PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35584}

Kompania braci

Band of Brothers
2001
8,7 142 tys. ocen
8,7 10 1 141633
8,6 20 krytyków
Kompania braci
powrót do forum serialu Kompania braci

GENIALNE

użytkownik usunięty

Przecudne to jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10

zgadzam sie z toba w 100 %

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

No to zasłużyłeś na zgłoszenie szanowny Panie ;) (Art. 6 7/b)

użytkownik usunięty
NieomylnieJa

wal sie cieciu

Dziękuję obsłudze serwisu ;) (Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem)

ocenił(a) serial na 10
NieomylnieJa

tu nie chodzi o to ze jest to dramat wojenny...wiadomo ze nie jest przecudne to ze oni tam gina i to w jaki sposob bo to jest dramat...tylko to co ten serial oddaje.. to przezycie tego...nie umiem tego napisac ..ale o to tu chodzi...

vera88

Popieram, ale to nie jest odpowiednie słowo w żadnym wypadku względem tego serialu. Hej, poza tym to jest bardzo dobry serial ;)

ocenił(a) serial na 10
NieomylnieJa

moze inaczej...=) kazdy ma jakies swoje zdanie i wyraza go w spasob taki jaki uwaza za słuszny, ale oczywiscie nie kazdy musi sie z tym zgadzac =)

vera88

Też popieram, szkoda jednak że kolega Najemnik zareagował jak zareagował.

ocenił(a) serial na 10
NieomylnieJa

"Trzeba mieć nasrane we łbie żeby używać tych słów do dramatu wojennego..."
Trzeba mieć pusto we łbie, żeby nie załapać, że założyciel tematu zachwyca się serialem, a nie wojną.

"to nie jest odpowiednie słowo w żadnym wypadku względem tego serialu"
Jeśli ten serial nie zasługuje na takie słownictwo, to nie wiem który zasługuje.

dezertx

hihi ;) masz swoją rację, lecz ja wciąż twierdzę że takie słownictwo względem serialu wojennego, przedstawiającego cierpienie, ból i okrutny absurd wojny, jest niestosowne. Nie wiem czy słyszałeś o czymś takim jak kontrast... aż spytam się polonisty jakiegoś, póki co utrzymuje się przy swoim stanowisku, aczkolwiek jestem otwarty na inne opinie.

użytkownik usunięty
dezertx

Dokładnie!!:)