PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=735513}

Kontrakt na miłość

Aşk Yeniden
2015 - 2016
8,1 628  ocen
8,1 10 1 628
Kontrakt na miłość
powrót do forum serialu Kontrakt na miłość

Po "Sezonie na miłość" czeka na nas kolejny turecki serial. Będziecie oglądać? Ja będę na pewno, ponieważ widzialam już cześć odcinków po turecku i wprost nie mogę się doczekać. ;>

http://tvpuls.pl/filmy/kontrakt-na-milosc

mistrzyniF1

Już ocena serialu na 6 ? Niech zgadnę aktor nie jest tak przystojny jak Serkan i stąd niższa ocena :P Obejrzę z ciekawości, ale wątpię by był lepszy niż ,,Sezon na miłość".

ocenił(a) serial na 9
F_A_N_T_A_Z_J_A

już bez przesady ;)
na razie 6 bo nie do końca wszystko rozumiałam, ale mnie bawił ;)
jak obejrzę wszystko to wystawię ocenę końcową

F_A_N_T_A_Z_J_A

Ja obejrze 1 odcinek zobaczymy :)
Ale czekam na 2 sezon Kiraz Mevsimi :D
Choć na pewno będzie dopiero za rok :/

F_A_N_T_A_Z_J_A

Ayaza nikt nie pobije :) ale i ja z ciekawości obejrzę 1 odcinek

mistrzyniF1

W sumie lipa,bo serial ma tylko 19 odc.1 sezonu i nie wiadomo kiedy puszczą 2 sezon.Tak samo jak teraz puszczają Sezon na miłość i po pierwszym sezonie kończą z emisją serialu.

ocenił(a) serial na 9
jazdowicz2666

szkoda właśnie że u nas tak puszczają seriale.... a potem sie dziwia ze jak puszczą coś raz na rok to oglądalność slaba....

mistrzyniF1

Dokładnie,ale w końcu to Polska gdzie mają widzów w d....Tak samo jak TVN 7 puścił serial Kobieta ze stali i po kilkunastu odc. ściągnęli go z anteny i teraz trzeba oglądać na TVN Player. ;-/ Ja mam tylko nadzieje że TV PULS będzie honorowa i puści 2 sezon serialu Za głosem serca w całości. ;)

ocenił(a) serial na 9
jazdowicz2666

się okaże :D telenowele chyba puszcza całe (chociaż ja ich nie oglądam, więc nie jestem pewna) ;>
byłoby fajnie jakby puszczali raz w tygodniu drugi sezon "Sezonu na miłość" od września ;p
ale to marzenie ściętej głowy :D

mistrzyniF1

Jak to nie oglądasz,skoro te twoje są podzielone na sezony to też zaliczają się do telenowelek. ;D A Puls pewnie niezadługo ogłosi ramówkę na jesień,więc wszystko możliwe że nowe sezony pokażą,i nuda nie będzie nam straszna. ;)

ocenił(a) serial na 9
jazdowicz2666

csiiii, ja traktuje to jako serial ;pppp
trzymam cie za slowo ;) może się zlitują i nas zaskoczą

mistrzyniF1

Eeeee,serial czy telka co za różnica,to i to romansidło. :P Oki to trzymaj mnie za słowo,ja wierze w tą naszą polską tv,że jeszcze nas tak do końca nie zawiedzie. ;)

ocenił(a) serial na 9
jazdowicz2666

fajnie właśnie że romansidlo ;) w dodatku dobrze zrobione. szukałam właśnie dobrej komedii romantycznej, bo wszędzie tylko dramat, dramat, ale wszystkie propozycje z zachodu były albo naiwne, albo puste i tu nagle bum ze wschodu nadciąga Kiraz Mevsimi, idealna pozycja na leniwe lato ;) teraz jeszcze Ask Yeniden i będzie super ;d
jedyne co nam pozostaje, to czekać na jesienne propozycje pulsu i nasze seriale w ramówce ;)

