersji bo nawet z moserm i brand erem
zdarzały się gorsze od polskiej całościowo jesteś mi lepszi od włoskiej no to moja opinia obecnie
mieszkam w Angoli i moi angielści przyjaciele też polubili i oglądają ta opininia jest też na ich
podstawie i to wszystko

ocenił(a) serial na 10
MBIITF

Nie ufać je mr bo to zwykły kryminalista którego nikt w rzeczywistośi nie cierpi a na forum odgrywa pożera i mądrale

ocenił(a) serial na 8
kalek12

Poproszę o źródło!

ocenił(a) serial na 8
ghf

Wierzą debilu!

ocenił(a) serial na 10
ghf

No i jak się podoba nowy sezon

ocenił(a) serial na 3
ghf

Mitterer stracił nie tylko żonę ale także dziecko. Jego żona była w ciąży gdy umarła.

ocenił(a) serial na 10
christinearron

A no tak zapomniałem

ocenił(a) serial na 3
ghf

W ogóle w filmie Rex jest przedstawiany jako ktoś, kto pomaga Mittererowi wrócić do psychicznej równowagi....szkoda że nie nakręcili serii z nim. Polubiłam tę postać.

ocenił(a) serial na 10
christinearron

No i nie wiadomo jak to umiejscowić po którym sezonie wiam tylko że 18 sezon jest na razie ostatnim i Włosi robią 2 letnią przerwe.

ocenił(a) serial na 10
ghf

A czy u nas są mroczne odcinki bo z orginalnych najlepsze były z brandnerem

ocenił(a) serial na 10
kalek12

w orginale najbardziej mroczne były z Moserem znak szatana , śmierć dziecka , śmierć Mosera odc z Brandtnerem mają bardziej taki luzny klimat , bardziej kumplowski troche mroczne też są odc z Riverą . U nas to może być diagnoza morderstwo śmierć dziewczyny , kolekcjoner lalek i tajemnica spowiedzi

ocenił(a) serial na 10
ghf

A bym chciał powiedzeć że bromski na pozomie terzaniego i hoffmanai egzekwo są razem

ocenił(a) serial na 10
kalek12

dla mnie Hoffman jest lepszy jest mało doceniany wielu ludzi po 8 sezonie go skreśla m, ale w 9 i 10 się poprawia i jest fajny u mnie jest przed Bromem i Terzanim

ocenił(a) serial na 10
ghf

A wiedzałeś coś o 2 odcinkach pilotarzowych w aleksie o śmierci bromskieg w polsce ich nie pokazano bo zostały uznane za brutalne ale pokazano we francji i austrii nie całe

ocenił(a) serial na 10
kalek12

Brutalne w sensie że pokazywali całe zabójstwa i znęcania się teg psychopaty

ocenił(a) serial na 10
kalek12

nie wiedziałem ale mogli pokazać bo został niedosyt śmierc Bromskiego to kpina zachował się jak amator w Rexie dużo lepiej to pokazali

ocenił(a) serial na 10
ghf

Podobno bromski w tych pilotach miał odejśc z łodzi i rostać się z alexem a lucyna miała być komisarzem

ocenił(a) serial na 10
ghf

Podobno miały nazwę powodzenia bromski kopałem w internecie i zapomniałem strony a w odcinkach z orliczem też powstanąpiloty tylko mam nadzieję że je pokażą

ocenił(a) serial na 10
kalek12

jak jesteś zbliżony w kręgach produkcyjnych to musisz wiedziec , a pomył z odejściem słaby nie trzymano by się licencji

ocenił(a) serial na 10
ghf

No wiem ale i tak po pawlickim będą polskie serie w 7 ma powstać odc pilotarzowy michał ty i ja który będzie nawiązywałdo śmierci jego psa arco

ocenił(a) serial na 10
ghf

Jeszcze powstanie odc o zaginięciu aleksa

ocenił(a) serial na 10
kalek12

tak bo w Orginale oprusz zemsty nie był dopiero we Włoskich odc

ocenił(a) serial na 10
ghf

Wiem jeszcze że po odcinku dowidzenia michał powstanie odcinek o śmierci podkomisarz

