PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35584}

Kompania braci

Band of Brothers
2001
8,7 142 tys. ocen
8,7 10 1 141994
8,5 22 krytyków
Kompania braci
powrót do forum serialu Kompania braci

Przeczytałem gdzieś na youtubie pod jakimś z filmików.Ktoś tak napisał jest ktoś w stanie to potwierdzic(oby nie była to prawda)

Toma1910

Richard Winters nie żyje już od kilku lat. Zmarł w 2001. Podobnie jak Carwood Lipton. Ostatnio chyba zmarł kapitan Ronald Speirs

pol17rvn

W Angielskiej wersji wikipedii a tez w naszej nie ma napisane,ze on nie żyje. Ktoś pisał na youtubie,ze zmarł w wieku 89 lat

pol17rvn

Wykruszają się weterani. Ale pozostaną w pamięci wielu ludzi(mam taką nadzieję)

radzikus2_2

Czy jest ktoś w stanie podac np link potiwerdzający to,ze Winters nie zyje.? Niemożliwe,ze umarł w 2001 roku, bo sam był na scenia przy okazji wreczania chyba nagród Grammy...

ocenił(a) serial na 9
Toma1910

Nic mi o tym nie wiadomo, przynajmniej do dzisiaj. Jeszcze w tym roku pod koniec lutego major Winters odbierał "Medal of the City of Eindhoven". Podsyłam link do jednej ze stron o Easy Company - na bieżąco informującej m.in. o stanie osobowym kompanii. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
Toma1910

Sorry. Zapomniałem o linku. Teraz jest dołączony.
http://www.menofeasycompany.com/

pol17rvn

Winters żyje. W 2006 roku na jego stronie pojawiło się oświadczenie, że odchodzi z życia publicznego.

ocenił(a) serial na 10
Toma1910

Richars Winters żyje. 21 stycznia były jego 90 urodziny. Wszystkiego najlepszego maj. Winters.

Toma1910

Major R. Winters, zmarł 02.01.2011

R.I.P.

RT_NR

Spoczywaj w pokoju Dicku Wintersie.

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
sisal

Spoczywaj w pokoju Majorze Winters. Dziękujemy Ci za trud i cierpienie którego doznałeś za wszystkich za których walczyłeś.