czy mi się wydaje czy Fatih ma magnetyczne oczy co strasznie przyciągają ??
hehe ludzie wiedzą co napisać :D Ale ma magnetyczne oczy i jeszcze jak popatrzy się tak dłużnej to tone poprostu tone. I jeszcze jego usta jak mówi taki fajny dzióbek robi schrupało by się go wtedy :D strasznie mi się to podoba Kurde cały magnetyczny jest.
mam dokładnie tak samo, jak jest zbliżenie na jego twarz to aż mam ochotę TV utulić ;) na miejscu Zeynep już bym go nie wypuściła ;) podoba mi się w Fathim też to, że nie traktuje ludzi biedniejszych gorzej od siebie ;D jak jest u ZEY w domu to zachowuje się tak swobodnie i naturalnie, nie ma problemu spać w niezbyt wygodnym łóżku w 3 ;) nie ma znaczenia dla niego czy jest w willi czy zwykłym domu ;)
Zey fajnie wypowiada jego imię :D
No tuliło by się tuliło jak by cię objoł wysportowanym ciałem . Po prostu sam miód :D . I mi się tak strasznie podoba jak chłopak ma czarne jak węgiel włosy . Szkoda ze u nas w Polsce jest mało takich chłopaków z czarnymi włosami :/
Jego zachowanie tez bardzo mi się podoba. Ze nie uciekł od ojca Zeynep tylko postawił czoło jego wymaganiom. A nie jak tamten tępak jak tylko ojca zobaczył to zwiał.Bardzo odważny jest. I jego zazdrość taka słodka tak bardzo się stara. Albo dzisiaj w odc tak bardzo się ucieszył ze wróciła Masakra jak by kazdy chłopak się cieszył tak jak on ze kobieta wróciła do niego.
mi też się podoba;) zgłupiałam całkowicie ;d a nie zanosiło się ;) no cóż od poniedziałku znowu przyklejona do telewizora ;D
To tak jak ja. Zglupialam a wcale nie podejrzewałam że tak się stanie.
A niedługo bezczelnie odgapie od Ciebie i ustawie sobie fatiha. Musze tylko się na jakiegoś zdecydować :D
aaa, cudowny awatar !! mój ulubiony :D brawooooooo :*
kochany fatih :DDDDDDD
ubóstwiam go :ddddddd
świetnie ktoś napisał, ze ma spojrzenie młodego jelonka, jego wzrok tak przyciąga !
też miałam dać jakiś awatar z kontraktu na miłość ale na razie nic nie znalazłam ;p
hahahaha dzięki ;)
ja od piątku nic tylko widzę te jego spojrzenia z Kontraktu ;D to jest w tym najlepsze, że nic nie zapowiadało tego, że będę taka zauroczona a tu bum ;)
nie ma za co :)))
mi się w pierwszym odcinku spodobał w tym samolocie, ale jakoś nie zwróciłam uwagi na te oczka i dziubek :ddd po prostu stwierdziłam, ze jest przystojny .
a teraz z każdym odcinkiem ubóstwiam go coraz bardziej ;ppp
i to jego gołębie serce :)
dokładnie, Fathi z czasem zyskał ze względu na tą dobroć bijącą od niego ;) mnie ujmuje w nim to jak naturalnie zachowuje się w domu Zeynep, a przecież od dziecka mieszkał w luksusach ;D jest taki naturalny, a przy tym mega uroczy i sexi ;D achhh:)
a jaki zaciesz przy Zeynep ;]
Mukaddes to jest postać wybitnie komediowa, w duecie z ex są nie do pobicia ;)
tak dobry człowiek to jest coś pięknego :)
no dokładnie, on nigdy nie wybrzydzał mimo, że musiał spać na materacu na podłodze czy rozpalić w piecu, nie mówiąc już o zajmowaniu się dzieckiem :P
na dodatek zeynep ma na niego bardzo dobry wpływ :)))
Mukaddes, im się udała, niby ta "zła" ale wgl mnie nie irytuje.
no i robi świetne miny, taka zabawna snobka, miło się ją ogląda :DDDDD
nawet ojca zeynep bardzo polubiłam, niby szalony i surowy ale tak naprawdę równy gość :dddd
nie ma się nikomu nic do zarzucania, każda postać ma w sobie coś charakterystycznego, dzięki czemu można ją lubić ;)
Fathiemu blisko do ideału ;)szkoda, że tylko 19 odcinków, ale może dzięku temu ominie nas ogrom absurdów ;)
zawsze mnie smieszy jak ojciec Fatiha jeździ tym wózkiem po domu ;D uśmiałam się jak Orhan mu zwinął kotleta ;D
Hahaha ja też zauważyłam ten jego dzióbek jak coś mówi. Bosko to wygląda i śmiać mi się chce zawsze jak to widzę ;)
Super facet i sexi tatuś z niego. Zeynep się trafiło :D
no wiadomo, że sexi :d
pamiętam jak w pierwszym odcinku był bez koszulki... cudak :ddddd
bo w tureckich serialach lubią porozbierać głównych bohaterów w pierwszych odcinkach, a potem posucha :D
taki zabieg już w trzech widziałam :D
masz całkowitą rację mistrzyni :ddddd
jeszcze jak obejrzysz cilek kokusu to tam identyczny zabieg zobaczysz :DDDD
Jak to jest ze w Tureckich filmach można się pośmiać postacie są fajne ciekawe wątki. A telenowelach Meksykańskich jedno i to samo bagno,matka zła,spiski,zdrady,zabijanie,zazdrość,oszustwo,nienawiść. I główni bohaterzy nie mogą być razem i jakimś cudem na końcu zawsze są razem ( łał człowiek chce oglądać bo się nie domyśli pf......). Jakaś masakra tymi telenowelami. A w Turcji miłość fajna do oglądania,zazdrość słodka wgl inaczej dużo dużo lepiej Mam nadzieje ze puls kupi więcej Turskich seriali. A nie tego Meksykańskiego bagna który jest od A do Z przewidywalny.
pamiętaj że jeszcze w czasie trwania telenoweli każdy z każdym zdąży się przespać :)