mistrzyniF1

Jeśli mówisz o Tureckich serialach,to dużo osób zachwala serial który obecnie leci na programach TVP Wspaniałe stulecie http://www.filmweb.pl/serial/Wspania%C5%82e+stulecie-2011-645872 tylko że to serial kostiumowy,więc nie gwarantuje czy za bardzo przypadnie ci do gustu,ale spróbować obejrzeć nie zaszkodzi. ;) Mi się teraz kończy oglądanie serialu Kobieta że stali i planuje zabrać się za oglądanie serialu Teresa na TVN Fabuła z moją ulubioną,śliczną aktorką ;D http://www.filmweb.pl/person/Angelique+Boyer-730644 tylko najpierw muszę nadrobić zaległe odcinki na TVN Player,które nie miałem okazji obejrzeć. ;)

ocenił(a) serial na 9
jazdowicz2666

nie lubię ani filmów kostuimowych, ani historycznych, ale Wspaniałe Stulecie strasznie mnie kusi :)

mistrzyniF1

Nom coś musi być w tym serialu i musi kusić skoro aż go tyle ludzi ogląda. ;) Santa Diabla kurcze właśnie nie zacząłem oglądać bo wtedy często bywałem po za domem i nie miałem czasu,a w necie nie chciało mi się później nadrabiać czasu na oglądaniu.A że ładna występuje w nim aktorka to się domyślam i ci wierze na słowo,bo rzadko się zdarza żeby w tych serialach była jakaś brzydka. ;P

ocenił(a) serial na 9
jazdowicz2666

to prawda ;)
szkoda tylko że w większości są dobrze zrobione ;p

mistrzyniF1

Nom niestety,cudów natury nie ma,choć czasem są wyjątki. ;P

mistrzyniF1

Ja oglądam i polecam jak dla mnie wspaniały serial! Pełen intryg :D mi się strasznie podoba

ocenił(a) serial na 9
Nina_52

wiem wiem, tylko tak bardzo brakuje mi czasu :(
chyba schowam go na kiedyś ;)

a mam małe pytanie ;)
czy wersja puszczana w TVP1 dużo różni się od wersji oryginalnej? i czy odcinki są dzielone?

mistrzyniF1

Nie różnią się :) Tylko w polsce jeden odcinek turecki dzielą na dwa bo wiadomo ile trwają te tureckie 2 godziny. Chociaż mi się tak podoba dzielenie odcinka na dwa jest o wiele lepsze niż tak jak w Sezonie na Miłość skracanie poprzez skracanie lub wg wycinanie scen :(

ocenił(a) serial na 9
jazdowicz2666

a co do seriali latynoskich, to aż tak bardzo nie przepadam za tymi tytułami, ale czasami lubie sobie zerknąć na Santa Diabla ;) ładna aktorka tam gra główną rolę ;d

jazdowicz2666

ja jestem dobrej myśli co do Sezonu na miłość ;D sądzę, że puszczą, bo jak teraz kupili kolejny turecki serial to chyba są zadowoleni z oglądalności, bo inaczej puściliby jakiś latynoski, albo odgrzewali stare telki. Podobno na początku kupili tylko 60 odcinków "sekretu" a dalej leci i już jest ponad dwieście czyli dokupują a czas emisji też taki nijaki. Może dociągną do września tymi 19 odcinkami, a później zaczną nam puszczać jeden tygodniowo Sezonu? Marzenie!

paulita3

Ja się nie brałem za oglądanie tureckich seriali bo za nimi zbytnio nie przepadam,może dlatego że nigdy nie próbowałem ich oglądać. ;D Ale skoro ty je lubisz to możesz być spokojna,bo TV Puls jest dobrą tv co do seriali,i zawsze je puszczają do ostatniego odcinka,więc możemy się spodziewać na jesień samych serialowych hitów. ;P

ocenił(a) serial na 9
paulita3

a potem może jakiś inny ciekawy zaczną ;) ja jestem na tak :D

mistrzyniF1

Kolejny turecki szit

ocenił(a) serial na 9
giovanni50

każdy lubi coś innego, nie można z miejsca tylko krytykować.

