Serial Parade's End ma być emitowany wkrótce na HBO. Nie mogę się doczekać.
To tak jak ja D. Widziałam tylko pierwszy odcinek i jestem pod wrażeniem . Klimat epoki uchwycony , ciekawa fabuła i oczywiście świetni aktorzy nawet w epizodach
Odcinek drugi z napisami:
http://chomik uj.pl/Enna1a/*7e*e2*96*aa*e2*96*aa*e2*96*aa+NOWE+odcinki+seriali/Parade*27s+End+ Part+2+*5bwgrane+napisy*5d,1921367884.avi(video)
szukałem na stronie HBO, ale nie znalazłem. Na HBO wyświetlają spot od czasu do czasu. Serial będzie nosił tytuł po polsku " Koniec Defilady".
Scenariusz do tego serialu napisał nie jaki Tom Stoppard, słynny scenarzysta takich dzieł jak "Imperium Słońca", "Zakochany Szekspir" i nadchodzącej superprodukcji "Anny Kareniny" :)
mam taką nadzieję ,ale skoro "Hemingway i Gellhorn" szybko pojawił sie po premierze w USA , to mam cichą nadzieję , że "Parade's End" pojawi sie w tym roku an HBO
No właśnie, to zależy kiedy pojawi się w USA. Ale sądzę, że nie powinni za długo kazać nam czekać, bo na HBO GO odcinki są z lektorem. Może w listopadzie, bo nie widziałam w zapowiedziach na październik.
Co do USA musiała bym sie podpytać :)
No na październik raczej nie , bo jest już podana rozpiska filmów/seriali na ten miesiać dla HBO. Może do końca roku sie pojawi na HBO. Jak nie to trzeba bedzie próbować online albo DL
Ja też, ale że niestety napisów nie ma, to zawsze jest dobrze obejrzeć chociaż jeden raz z lektorem żeby wszystko zrozumieć :)
Oczywiście. A teraz nie pozostaje nam nic innego jak tylko czekać na premiere tego serialu an HBO
reklamowali ost. ten serial na HBO...może jest szansa , ze pojawi się w grudniowej-styczniowej ramówce ?
Serial zostanie wydany na dvd w listopadzie pt. Utracone nadzieje . szybko ukazuje się polskie wydanie D
Miało się ukazać w tym samy czasie co pełne wydanie Sherlocka , ale dostała z empiku informację ,że dystrybutor -czyli best film , wstrzymał wydanie serii . Dział obsługi klienta empik nie potrafił odpowiedzieć , kiedy będzie płytka w sprzedaży . Osobiście uważam że dopiero po polskiej premierze w hbo , a to całkiem bliski termin
bardzo możliwe, że właśnie wydadzą po premierze w tv. Tak jak było np z miniserialem hbo "Mildred Pierce"
Może ktoś wprawiony w filmwebowskie "łby" dodać polski tytuł? Byłoby miło.
Na serial oczywiście czekamy z niecierpliwością!:)
Pozdrawiam