Moim zdaniem polska wersja nie jest gorsza od tej austriacko-włoskiej wersji np bromski bardzo mi
przypomina Mosera a Orlicz brandnera czego wy chciecie przecierz w oryginale też były wątki
romansów te w polskiej nie są aż tak pseadzone jak w orginale dla mnie Hoffman Rivera ifibri oraz
terzani to porażka niestety nawet riveraniby taki dobry a sprawy które były debilne i go zniszczyły ja
sadze że polska wersja w połowie jest lepsza od austriackiej wersji bo nawet z moserm i brand erem
zdarzały się gorsze od polskiej całościowo jesteś mi lepszi od włoskiej no to moja opinia obecnie
mieszkam w Angoli i moi angielści przyjaciele też polubili i oglądają ta opininia jest też na ich
podstawie i to wszystko
A wiesz może czy Wieczorkowski lub Damięcki są przewidywani jako przyszli właściciele/opiekunowie Alexa?
Gdzie to kolega wyczytał?
Mam nadzieję, że to jakiś żart, bo Aneta Zając jako policjantka to będzie katastrofa dziesięciolecia i pewny koniec serialu...
Ja znowu wyczytałam, że Zając negocjuje tylko występ gościnny, więc na razie można chyba odetchnąć z ulgą .
Co do Wieczorkowskiego - jako gliniarz rzeczywiście jak najbardziej, jednak kompletnie nie umiem go sobie wyobrazić w interakcji z psem. Chyba, że byłby takim naszym polskim Lorenzo:)
Błagam cię, tylko nie damięcki. Słaby aktor, który kompletnie nie nadaje się to grania w kryminałach. Przy nim nawet Wesołowski wypada lepiej....
Wieczorkowski - jak najbardziej. Nawet jego sobie wyobrażałem jako nowego komisarza w polskiej wersji...
Wygląda na to, że jeszcze parę latek to potrwa spokojnie. ;)
Chociaż jeżeli to co pisze kolega wyżej o nicku MBIITF o Damięckim i A. Zając, że mają występować w serialu, to powiem Ci, ghf, że przyszłość serialu jest niepewna. Zatrudneinie tych osób do grania policjantów to będzie koniec Aleksa... Pogrzebią ten serial i jego oglądalność...
Żurek zastąpi Orlicz ponieważ dostanie wiadomość o śmierci orlicza zostanie zaproszony na pogrzeb i dowie się że Alex nie ma sensu życia po stracie 3 opiekuna więc będzie mu dłużny za to że Alex uratował mu życie w odc śmiertelny wiścig i zabierze go do gdańska
Nie ma co się podniecać tymi "rewelacjami", Zając raczej policjantką nie zostanie, zresztą to byłaby jakaś tragikomedia- co by nie mówić Walach całkiem nieźle odgrywa swoją rolę, choć te sceny romansowe zupełnie nie potrzebne.
Nie zgodzę się natomiast z opinią o Damięckim- w serialach komediowych może i jest marnym aktorem, ale ostatnio w Na dobre i na złe bardzo charyzmatycznie odgrywa rolę ordynatora Leśnej Góry.
Co mi się wydaje, że kalek12 kłamał z tym zastępcą kierownika produkcji, któryż zastępca rejestrowałby się na filmowej stronie, dodawał opinię o aktorach i co najdziwniejsze, podawał szczegóły scenariusza serialu?! Trochę to niezrozumiałe, jak dla mnie.
no tak dziwne , ale az tak by kłamał no Damięcki też w Rosji jest gwiazdą ,oby Pawlicki grał jak najdłużej ale napewno kiedyś odejdzie
Stary, przecież ten przygłup kalek nawet nie umie pisać po polsku. "Uwarzaj", "Ktury"... Wątpię żeby on miał skończoną podstawówkę, pewnie chłopczyk jest gdzieś w okolicach 4 klasy///
Dajmy sobie spokój z wchodzeniem na ten temat, karmimy tylko trolla...
co do serialu to tak sobie myslę ile fajnych odc zniszczyła gra Wesolowskiego np taki amok w orginale Moretti i Burkchard byli świetni u nas tylko Roznerski w tym odc dał rady i to nie jeden taki przypadek
Po prostu Wesołowski był zupełnie niewiarygodny w tej roli. Nie nadawał się na policjanta, a już zwłaszcza komisarza. Ale pewnie go zatrudnili jako pierwszego, by podbić oglądalność, bo koleś jest uwielbiany przez małolatki... Na szczęście teraz mamy Orlicza i jest całkiem przyzwoicie.
dla mnie Orlicz jet zaraz po brandtnerze , Moserze , i Davide a od pozostałych jest lepszyMarc , Lorenzo , Terzani są od niego gorsi
Napisałem do Petera Hajka i dostałem odp że ten odc ze śmiercią Brandtnera to miejska legenda nigdy go nie nakręcono Włoska seria to Restart przyjeto że Brandtner i Hoffman nigdy ich nie było a gbur Fabrri dostał Rexa po moserze i to tragiczne brawo mistrzu mogli by sobie darować, Bassi zrezygnował bo nie podobał mu się chemat 16 sezonu wiesz jak Davide był sprawny a miał obrywać jak Terzani , dlatego on i Constantini zrezygnowali i Rivere też usuneli z kanonu , a odc ze śmiercią Hoffmana został napisany ale go nie wyemitowali to tyle.
Mr jgswaw coś ostatnio przycichł przekonał się że to prawda i przestał wypisywać bzdury no i jest już na policji tylko oczywiście prawdy wam nie powie
Ponieważ nie muszę mieć tego samego niku na każdym portalu mam inny nic jak nie wierzysz to po co pisesz sherlocku
Uwarzaj co piszesz za obrażanie grozi policja i sąd jak nie wierzy sz to poco pisesz
Masz tak samo zrytom pałe jak mr jeb..iec powiedz szczerze że jesteś niedorobionym dzieckiem śmieckiem poco wypisujesz bzdury skoro chorujesz na paranormalia dla takich jak ty ta strona powinna być zamknięta paralityku wypisujesz bzdury niedoryta mózgownico
Co do Damięckiego, może przesadzam, że jest kiepskim aktorem, ale kompletnie go nie widzę jako komisarza. Chociaż ostatnio, w serialu "Na krawędzi" stworzył całkiem niezła kreację młodego prokuratora.
Nie kłóćcie się o takie durnoty, pożyjemy zobaczymy kto miał rację odnośnie scenariusza, nie ma po co spoilerować.
Podzielam zdanie widzów, którzy twierdzą, że odcinki z Antkiem są lepsze i moim zdaniem również lepiej zagrane, przemyślane i fabuła jakby była ciekawsza.
Jednak tego typu fanpage na Facebooku to już przesada: https://www.facebook.com/pages/Przyzwyczaili%C5%9Bmy-si%C4%99-do-Bromskiego-wi%C 4%99c-nie-chcemy-teraz-Pawlickiego/149952905179907?fref=ts
Co Wy o tym sądzicie?
Dla mnie to jest co najmniej ,,dziwne".
A nie sądzice że nasz serial jest epoki skoro Austriacy,Rosjanie i Francuzi polubili nasz serial i non stop go opuszczają w tv
tak dziwne ogladalnośc też spadła mimo że odc lepsze dali by już spokój z Wesołowskim
no tak Rosjanie np mają swoją wersje i z tego co wiem Rex jest tam bardziej popularny niż w Polsce