mistrzyniF1

Chętnie bym obejrzał jakiś turecki serial kryminalny

ocenił(a) serial na 9
giovanni50

proponuję Ezel - dostępny online ;) bodajże na YouTube

mistrzyniF1

Dzięki
Możesz mi coś wytłumaczyć
Co mają w sobie tureckie seriale że nagle taka popularność
Kiedyś i wciąż Bollywood i nagle tureckie seriale

ocenił(a) serial na 9
giovanni50

to chyba przez Wspaniałe Stulecie emitowane na TVP1 ;) ten serial ma ogromną rzeszę fanów, szczególnie tych starszych. Puls TV popatrzył, i sam inwestuje teraz w seriale z Turcji ;d

mistrzyniF1

A może dlatego że ludzie maja dosyć produkcji z Hollywood
Szukają normalności
Kiedyś był w TVP1 hiszpański serial kryminalny Poker z mafią
Nie oglądałem bo hiszpański właśnie wstyd
Pierwszy serial hiszpański jaki oglądałem to w końcówce lat 80 ten http://www.filmweb.pl/serial/Niebieskie+lato-1981-138222

ocenił(a) serial na 9
giovanni50

tak, to prawda. sama mam już dość produkcji zza oceanu, bo są po prostu nudne. w kółko to samo, spin-offy, rebooty, tylko 10% nadaje się do śledzenia.

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

Oyku ma na imię Ozge i ta nowa aktorka tego serialu też ma na imię Ozge :D

ocenił(a) serial na 9
Paula1008

Też to dzisiaj zauważyłam heh ;)

mistrzyniF1

Tak sobie myślę, szkoda, że nasza jakaś polska telenowela nie jest popularna w innych krajach.
Byłoby fajnie ;)
Tylko co my byśmy mogli eksportować za granicę? Klan, M jak miłość, Pierwsza miłość? Te słabizny? Nieeee

My forumowiczki byśmy musiały siąść, pomyśleć i stworzyć jakąś super telenowelę, by się dało ją puścić za granicą haha ;))
Ale musiał by tu zagrać jakiś wyjątkowo ciachowaty, magnetyczny aktor.
A ja tutaj w Polsce jakoś takiego nie widzę.
Może na castingu by się jakiegoś wyłoniło, może jest taki aktor, tylko jeszcze nieznany xD
No i jakieś fajne piosenki w ścieżce dźwiękowej naszego serialu ;))
Angielskie, ale i oczywiście polskie, byśmy reklamowały Polskę za granicą ;))))

hahahaha ;)

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Heheh o tak już widzę np. M jak miłość za granicą heheh ;)
No chyba, że w M jak miłość zagrałby polski sobowtór Serkana :D
To byłoby ciekawe xD

Dreams14

Dokładnie, tylko polski sobowtór Serkana mógłby to uratować xDDDD

Dreams14

petit_fleur twierdzi, że widziała w sklepie w Wieluniu faceta łudząco podobnego do Serkana Cayoglu.
Więc może polska kopia Serkana istnieje.
Tylko nie znamy dokładnego jego adresu.
I nie wiemy, czy ma zdolności aktorskie ;))

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Spokojnie my go odnajdziemy hehe ;)
A jak nie będzie miał zdolności aktorskich to my go podszkolimy :D hhaha xDD

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

Ja oglądam i szczerze powiem, że podoba mi się ten serial :) Śmieszny jest ;d

Dreams14

Mnie też się podoba i zamierzam oglądać dalej :)

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

Podobno TV Puls jest średnio zainteresowana zakupem drugiego sezonu "Kontraktu", gdy już zostanie wyprodukowan