Ktoś, kto widział, co stało się, kiedy Ertan pojawił się na ceremonii, zaczyna wysyłać Fatihowi i innym, wiadomości e-mail z pogróżkami. Zeynep postanawia zabłysnąć przed Fatihem swoim talentem kulinarnym. W drodze do marketu zatrzymują się przy domu Sevketa. Yadidar i Sevket zostają postawieni w kłopotliwej sytuacji. Yadigar zaprosił Meryem, by dowiedzieć się prawdy i teraz próbuje ją ukryć przed Zeynep. Tymczasem, Mustafa prosi innych o pomoc, co doprowadza do tego, że Sevket dowiaduje się o sprawie Ertana.
biedny fatih on naprawdę uwierzył w to :D
hahaha i jeszcze chciał to powtórzyć hahahah nie mogę z niego :PPP
ja tak samo.
dopiero dziś zauważyłam, że Orhan ma tatuaż.. wcześniej tez go miał ? :dddd
ale zarąbiście się skończyło :DDD
ciekawe co dalej, bo ja nie śledzę niczego żeby oglądać z zaskoczeniem :ddd
ale nie wierzę, ze powiedział mu wszystko, bo już byłby martwy :ppp !!
lubie takie bomby na koniec odcinka :p
ale w sumie to Ertan nie zna i tak całej prawdy, bo myśli że dziecko jest fatiha i że są małżeństwem z zeynep... więc w sumie Sevket nie powinien się za bardzo wkurzyć..;pp
"-wszystko mi wyjawił.
- Wszystko?
-Wszystko."
Ciekawe czy faktycznie poznał prawdę.
Fatih powiedzial ojcy Zeynep, ze Ertan to byly chlopak Selin. Orhan jest bardzo zazdrosny, bo mysli, ze to ten jej przyjaciel. Ale Shevket ( nie wiem czy tak to sie pisze) chce aby Selin zamieszkala u niego w domu z Orhanem (będą mogli ją chronic przed Ertanem). Fatih i Zeynep przekonali Selin do przeprowadzki, wyjasnili jej całą sytuacje i ona przeniosla sie do domu Zeynep pod koniec odcinka ( nie wiem czy na stałe). Wtedy pojawil sie Shevket i wyznał, ze znalazl Ertana i zna całą prawde.
Nie jestem pewna czy zrozumiesz co tu napisałam, ale mam nadzieje ze choc troszeczke Ci to rozjasni sytuacje ;)
Dziękuję Ci bardzo :)
Myślę że wiem o co chodzi ale i tak musze nadrobić odcinek. Nie ma innej możliwości
Nadrabiaj, nadrabiaj, warto. Ten film jest super, mega, genialny, niesamowity, cudowny i inne same pozytywne określenia :) :D
Owszem jest tego warty. Super serial . Oglądam każdy odcinek z wyjątkiem dzisiejszego. I będzie jeszcze ciekawiej :))))
Nie wiem jak ja jutro wytrzymam ;) akurat kiedy będe wracać do domu ze szkoły, kontrakt będzie sie kończył :( a jutrzejszy odcinek obejrzę dopiero w czwartek :'(
grrr, też mnie to drażni, 14 była lepsza, chociaż też nie idealna, a i w wakacje się czasami nie wyrabiałam z powrotem do domu
jutro może zdążę, ale w piątek będę w trasie ;<
dobrze że już tylko kilka odcinków zostało
współczuję wam dziewczyny :ccc
ja mogę oglądać na bieżąco.. jestem tu jedyną osobą, która ma wakacje do października? :DDD
najwidoczniej :D
za dużo spraw mam rano, potem już luz, ale od października to się zacznie dopiero -,-
hehe, to już zależy co kto studiuje :p
ja tam mam więcej wolnego niż zajęć więc nie narzekam :ddd
też wam tak szybko lecą odcinki odkąd puszczają o 13?
bo mi błyskawicznie, ledwo się zaczną a tu już 15 godz i koniec... szkoda bo już tylko 5 odcinków :cc
w miarę mi leci ;>
ale te "w poprzednim odcinku" mogliby trochę skrócić, bo dzisiaj zdążyłam sobie zrobić obiad w tym czasie ;ppp
W poprzednim odcinku trwa ok. 17 minut, więc dodaje sobie ok. 15 minut, do czasu o której mam włączyć TV :D
17 minut - czyli tylko o ok. 3 minuty krócej niż mają niektóre polskie seriale :D