PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99251}

Komisarz Rex

Kommissar Rex
1994 - 2004
6,4 7,9 tys. ocen
6,4 10 1 7948
Komisarz Rex
powrót do forum serialu Komisarz Rex

na wikipedii francuskiej
http :// fr.wikipedia.org / wiki/ Rex,_chien_flic (usunąć spacje z linku)

znalazłam info iz są 2 odcinki wyemitowane tylko raz w austrii i niemczech.

tytuły ich to
"Farewell Brandtner" i "Promotion Bock" (śmierć Alexa i awans Bock'a)

I co do serii 10 w tym materiale jest info, ze Marc umiera -a Niki odchodzi z zespołu po jego śmierci. Potem zaczyna się seria włoska

czy odcinki 7 i 10serii wogóle były nagrane... czy sa na dvd ??

kira_12

wątpię.... kurde, musieli?!

moniquez

Ja też wątpię. Gdzieś, kiedyś czytałam, że niby miały być bonusem na dvd ale nic z tego. To są pewnie takie widma, niby są ale ich nie ma.

villanowska

no to fajnie ;/ nigdy się nie dowiemy, jak zginął Alex i jak to się stało, że przenieśli Christiana.... :(

moniquez

Udało mi się kiedyś znaleźć, że Alex zginął w eksplozji budynku usiłując pomścić mordercę Arko, Christian po śmierci kolegi dostaje awans ale nie mogąc pogodzić się z jego śmiercią odchodzi zostawiając Kunz-a i Rex-a samych.

villanowska

ale jednak mimo wszystko chciałoby się zobaczyć... no cóż, nigdy nie dostąpimy tego zaszczytu.

moniquez

szkoda, że nie pokazali na 4 śmierci Alexa Brandtnera i awansu Bock'a:/ najlepsza ekipa +Kunz:/

Pawlovsky

Możemy sobie tylko wyobrazić :/. Dla mnie na nich skończyły się najlepsze odcinki. Później z Marciem i Niki czy włoskimi komisarzami zdarzało mi się oglądać ze względu na Rexa.

villanowska

fajnie pooglądać starego dobrego rexa, rzadko już takie seriale robią^^ najlepsza ekipa:D

Pawlovsky

Dlatego się cieszyłam kiedy leciało na tv4 i axn. Na tv4 puszczają z 3 komisarzem, a na axn jutro ostatni odcinek z Brandtnerem :(.

villanowska

Ostatni odcinek to co uratował ludzi ze sklepu, co mężczyzna zabijał laserem? bo taki odcinek kończył serie na 4 z Brandtnerem^^

Pawlovsky

tak, to jest ten odcinek i będzie wyemitowany jutro
mi się cała seria z Alexem podobała i podoba :D