będzie się działo :D
Wspólne dni Fatiha i Zeynep dobiegają końca, kiedy wraca Sevket. Po powrocie z Rize na mężczyzne czeka niespodzianka… Meryem konfrontuje się z Sevketem po tych wszystkich latach osobno. Sevket staje twarzą w twarz z zagrożeniem utraty córki. Wpada na pomysł, by wysłać oboje – Fatiha i Zeynep na wakacje i tym samym trzymać z dala od Meryem. Choć Zeynep nie wie czemu zawdzięcza wakacje, to pierwszy raz od dawna udaje się jej uwolnić od kłopotów i spędzić miło czas. Niestety szczęście nie trwało długo i para jest zmuszona nagle wrócić do Stambułu. Obawy Zeynep się spełniły…
Nadrobiłaś ;) szczęściara .....
Ja obejrzałam troszkę początku 6 odcinka .... czyli tu mamy zaginioną matkę , w sezonie byli zaginieni ojcowie ;)
Ci Turcy są rzeczywiście schematyczni .....
no niestety, ale do wykonania nie mogę się czepiać, bo w każdym jest coś zaskakującego :D
cały ranek dzisiaj siedziałam, ale obejrzałam ;) teraz leci już 3 z rzędu ;dd
normalnego serialu to prawie pół sezonu
też mi się ta scena bardzo podobała :D w ogóle to jestem wielką fanką pomylonego sevketa :D
Sevket, który namawia Fatiha aby uciekł z Zeynep :D i jego obłąkane odbicie w szybie :D
F: "najpierw weźmy prysznic"
Z: ????
F: "przecież nie razem "
hahaha
ich sceny jak zwykle mnie nie zawodzą
Znowu zdążyłam tylko na końcówkę, ale ten kawałek odcinka wydawał się całkiem fajny :D Na końcu Zeynep znowu chciała coś powiedzieć i oczywiście telefon znowu musiał zadzwonić :D
Czy ktoś wie jak nazywa się piosenkę która pojawiła się przy napisach końcowych? Fajna się wydaje :)
tak :D
ale ciężko mi jedna sprawę zrozumieć, bo główna bohaterka często płacze jak gada o swoim ojcu, ale nie wiem co, może ty się orientujesz, ona nie ma ojca? nie żyje czy coś ?
no i jest już zwiastun 10 odcinka, będzie baaaaaardzo ciekawie, chyba zostaną parą czy coś :)))
hahahhaah ale was wzięło :D
najgorsze jest to że prawie nic się nie rozumie :(
haha ja uwielbiam seriale, a te tureckie mają w sobie coś wyjątkowego więc zarywam noce i oglądam jak głupia :D
nienawidzę tego, że nic nie rozumiem, no nie mogę... ech :p
a ty to oglądasz? czy jeszcze jakiś inny? :DDDDD
a jak ;P
obejrzałam cały sezon Acil Aşk Aranıyor
oglądam Adi Mutluluk (dzięki przychylności Gulsonowej nawet po polsku) oraz Guzel Koylu (bo też na youtubie po polsku trochę jest)
a przejrzałam jeszcze İnadına Aşk trochę Aşk Zamanı :D
hahahhahhahahha :D
a jeszcze dwa co najmniej mam takie, które obejrzę bo znalazłam angielskie napisy :D
chyba zrobię sobie wishlist s tureckimi serialami i wyślę do pulsu żeby je puścili XD
ooo, dorobek masz imponujący :D kiedy to wszystko zdążyłaś obejrzeć ?szacuneczek :DDDDDD
jak ja bym chciała, żeby puls na stałe puszczał tureckie seriale..trzeba ich zasypywać wiadomościami to może się ugną.
powinien powstać jakiś klub miłośniczek tureckich seriali, w kupie siła :dddd
nie no, nie wszystko, będzie razem z 30 odcinków, z czego nie wszystkie obejrzałam całe (np. jak były nudniejsze momenty, to sobie przewijałam) ;>
to i tak dużo :dddd
ja zawsze przewijam, nigdy nie oglądam wszystkiego dokładnie, tylko najważniejsze wątki :dddd
a powiedz mi, tak ze wszystkich tureckich które oglądałaś który jest wg Cb najlepszy? :) kiraz mevsimi? :dddd
nie umiem zdecydować :D każdy ma coś w sobie ;p
ale u mnie zwykle oglądanie wygląda tak, że włączę sobie oryginalny odcinek i przewijam do scen z głównymi bohaterami :d tak jest szybciej
Gina chyba musimy założyć osobny wątek o cilek kokusu ..... nie będziemy robić bałaganu w innych wątkach ;)
poczekajcie chwilę, bo dodaję serial do bazy filmwebu, tylko oczywiście kolejki niebotyczne w kontrybucjach...
i wtedy na luzie będziecie mogły pisać sobie pod serialem ;)
Właśnie też nie do końca zrozumiałam o co chodzi z tym ojcem, ale skoro tak płakała to pomyślałam że może jednak on nie żyje?
Też widziałam zwiatun 10 odcinka i już nie mogę się doczekać, będzie się działo :D
A ja widziałam ..... jaka szkoda. że nie znam tureckiego ..... za dużo gadają.... ale wywnioskowałam, że dziś sporo gadali o ojcu Asle....
Tak, to ta. Dziękuję bardzo! :D wydaje mi się że już gdzieś ją słyszałam, nie wiem czy w kiraz mevsimi przypadkiem też jej nie było, ale może mi się tylko wydawać :D
fajny odcinek :ddd
najlepsze jak matka fatiha i ta jego eks prały gacie temu gościowi :DDDDD
ciekawa jestem jakie alibi ma ta matka zeyenep, bo nie bez powodu ich porzuciła.
końcowa scena taka urocza ale jak zwykle wszystko musiał zepsuć telefon...
taki urok tureckich seriali :D
z jednej strony są tacy romantyczni, a z drugiej konserwatywni i staroświeccy