Gdy Sevket mówi, że znalazł Ertana, świat Zeynep i Fatiha wywraca się do góry nogami. Sevket ma kłopoty. Fatih próbuje mu pomóc. Razem z chłopakami jadą spotkać się z nadawcą tajemniczych wiadomości. Kobiety śledzą ich w sekrecie. W miejscu umówionego spotkania czeka ich coś niespodziewanego. Sevket dowiaduje się, że Meryem wraca do Szwajcarii. Decyduje się zabrać całą rodzinę do Rize.
wiedziałam :p
obu wgl nie oglądam..
ten na tvp2 zerknęłam raz i wgl mi nie się spodobał, wart uwagi był jedynie główny bohater Kurt, na którego przyjemnie się patrzy i ma ładne niebieskie oczy :))
śmieszny dziś odcinek :D
mustafa jak sobie twarz wysmarował :P
ktoś wgl ogląda ?
wgl co to ma być już po 15 a walnęli trzecią przerwę reklamową grrr !
współczuje, na szczęście nie działo się nic ważnego w tych dwóch ostatnich odcinkach, dosyć lekkie były wiec spokojnie :ddd :)
a godzina to racja, tragiczna
Ja tez dopiero z plaży wróciłam, więc mam do nadrobienia 1,5 odcinka, bo jeszcze nie skończyłam oglądać wczorajszego, a za niedługo znowu pędzę nad morze.... jak ono bosko szumi ;)))
może nic ważnego się nie działo,ale z tego co przeglądałam po turecku to jak zwykle dużo ładnych scen było ( zwłaszcza fatiha i zeynep )
tego najbardziej żałuję
ale może jutro wszystko nadrobię,bo coraz bliżej do końca :(((((
Ja właśnie skończyłam oglądać ;) jak kontrakt leci w TV to ja się opalam na plaży ;)
Mustafa dziś rzeczywiście śmieszny ;)
Ale i tak najlepsza była babcia i jej metoda uzdrowienia mukkades ;)))
No i matka Fadik.... jak ta aktorka tak szybko wrzeszczy ;)) podziwiam ma talent ;))
znów nadrabiam ;)
Mukaddes świetna :D cud stał się na oczach wszystkich, a winna temu wyimaginowana mysz
dziwnie trochę zakończyli sprawę z Ertanem, ale zabawnie było w sumie ;>
duzi chłopcy bawili się pukawkami ;p i mało nie ogłuchli przez boskiego Fathiego
podejrzenia rodziny o wolne Mustafy: "przecież on nigdy nie brał wolnego, a jak brał to i tak nie wychodził z domu", "pewnie się zakochał", "czy to Gunay?" :D
a sceny "łóżkowe" wyjątkowo klimatyczne, najpierw ta ze śpiącą Zeynep, potem poważny Fatih, a na końcu przytulaski był słooodkiee :D brakowało jedynie buziaka na końcu
ps. kocham jak Fatih zwraca się do Sevketa per "tato kapitanie" :D świetny jest po prostu