;>
Sevket wpada jak burza do domu Fehmina i żąda, by młodzi wzięli ślub. Następnie wysyła Orhana do domu Sekercizadesa, by opiekował się Fatihem i Zeynep oraz namówił ich do przeniesienia się do domu Sevketa. Od tej pory Fatih zostaje chłopcem okrętowym na statku Sevketa i wraz z załogą udaje się na połowy ryb. Tymczasme Orhan stara się wytrzymać w domu Sekercizadesa na przekór torturom Fehmina i Mukaddes. Mukaddes, kierując się w swoich działaniach zasadą: „Trzymaj swoich przyjaciół blisko, a wrogów jeszcze bliżej”, składa wizytą w domu Sevketa, gdzie przypadkowo spotyka przyjaciółkę z dzieciństwa Zeynep – Fadikę. To spotkanie oznacza dla Fatiha i Zeynep kolejne kłopoty, gdyż Fadik jest jedyną osobą, która zna prawdę…
Jak narazie odcinek bardzo mi się podoba, uśmialam się kiedy była ta scena jak ojciec Selin na wózku chciał dogonić Orhana :D
fatih idzie na ryby hahaha :D
świetnie wyglądał w tym wdzianku,padłam.
" wyglądam jak norweski rybak" :DDD
scenki fatih i zeynep jak zwykle bezbłędne,ale znów troche ich było za mało :(
zasypiający fatih też był boski ( jak on prowadził ten samochód ?) ;)
albo jak nie mógł wysiąść z autobusu :D
Ciekawe co Zeynep powiedziałaby Fatihowi gdyby telefon nie zadzwonił :D i ten jego tekst że on jej nie opuści :D
Na tej łodzi to super wyglądał jak mówił "Tatusiu, wyrzuciłem go" :) czy jakoś tak :) On jest boski ten Fatih, ma charakter - nie jest taki co sie pozwoli obrażać - nagadał dobrze dzis tej Zeynep jak spali, że co ona odwala za głupoty. Może się ogarnie trochę :D Ma to dziecko a gra taka jakby w zakonie całe życie mieszkała. Żeby tylko nie dawali się temu jej ojcu tak.
taka sobie jest ta telenowela, trochę dziwaczna, non stop jakieś wypadki samochodowe, porwania, spiskująca matka, ktoś wie czy jakoś ciekawiej się potem akcja rozwinie ?
w ogóle ten cały orhan to mega przypomina andrew garfielda, nie sądzicie ?
ja osobiście ubóstwiam andrew garfielda , to jeden z moich ulubionych aktorów,ale jakoś podobieństwa nie widzę
no,może odrobinę,zależy jak na niego spojrzeć
jak dla mnie to bardzo dobra kopia ;pp włosy, zarost, kształt twarzy, sylwetka, a nawet miny podobne robi ;p
może masz rację,przyjrzę mu się uważniej następnym razem.
jeszcze się okaże,że to jego turecka wersja :P
Też sie wciągnęłam, nawet bardziej niż w Sezon na miłość :D Strasznie podobają mi się stroje Zeynep, taki mój styl ;) koszula, szerszy sweter i jeansy lub legginsy
fatih był dziś zabawny jak pracował na statku jako rybak :dd
kto wie może ojciec zeynep się jeszcze do niego przekona ? :ddd
ogólnie końcowe sceny były najlepsze :ppp
jeszcze jak spacerowali nad woda i jedli watę cukrową.. od razu ayaz i oyku mi się przypomnieli :pp
jestem bardzo ciekawa jutrzejszego odcinka, jak to się rozwiąże z tym jej eks :)
jutro bedzie fajna scenka, na którą czekam bo jestem ciekawa co dokładnie tam mówią
i coś tam się chyba wyjaśni :)
o matkooo, puls już zapowiada kolejną telenowelę turecką po kontrakcie na miłość, na swojej stronie.
szaleją w tej stacji :)))
współczesna wersja kopciuszka no ciekawe :PPP
haha ale pora dalej dupna.. kto ma czas o 13? nie mogliby dać wieczorkiem ? :(
we wrześniu sobie jeszcze popatrzę ale potem to już nie ma szans.
