Mukaddes rozpoczyna przygotowania ślubne i prosi, by pomagała jej Fadik. Przez kłamstwo, które wymknęło się spod kontroli, Zeynep i Fatiha wpadają w kolejne tarapaty, tym razem muszą stawić czoła najtrudniejszej sytuacji z jaką kiedykolwiek mieli doczynienia. Przygotowując nowe kłamstwo para nieoczekiwanie znajduje się w samym środku przygotowań ślubnych…
Wiecie, ze po zakończeniu emisji kontraktu Puls wyemituje kolejny turecki serial :). I nawet przewidują powtórki o 8.30 .:D
Wczoraj się dowiedziałam o tym.
Wygląda na to że tureckie telki się sprawdzają. I dobrze, im więcej tym lepiej. Chętnie obejrzę jeszcze coś nowego
Pewnie chcieli wypróbować bo nie wiedzieli czy im się sprawdzi. W końcu to było coś całkiem nowego i innego
Pewnie kolejny turecki serial będzie tak samo ciekawy :) Nie ma co tureckie seriale nieźle wciągają xD
podobno to był jeszcze większy hit niż kiraz mevsimi.
chociaż nie ma co porównywać bo to będzie melodramat z intrygami i wgl a nie komedia :pp
przeglądałam trochę, i taki inny się wydaje ;<
mogliby i z innych stacji zaczerpnąć źródeł, nie tylko od Foxa, bo to tak jak w Niemczech puszczaliby tylko seriale TVNu
Zgadzam się z innych stacji mogliby wykupić, bo Cilek kokusu nie jest z foxa heheh chyba się zafiksowałam na te serial ;)
A propos dzięki za link do zdjęcia Mistrzyni ;)))
Tak sobie rozebrałam Buraka ..... chyba już nie mogę doczekać się urlopu ;)
hahahaha :D nie ma sprawy ;)
oglądałam wczoraj, dwa odcinki, i w sumie nawet spoko :)
właśnie, założę wątek na stronie Cilek kokusu :D
jak coś to piszmy tutaj o Cilek kokusu ;p
http://www.filmweb.pl/serial/%C3%87ilek+Kokusu-2015-747889/discussion/Rozmowy+ok o%C5%82oserialowe+%3AD,2676671
nie będziemy zmuszać innych do czytania o serialu ;)
ja przejrzałam 1 i 2 odcinek " o hayat benim" i jestem zdecydowanie na nie :c
nie moje klimaty, a główny bohater ani przystojny ani czarujący, taki zamulacz trochę .
szkoda, ze nie wykupili kolejnej komedii tylko jakiś melodramat...
mam takie samo zdanie
przejrzałam wczoraj parę scen i widziałam tylko smuty, smuty i jeszcze raz smuty ;<
to juz wolę sobie na inne oryginalnie po turecku zerkać, niż na ten po polsku
nie wiem czemu, ale wydaje mi się że ta kobieta co chciała kupić firme Fatiha to matka Zeynep :D
taka dostojna, czarna kobieta? bo nie oglądałam jeszcze odcinka, ale kojarzę ją z fragmentów
i też mi to przez myśl przeszło ;)
w każdym razie jeżeli to będzie prawda to ojciec Zeynep na pewno nie będzie zachwycony :D
wyczuwam wojnę ;d
ciekawe jak się potoczy to wszystko, bo nie mogę doczekać się kolejnych odcinków <3
nic nam nie pozostaje jak cierpliwie czekać i oglądać ;) ale fajnie że jest tylko 19 odcinków, nie lubie jak niepotrzebnie przedłużają telenowele
19 odcinków 1 sezonu ;)
od września zaczyna się 2, tylko ciekawe kiedy nam dane będzie go obejrzeć...
no ciekawe... ale już mają zamiar puścić jakąś nową telke :/ moim zdaniem trochę źle robią, bo pozaczynają co chwile nowe a my będziemy ciekawi co się dzieje w drugich sezonach a wątpię żeby potem każdej puścili drugie sezony :( no chyba że puls nas mile zaskoczy ;)
Nadrobilam odcinek :)
Jak dla mnie jeden z lepszych jeśli nie najlepszy. Scena kiedy fatih mówi że jest bondem trwa może 3 sekundy ale kocham ją :D
Ostatnia scena też super. Ogólnie wszystko na duży plus. Ubawilam się nieźle
I co przestraszyłaś się czy byłaś zachwycona ;)
Bo Octavio nie ma u Was dobrych notowań hehehe ;)
Ja kojarzę postać, natomiast nie oglądam Dzikiego Serca co najwyżej parę scen widziałam...