ocenił(a) serial na 10
kalek12

w Rexie nie wyemitowano odc żegnaj Bock Christian po śmierci Alexa Brandtnera odchodzi a tytuł ze smiercią Orlicza jaki będzie nosił

ocenił(a) serial na 10
ghf

Odc śmierci orlicza to śmierć orlicza a o zaginionym aleksie alex gdześ się podział

ocenił(a) serial na 10
kalek12

a ten odc ze zniknięciem Alexa to jeszcze z orginału czy własny

ocenił(a) serial na 10
ghf

Własny

ocenił(a) serial na 10
kalek12

czasem dziwnie mi pisać o Brandtnerze po imieniu Alex bo wielu ludzi kojarzy z naszym psiakiem

ocenił(a) serial na 10
kalek12

w gazecie śwait seriali piszę że Rysiek na chwile opuszcza ekipę i że go ktoś zastąpi bo ten jedzie do USA wiesz kto zastąpi Puchałe

użytkownik usunięty
ghf

Jakaś dziewczyna

ocenił(a) serial na 10
ghf

Komisarz alex 6 będzie wyglądał inaczej niż poprzednie

ocenił(a) serial na 7
kalek12

Wszystko byle nie Lesław Żurek komisarzem, już bym wolał Grabowskiego XD

ocenił(a) serial na 10
Bogdan4674

Podoba się tobie 7 sezon komisarza alexa

ocenił(a) serial na 10
kalek12

to znaczy jak inaczej

ocenił(a) serial na 10
ghf

Po pierwsze będzie dużo walki wręcz i poscigów samochodowych i nie tylko to bedzie chyba najlepszy sezon no i alex będzie miał dużo rozbudowanych akcji.

ocenił(a) serial na 10
ghf

No i pokażemy wjęcej ciekawszych mjesc z łodzi i bardzej rozbudowany plener wjęc to będzie najlepszy serial kryminalny w polsce

ocenił(a) serial na 7
kalek12

A kto będzie następcą Orlicza?

ocenił(a) serial na 10
Bogdan4674

kolega Kalek twierdzi że Zurek

ocenił(a) serial na 7
ghf

To ja podziękuje, znowu ocena serialu spadnie na 3

ocenił(a) serial na 10
Bogdan4674

tak już wole Wesołowskiego prywatnie sympatyczny facet

ocenił(a) serial na 7
ghf

No dokładnie, chociaż nie znam Kuby prywatnie. Ale mogę stwierdzić, że od Żurka jest lepszym aktorem.
Chociaż temu Kalek też bym za bardzo nie wierzył w te pisania.

ocenił(a) serial na 10
Bogdan4674

tak zobaczymy jak będzie

ocenił(a) serial na 10
ghf

Pan żurek się nie zgodził ma być wieczorkowski

ocenił(a) serial na 10
Bogdan4674

Z ostatniej chwili żurek się nie zgodził będzie wieczorkowski

ocenił(a) serial na 10
kalek12

Powodem było to że niechce być pod polską wersją w ostatniej chwili dogadaliśmy się z wieczorkowskim

ocenił(a) serial na 7
kalek12

Hehe twórcy zasugerowali się moim postem :D

ocenił(a) serial na 7
kalek12

Proponuje ja dodać do obsady zamiast Lucyny http://www.filmweb.pl/person/Emilia+Komarnicka+-906132

ocenił(a) serial na 7
kalek12

A tą jako kochankę Wieczorkowskiego http://www.filmweb.pl/person/Agnieszka+Sienkiewicz-726169

ocenił(a) serial na 10
Bogdan4674

Pomyślymy nad aktorką ale każdą propozycje rozważymy bo nad komornicką myślimy a co do kochankito się zastanawiamy czy wogóle wprowadzać wątek romansów

ocenił(a) serial na 7
kalek12

Może weźcie mnie na doradce co do aktorek i każdą będziecie przyprowadzać do mnie, ja przetestuje je i wtedy powiem która sie nadaje :D

ocenił(a) serial na 10
Bogdan4674

Pod jakim względem