oby ktoś to wszystko wrzucał do neta :)
szkoda, bo będzie przez to gorsza oglądalność, jak młodzież pójdzie do szkoły to kto to będzie oglądał o 13 ? ;ppp
mam nadzieję, że będzie tam jakieś ciacho, bo na photo nie widzę żadnego :cc
Jak bym chciała żeby puścili to całe Cilek Kokusu o którym ktoś kiedyś pisał na forum Sezonu bo zerknełam na pare scen i wydaje się fajny, no i aktor grający glównego bohatera też całkiem niezły :D
a o czym to jest? :D
wpisałam w google ale żadne z panów mi się nie spodobał :pp
Gina...... Burak ( główny bohater) Ci się nie podoba , szkoda bo dla mnie fajny.... wiadomo Ayaz to to, nie jest ;)
Akcja tego Cilek Kokusu podobna to sezonu na miłość - trochę wyższe sfery tureckie bo dużo służby ;)))
jak przetłumaczyć to cilek kokusu znaczy zapach lub smak truskawek .... lubią Turcy owocowo nazywać swoje seriale ;)
no nie podoba, co ja poradzę, nie ma w sobie tego czegoś :p
musiałabym zobaczyć jeszcze jak gra, bo tylko focie oglądałam :d
fajna fabuła, mogłby puls wyemitować :dddd
jak wyższe sfery... to główna bohaterka też wielka pani ?
Właśnie Asle czy jakoś tak - główna bohaterka to dziewczyna, która pracowała w cukierni i też rysuje jak Oyku- ale bardziej rysunki do książek lub coś w tym stylu. Jest córką kucharki, która pracuje u rodziców Buraka .....
Więcej opiszę Ci później bo na razie czas mnie goni ;)
Jeśli dasz radę wrzuć sobie cilek kokusu na yotubie tam masz odcinki do 8, bo 9 będzie dopiero jutro - taka świeża ta telka ;)
Właśnie oglądając to miałam wrażenie ze glówna bohaterka to jedyna biedna wśród tego bogatego towarzystwa :D jaka szkoda że nie rozumiem tureckiego, tyle seriali ciekawych mają :D
ojjj dziewczyny :ddd zrobiłyście mi smaka na ten serial :d dziękuję za wszystkie informacje :****
dziś w nocy się za niego wezmę :dd
uwielbiam takie wątki :DDDDD
strasznie żałuję, że nie znam tureckiego musi mi wystarczyć sam obraz :cc
mam nadzieję, że kiedyś go wyemituje puls :))))
zawsze można petycję napisać buahhaha.
też lubię takie historie dlatego oglądam te wszystkie seriale :D szkoda że w życiu takie historie się nie zdarzają :D
ja chyba zacznę się uczyć tureckiego żeby te wszystkie seriale oglądać bo póki co też mi sam obraz musi wystarczać :(
może i można by im jakoś tytuł podrzucić, może wtedy by się zastanowili nad wyemitowaniem :D
Fabuła trochę chyba podobna do Sezonu na miłość, bo z tego co mi tłumacz google przetlumaczył z wikipedii to dziewczynie podoba się pewien koleś i potem przez przypadek ona poznaje przyjaciela tego właśnie chłopaka który jej się podoba i ten przyjaciel się w niej zakochuje, więc główny wątek strasznie podobny do tego z Sezonu na miłość :D
mnie też nie zauroczył :D
za to gość z Acil Aşk Aranıyor <3 <3 <3
na widok jego uśmiechu dostaje palpitacji
https://www.google.pl/search?q=Serhat+Teoman&es_sm=122&biw=1366&bih=667&source=l nms&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAGoVChMIgdWYyPqyxwIVIZ5yCh3agQSf&dpr=1
hahahhaha :D nie ma takiego co by wszystkim dogodził :p
tylko jego uroda nie jest do końca oddawana na zdjęciu
ale jak się w serialu uśmiechał, to majtki same spadały ;d
Zgadza się Ayaz podoba się nam wszystkim ;)
Mówcie co chcecie, ale ci Turcy to chyba mają jakąś fabrykę przystojnych aktorów .... co jeden to lepsze ciacho ;)))
no facetów to mają boskich... ech :d
skąd tyle przystojnych biorą ?!
nie to co polscy aktorzy... porażka.
azjatycka uroda,z tym nie wygrasz XD
nasi aktorzy przy nich nie mają szans.
mnie np podobają się turcy,bo mój typ to brunet,ciemne oczy i te sprawy :DD czyli tamci się wpasowują idealnie
A taki typowy Turek to raczej zawsze kojarzyło mi się że raczej przystojny nie jest więc nie wiem czy tylko w telewizji są tacy czy mam złe wyobrażenie o Turkach :D
jak dla mnie typowy turek wygląda jak mete :z kiraz mevsimi :D
niezbyt to pocieszające :dddd
do tv zawsze biorą jak najładniejszych :)
nie wiem, ale Turcy zawsze mi się kojarzą z takim przecinkiem pod dolną wargą z zarostu ;)
no i wąsy, jak u Bali Baya ;p
http://img.photobucket.com/albums/v341/extrava-danza/tony2_72.jpg
o to mi chodzi ;p