HEJKA ! OGLĄDAŁAM NIEDAWNO NA TVP1 SERIĘ "KOMISARZA REXA" TOCZĄCĄ SIE WE WŁOSZECH. W OSTATNIM ODCINKU KULA Z PISTOLETU TRAFIŁA REXA. I NATYM SIE SKOŃCZYŁO. NIEBYLO POKAZANE CZY ZOSTAL POSTRZELONY ŚMIERTELNIE CZY TYLKO RANNY? JEŚLI KTOŚ WIE COŚ NA TEN TEMAT BĘDE WDZIECZNA ZA ODPOWIEDZI. P O Z D R A W I A M !
Nie chce wprowadzac bład ale dla mnie to on zostal zabity dla mnie bylo to zakonczenie calej seri Przygod Rexa .
To mila wiadomosc ja ostanio widzialem przez przypadek urywek odcinka chyba na slowackiej teleizji ale nie wiem ktor abyla to seria gdyz widzalem tylko urywek.
Jestem zdziwiona, że Rex stał się "włoski". Nie zamierzam tego ogladac jak nie mówią po niemiecku, a akcja nie dzieje się w Austrii. To by mnie dobiło :(
Rex przezyl. ma sie dobrze i mieszka ze swoim wloskim panem w Rzymie - po prostu zostala do Wloch sprzedana licencja na serial, choc scenaruisze czasem jeszcze pisuja Austriacy, a psiaki tresuje ta sama babeczka co w wersji austriackiej. w sumie jak zlapac dystans do wloskiej mentalnosci daje sie toto ogladac.