Haha to był przyjemny sen ;)
Octavio był ubrany cały na biało (biała marynarka, białe spodnie).
A ja zachowywałam się tam jak Maricruz - powiedziałam do niego, żebyśmy zapomnieli o wszystkim i spróbowali jeszcze raz ;)
Octavio przez pierwszą chwilę mi nie dowierzał, ale potem mi uwierzył ;)))
Pocałowaliśmy się, a potem się przytulaliśmy.
Koniec snu.
Haha nie wiem, skąd mi się coś takiego wzięło ;)
Ostatnio całkiem zraziła mnie postać Octavia, bo jego zachowanie jest coraz bardziej żałosne i dołujące a tu taki sen ;)
Akurat z Octaviem, a nie np. z Ayazem ;)
Octavio chyba próbuje odzyskać moją sympatię do niego hahaha ;)
ojjj współczuje, pajac jak ich mało hahaha :d
ostatnio szaleje,wczoraj np. porwał Lupitę :P
tak głupiej telenoweli daaaaawno nie widziałam :D
:D:D:D:D
Ja tam nie narzekam na sen ;)
Sam Arenas jest niczego sobie.
Co nie zmienia faktu, że nadal uważam postać Octavia za beznadziejną do kwadratu. Sama tela też zrobiła się słabiutka.
Ayaz mi się śnił kilka razy, ale zawsze to były jakieś urywki z SNM - jak rozmawia z Oyku. Nieciekawe sny z Ayazem, niestety ;)
Postać Octavio powinna się wpisać do księgi najgłupszych protów w historii. Jego głupota nie zna granic,to co mówi,jak się zachowuje i te jego pomysły...zrobili z niego taką tępą dzidę że szok.W życiu nie widziałam takiego kretyna.Ostatnio już wcale nie oglądam Dzikiego Serca,bo szkoda zdrowia.A ten jego brat Miguel wcale mądrzejszy nie jest!
Musiałam się wyżyć.Też troche nie na temat,ale co tam
Hah ;) Octavio pewnie byłby dumny z tego wyróżnienia ;)))
Kiedyś myślałam, że Miguel nie jest taki zły, a tu po śmierci Lucii zrobił się żałosny.
Rzekomo w La Gata postać grana przez Arenasa nie jest już taka durna.
Podobno. Oglądałam La Gatę w oryginale, ale tylko kilkanaście odcinków.Wolałam Arenasa z Aną Brendą niż z Maite. Za Maite nie przepadam. Przejadła mi się już.Wszędzie tylko ona i Levy.
Kilka lat temu, jak miała się pojawić we wrześniu 2 seria Czasu honoru, to 3 noce pod rząd śnił mi się Maciej Zakościelny ;))))
Nie wiem, dlaczego, tak mi się narzucał 3 noce :D:D
bo nigdy mnie nie kręcił.
dobra, nadrobiłam :D
w końcu jestem na bieżąco ;pp
fajny odcinek, sesja zdjęciowa, kolacja, porwanie Fathiego :D
a potem się tak słodko opiekował Zeynep, prawdziwy z niego mężczyzna ;d
dobre jeszcze było jak Orhan siedział w tej piwnicy, i podkradał ojcu rzeczy ;p a tamten myślał że mu pamięć szwankuje :D
Witajcie dziewczyny przy nowej telenoweli.
Niestety nie oglądam Kontraktu ,bo jakoś nie mam czasu i natchnienia,ale czytam Wasze posty i jestem z Wami duchem :D
Zaciekawiona informacjami o Cilek Kokusu postanowilam przejrzeć co to takiego i powiem,ze całkiem niezły.
Jak będę miała czas to nadgonie wszystko :D
to dużo nadrabiana cię czeka ;pp
ja dzisiaj dwa nadrabiałam i jeden normalnie oglądałam i aż się zmęczyłam ;p
choć bardzo mi się podobało :D