PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=735513}

Kontrakt na miłość

Aşk Yeniden
2015 - 2016
8,1 628  ocen
8,1 10 1 628
Kontrakt na miłość
powrót do forum serialu Kontrakt na miłość

Odcinek 22

ocenił(a) serial na 9

Odejście Fathiego powoduje napięcie w rezydencji. Selin próbuje załagodzić sytuację, jednak jej wysiłki są bezowocne. Zdesperowana postanawia wyprowadzić się z domu, bo nie może znieść Femiego i Mukaddes. Fatih jest teraz głową rodziny, i musi pracować by ją utrzymać, ale prowadzi to również do zwiększenia odpowiedzialności Zeynep. Cała familia Sevketa wspiera go. Şekercizade zaś nieświadomi tego co się dzieje, nie zwracają uwagi. Meriem nie ma zamiaru siedzieć z założonymi rękami, i zaczyna snuć plany Fathiemu. Nie podoba się to Sevketowi, według którego może to doprowadzić do katastrofy. *

* tłumaczenie może się bardzo nie zgadzać z historią, gdyż potwornie ciężko było to przełożyć na polski. A w dodatku lepsze tłumaczenie się nie dodało na filmweb...

Zwiastun:
https://www.youtube.com/watch?v=3hUqMGMTDXY

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

Mustafa is the best :D scenka z nim ma tylko 4 sekundy,ale jest boska a ja się ze śmiechu krztuszę
Szkoda mi Gulsum,ale chyba jej jak i całej rodzince się należało...
2 fragmencik 22 odcinka

https://www.youtube.com/watch?v=kgjlxntKF2c

Marg_

Fatih bez zarostu tak śmiesznie wygląda. Nie mogę się przyzwyczaić :D
Ertan i Mukkades, co to wgl ma być? Zaraz bedzie ja podrywac.
Zeynep porządnie od mamuśki z liścia dostała.

ocenił(a) serial na 9
madzik_867

Ertan i Mukkades mnie martwią,bo będą knuć ojj będą....

Marg_

Ciekawe co wymyślą. Nawet nie próbuje zgadywać.

ocenił(a) serial na 9
Marg_

Dobra dali 3 fragmencik, to też go dorzucę
https://www.youtube.com/watch?v=Zi9et5RAGNU

ocenił(a) serial na 9
Marg_

Widzial ktos odcinek ? bo ja sie czuje jak za starych dobry czasow,bo prad mi zabrali

Marg_

ja jeszcze nie,ostatnio ciężko u mnie z czasem,ale prędzej czy później pewnie nadrobię

ocenił(a) serial na 9
Marg_

już wrócił?
ja jeszcze nie widziałam, szkoda tylko że nikt tego nie tłumaczy ;<
tak bardzo chciałabym wiedzieć co tam się wyprawia
a widziałaś zwiastun 23 odcinka? kim jest ten kolo w szpitalu?

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

Ja nie mam czasu by nadrabiać bo kontrola była to wiecie, wszyscy są mega zadowoleni...
Ten z zwiastuna 23 to Briol czy jak się to piszę... To ten zaufany pracownik Meryem, który zajmował się przejęciem firmy Fatiego i podkupił tego cwanego z wasikiem... W pierwszej chwili miałam takie, kurcze zmienili aktora bo teraz ma chłop lok jak nie wiem a wczesniej taki jakos lepiej ostrzyżony :D
https://www.youtube.com/watch?v=aSK_4HHaU1M a co zobaczcie sobie zwiastunik/fragmencik 23 odcinka
Szkoda,że nawet ta nasza koleżanka nic nam nie wrzuciła, co by było po polskiemu coś wiadomo

ocenił(a) serial na 9
Marg_

mógłby ktoś potłumaczyć, troszkę chociaż ;<
ja próbowałam te napisy ostatnio zrobić, ale tak okropnie mi robota nie szła ze rzuciłam to w diabły ;P
jeszcze w ten weekend spróbuję, ale pewnie ciężko będzie
a ten gościu niepodobny, myslałam że to nowy ktos

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

Nie no sprawdziłam ten sam tylko ma burzę włosów, bo wcześniej taki krótko ostrzyżony był jak jakiś prezes firmy... A teraz chłop takie loki ma :D Ja wiem jak to z napisami jest, bo jeszcze pół biedy jak ma się podstawkę z czasem jakiegoś innego języka to szybciej idzie.

ocenił(a) serial na 9
Marg_

to wiadomo, wystarczy tłumaczyć wtedy i tylko kontekstu postaci pilnujesz
a w loczkach mu ładniej :D

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

Fajnie wygląda, ale Sevket zazdrosny,ojj zazdrosny :( Z Meryem się gotów rozstawać... Kurcze chyba nie winnam tu tego pisac
A Ertan to teraz zaszaleje z Mukkades :( Jeszcze się nam nasze słoneczka rozstaną :(

ocenił(a) serial na 9
Marg_

oj oj szkoda, lubię Femiego :D taki dostojny jest <3
a Selin mieszka teraz ze wszystkimi u Sevketa, nie?

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

Mustafa chyba też :D Została jeszcze biedna Gunai( w domu Sekercizade) ale nie wiem ile ona tam wytrzyma :D W każdym razie Mustafa też odszedł, jak Fathi roboty szukał, to ten co go zatrudnił zadzwonił do Femiego i pewnie wyjdzie z tego jeszcze jakaś afera

ocenił(a) serial na 9
Marg_

ooo mój Mustafa pozostał Fathiemu wierny <3 jak fajnie
Gunay pewnie też da noge jak najprędzej, bo oni chyba trochę z Mustafą kręcili :D
a z resztą, ile można z Mukaddes wytrzymać> ;)

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

Pamiętasz ten urywek z Mukkades, jak dostała z buta w twarz ? To była ta scena jak żegnała Mustafe tym butem,a jak uroczo uciekał :D

ocenił(a) serial na 9
Marg_

hahahhaha :D jutro jak znajdę czasu troszkę to sobie przejrzę odcinki, bo dzisiaj nie mam siły już i uciekam zaraz
Mukaddes jest świetna jako postać komediowa, ale jako człowiek to małpa jakich mało :D

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

Ona już taka jest niestety :( Ale cóż poradzić :( Ja też uciekam,bo jutro będzie trzeba wysłuchać, co źle robimy... Bo osoba kierująca jest bez winy...

mistrzyniF1

Zabrałam się wczoraj za 21 odcinek, ale że rosyjskiego bardzo długo nie używałam i nie mam zbyt wiele czasu na to idzie powoli. Na razie mam ok. 25 min.

ocenił(a) serial na 9
Madaleine_M

o jak świetnie :D
mogę powiedzieć tylko dziękuję :*

ocenił(a) serial na 9
Madaleine_M

Ja rozumiem i jestem wdzięczna za każdą wzmiankę w rodzimym języku.