PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99251}

Komisarz Rex

Kommissar Rex
1994 - 2004
6,4 7,9 tys. ocen
6,4 10 1 7949
Komisarz Rex
powrót do forum serialu Komisarz Rex

Komisarz Rex

użytkownik usunięty

Obecnie emitowany na TV4 codziennie 14:55 oraz powtórki rano :D Ogólnie bardzo mi sie podobał. 8/10

Jeżeli wierzyć programowi telewizyjnemu, który mam w domu, od przyszłego tygodnia TV4 zmienia ramówkę i nie będzie w niej Rexa :(. Akurat, jak się ucieszyłam, że wreszcie zobaczę oryginał od samego początku.

użytkownik usunięty
sand_witch101

Powiem ci że mnie wku*wili teraz ciekawe co to miało znaczyc zero profesjonalizmu trzeba tam napisac

użytkownik usunięty

Napisałem tam ciekawe co zrobią ciekawe czy zrobili w że na podstawie tygodnie uznali że nikt tego nie ogląda?

ocenił(a) serial na 8

Ale na AXN regularnie- teraz III sezon, a na AXN Crime, któryś z późniejszych, bez Morettiego.

użytkownik usunięty
JFK_Bydgoszcz

AXN to ja znowu nie mam ale to jest nie poważneżeby dawać coś od początku tylko na jeden tydzien

ocenił(a) serial na 8

Co do tego: zgadzam się w stu procentach

ocenił(a) serial na 9
JFK_Bydgoszcz

Popieram was w stu procentach chyba trzeba napisać do tv4 po co oni te durne telenowele powtarzają skoro rok temu to samo leciało ? Wkurzyli mnie na maksa ja nie mam ani tv6 ani AXN :(

ocenił(a) serial na 8
Cherry21

Tylko, że to nic nie zmnieni... Pamiętasz jak Polsat "zakończył" Falę zbrodni? A TVN Układ warszawski?

użytkownik usunięty
Cherry21

Trzeba napisac może kilka meili to sie może ku*wa obudzą??? i odp?????

Strasznie się wkurzyłam jak przed chwilką zobaczyłam w programie telewizyjnym że od przyszłego tygodnia serial nie będzie emitowany. Co oni sobie myślą?! :-/ :'((( Na tv6 leci ale już chyba czwarty sezon a tu było fajnie bo od początku. :'/

użytkownik usunięty
Stevie_konisiowata

Skandal napisałem tam do tv4 ale chyba w h*ja lecą :/

użytkownik usunięty

WOOOW TV4 odpisało mi FB!

Program traktujemy jako pilota. Jeżeli się sprawdzi emisję wszystkich serii planujemy we wrześniu. Przypominam też że Komisarz Rex obecny jest na antenie Szóstki....

Ja do nich też pisałam tylko że maile ale nie pofatygowali się oczywiście z odpowiedzią (w sumie tylko tego można się było spodziewać).

ocenił(a) serial na 9
Stevie_konisiowata

2 dni temu też wysłałam do nich maila ale na razie cisza a do września jeszcze trochę czasu ciekawe czy będą pamiętać czy może wywiną taki numer jak teraz :( no cóż ja nie mam ani AXN ani tv6 porażka

użytkownik usunięty
Cherry21

Zobaczymy bo ja tez Meila wysłałem w ostatnio nie odpisali czyli lecą... w hu** napisałem na FB i odpisali.

Cherry21

Zostaje oglądać "Komisarza Alexa" na jedynce. :)

ocenił(a) serial na 9
Stevie_konisiowata

Obejrzałam jeden odcinek i spasowałam według mnie to nędzna kopia nie to samo co oryginał :)

Cherry21

No wiem. Też tak myślę ale oglądam bo onek ładny i akcja w Łodzi, a ja nie wiem czemu lubię to miasto. Ogólnie Rex 100x lepszy od Alexa.

ocenił(a) serial na 8
Stevie_konisiowata

no ja Oglądam Rexa od 1 serii na TV6 obecnie leci już 6 sezon i nie przegapiłem żadnego odcinka

p.s a na TV4 dawali Rexa bo to był tydzień swiąteczny i wiedzieli że będzie słaba oglądalność więc zamiast Słonecznego Patrolu dawali Rexa