PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99251}

Komisarz Rex

Kommissar Rex
1994 - 2004
6,4 7,9 tys. ocen
6,4 10 1 7948
Komisarz Rex
powrót do forum serialu Komisarz Rex
kalek12

no już nie długo Rex wraca do tv i znowu będzie porównanie z naszym Alexem

ghf

Wyłożymy 18mln zł na polskie serie dzięki wsparciu TVP więc bedziecie mogli dużo poruwnywać

kalek12

a obecnie trwają zdjęcia czy jest przerwa i jak antek radzi sobie w grze w Alexie i czasu honoru

ghf

Pierwszy odcinek 6 serii jest polskim próbnym

kalek12

ale coś z orginału jest bo kojarze fragment

ghf

Z antykiem pracuje bardzo dobrze bo spędził więcej czasu na na planie naszego Alexa w czasie honoru jest rzadką postacią ale dobrze sobie radzimyobecnie trwają zdjęcia do czwartego odcinka 6 serii

kalek12

Antek chciał by w czasie honoru powiększyli mu wątek , a Wesołowski to odszedł na własne życzenie czy było coś innego powodem bo wiesz że Moser był do 4 sezonu, ale cieszę się ze antek jest słyszałem że w Czerwcu wraca na chwilę na plan czasu honorua ty często jesteś na planie?

ghf

Kuba odszedł na własne życzenie ponieważ myślał o ślubie a ja jestem na planie codziennie muszę nadzorować produkcję

kalek12

a masz czas tak pisać ja często porównuje nasze odc co zmieniono w stosunku do orginału co zostawiono l, co dodano jak sceny te same wyszły Rexa oglądam od 1997rokua teraz we Włozech był 17sezon

ghf

Akurat jestem na tablecie a odc to niespodzianka

kalek12

ja tylko mówię że często mam takie porównanie , a ty możesz tak zdradzać szczególy z planu? a gdy by nagle ogladalnośc drastycznie spadło to była by rozwazana mozliwośc zdjęcia serialu czy to raczej nie mozliwe , i nie rozumię ludzi odc z Jakubem miały lepszą oglądalnośc ni ż z Antkiem a te są lepsze

ghf

Jako kierownik produkcji mogę opwiadć o tym serialu a serial raczej nie zniknie z anteny dojże że są coraz lepsze odc

kalek12

to dzieki na razie muszę lecieć jak bede miał pytania to napiszę cześć

ghf

Dziszejszy odcinek warty obejrzenia ciężko pracowaliśmi

kalek12

slepa furia czy zabójczy sekret słyszałem że producenci negocjują z anetą Zając

ghf

Aneta zając zastąpi magdalene walach

kalek12

ciekawe info dla mnie finały sezonów od 3 są lepsze od oryginalnych

kalek12

ost odc świetny dobra robota tylko końcówka z Moniką trochę mi się nie podobała ale tak to super mimo że wiedziałem iż Michał bedzie żył , to i tak emocje byly

ghf

To dobiero przedsmak 6 serii

kalek12

jak moge coś skrytykowac to tylko muzyke w czołówce brzmi strasznie , a bedą jakieś zmiany wspólpracowników bo w rexie ich często wymieniali a u nas nie

ghf

Oczywiście zmiienimy lucynę a czołówkę zmieniamy w 7 serii

ghf

No i już nie będziesz się męczył tom moniką

kalek12

krażą plotki że zając ma tylko grać w epizodzie ale wiadomo muszą tak pisać

ghf

Zając zastoapi lucynę w 7 odcinku serii

kalek12

ciekawie sie zapowiada odc Bratobójstwo czytałem opis i pamiętam z Rexa a możesz napisac jak bedzie miała na imię postać Zając i 9 tyg to 2,5 mieiąca taktyle jeszcze bedzie zdjęć

ghf

Aktualnie ponieważ aktorzy z planu też odboczywają i nie grają tylko w jednej produkcji a co do zająć dopracowujemy imge

kalek12

no i Antek w Czerwcu ma wrócić na plan czasu honoru

kalek12

zdjęcia są obecnie kręcone czy jest przerwa bo Antek daje zdjęcia z planu czasu chonoru na fejsie

ghf

Obecnie jest krótka przerwa

kalek12

Bo Antek wiem że na 2 tygodnie jedzie na sląsk z czasem honoru

ghf

kalek12 mam pytanko chodzi mi o odcinek W potrzasku o tej szkole baletowej co koleś grozi wysadzeniem wszystkich jak nie wypuszczą mu syna na wolność. Moje pytanie brzmi jaki nosi tytuł tego odcinka w oryginalnej wersji ?

Darude1983

w Orginale to odc taniec na wulkanie tylko tam porywaczem jest facet obity przez kolege a nie ten co ojciec , który chce syna odzyskać

ghf

Dziękuję za odpowiedź kolego :)

Darude1983

proszę

ocenił(a) serial na 7
ghf

Ja wnioskuje o dodanie do obsady Agnieszki Sienkiewicz i Emilii Komarnickiej.

Bogdan4674

mogły by zagrać

ocenił(a) serial na 7
ghf

To pomyślcie tam o nich sobie, bo co jak co ale na aktorkach ja sie znam, przy nie jednym filmie robiłem