Z antykiem pracuje bardzo dobrze bo spędził więcej czasu na na planie naszego Alexa w czasie honoru jest rzadką postacią ale dobrze sobie radzimyobecnie trwają zdjęcia do czwartego odcinka 6 serii
Antek chciał by w czasie honoru powiększyli mu wątek , a Wesołowski to odszedł na własne życzenie czy było coś innego powodem bo wiesz że Moser był do 4 sezonu, ale cieszę się ze antek jest słyszałem że w Czerwcu wraca na chwilę na plan czasu honorua ty często jesteś na planie?
Kuba odszedł na własne życzenie ponieważ myślał o ślubie a ja jestem na planie codziennie muszę nadzorować produkcję
a masz czas tak pisać ja często porównuje nasze odc co zmieniono w stosunku do orginału co zostawiono l, co dodano jak sceny te same wyszły Rexa oglądam od 1997rokua teraz we Włozech był 17sezon
ja tylko mówię że często mam takie porównanie , a ty możesz tak zdradzać szczególy z planu? a gdy by nagle ogladalnośc drastycznie spadło to była by rozwazana mozliwośc zdjęcia serialu czy to raczej nie mozliwe , i nie rozumię ludzi odc z Jakubem miały lepszą oglądalnośc ni ż z Antkiem a te są lepsze
Jako kierownik produkcji mogę opwiadć o tym serialu a serial raczej nie zniknie z anteny dojże że są coraz lepsze odc
ost odc świetny dobra robota tylko końcówka z Moniką trochę mi się nie podobała ale tak to super mimo że wiedziałem iż Michał bedzie żył , to i tak emocje byly
jak moge coś skrytykowac to tylko muzyke w czołówce brzmi strasznie , a bedą jakieś zmiany wspólpracowników bo w rexie ich często wymieniali a u nas nie
ciekawie sie zapowiada odc Bratobójstwo czytałem opis i pamiętam z Rexa a możesz napisac jak bedzie miała na imię postać Zając i 9 tyg to 2,5 mieiąca taktyle jeszcze bedzie zdjęć
Aktualnie ponieważ aktorzy z planu też odboczywają i nie grają tylko w jednej produkcji a co do zająć dopracowujemy imge
kalek12 mam pytanko chodzi mi o odcinek W potrzasku o tej szkole baletowej co koleś grozi wysadzeniem wszystkich jak nie wypuszczą mu syna na wolność. Moje pytanie brzmi jaki nosi tytuł tego odcinka w oryginalnej wersji ?
w Orginale to odc taniec na wulkanie tylko tam porywaczem jest facet obity przez kolege a nie ten co ojciec , który chce syna odzyskać