PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=735513}

Kontrakt na miłość

Aşk Yeniden
2015 - 2016
8,1 628  ocen
8,1 10 1 628
Kontrakt na miłość
powrót do forum serialu Kontrakt na miłość

Odcinek 9

ocenił(a) serial na 9

Meryem wydaje kolację, żeby powiedzieć Zeynep całą prawdę o sobie, ale rozmowa zostaje przerwana przez telefon Sevketa do Fatiha. Fatih dowiaduje się, że Meryem jest matką Zeynep, ale utrzymuje to przed dziewczyną w tajemnicy. Sevket i Meryem znikają na jeden dzień, żeby wyrównać rachunki. Zeynep zaczyna nabierać podejrzeń, że Fatih ją oszukuje. W sprawę miesza się Mukaddes, która sprawia, że Zeynep staje się jeszcze bardziej podejrzliwa. Fatih zdaje sobie sprawę, że Zeynep traci do niego zaufanie.

mistrzyniF1

tak mi się wydaje, że teraz będą puszczać jeden serial za drugim:) możemy być tylko wdzięczne Pulsowi, że zaryzykował;) szkoda tylko że nie trafił z 'Za głosem serca' - nie znoszę tego gniotu ;/ Ale mamy przynajmniej nasze tureckie hity :D

ocenił(a) serial na 9
jasmin35

fakt, ciężkie to trochę, nawet jak zerkam czasami :D
i nigdy nie mogę się połapać o co tam chodzi :P

chciałabym żeby i polsat albo tvn wziął przykład z pulsu, ale oni wolą sobie na własną rękę produkować jakieś trudne sprawy i ukryte prawdy ;<

mistrzyniF1

w dodatku ciągnie się jak flaki z olejem ;D

niestety produkują bo i ludzie oglądają ;( wiem, że kiedyś jakieś telenowele były na TVN, ale ja wtedy nie oglądałam telenowel, ba ja nawet TVN-u nie miałam hahaha:)

ocenił(a) serial na 9
jasmin35

też kiedyś nie miałam tvnu ;d i za bardzo nie cierpię :D teraz jak oglądam to i tak tylko filmy czasami ;)
nie ma u nas jakiejś stacji z samymi telenowelami, albo serialami wschodu?

mistrzyniF1

też nie oglądam TVNu ;D nie ma tam nic ciekawego ;) jedynie Puls, TV4, TV6 i Fokus u mnie na tapecie :D

wogóle się nie orientuje w takich zaawansowanych kanałach haha ;D

ocenił(a) serial na 9
jasmin35

a ja uwielbiam za głosem serca :)

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

ja też mam taką nadzieję :ppp
choć na razie się nie zanosi.
te kolejne tureckie seriale co będą na tvp to nie komedie? bo jeszcze nie sprawdzałam.

ocenił(a) serial na 9

nie, jeden na pewno historyczny melodramat, a drugi z sulejmanem ale nie wiem jakiego gatunku :D

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

oo, to na pewno sobie odpuszczę.
to z sulejmanem to widziałam zwiastun i też jestem na nie :p
cóż pozostaje mi szukanie czegoś w internecie :ddd

ocenił(a) serial na 9

w internecie trochę jest :D
https://www.facebook.com/pages/Ad%C4%B1-Mutluluk-Polska/1619535201634575?fref=ts
http://www.filmweb.pl/serial/Kontrakt+na+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-2015-735513/discu ssion/Seriale+tureckie+godne+polecenia+z+jakimkolwiek+dost%C4%99pnym+t%C5%82umac zeniem+%28ang%2Cpol%29,2675804

proszę :]

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

dziękuje :D :*
niech ci bozia w dzieciach wynagrodzi :D

ocenił(a) serial na 9

może za parę lat :D

jasmin35

No ja bym też nie pomyślała że w Polsce tureckie produkcje będą takie popularne i że będą ich tu aż tyle puszczać więc w sumie się nie dziwię że ten Turek jest zaskoczony :D

ocenił(a) serial na 9
dariah

ja sie nie spodziewałam że mają tak niezłe produkcje :D
miło się zaskoczyłam ;pp

mistrzyniF1

Też bym nie pomyślała że robią takie dobre seriale :D u nas dobre seriale można policzyć na palcach jednej ręki, a jakby porównać nasze seriale z ich to niebo a ziemia :D

ocenił(a) serial na 9
dariah

dokładnie :D
jedyna polska produkcja, której nie mogę się doczekać, to "O mnie się nie martw", co wspominałam już kiedyś ;p
sama plułam na to, że kolejne polskie dziadostwo z powielanymi żartami i tymi samymi aktorami, ale jak zobaczyłam któryś odcinek, to zakochałam się od pierwszego wejrzenia :P
od tamtej pory jestem wierną fanką

mistrzyniF1

O mnie się nie martw też bardzo lubię i Przyjaciółki też według mnie dobry serial :D

ocenił(a) serial na 9
dariah

Przyjaciółki też są niezłe, co prawda widziałam jedynie kilka odcinków, ale mimo wszystko warte uwagi :)

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

ja też i o dziwno mój mąż nawet ogląda, do dzisiaj puszczam sobie scenę jak Krzysiuniu śpiewał i tańczył w szkole :)

darjaa

Hahah u mnie tekst piosenki którą śpiewał w szkole jest już kultowa, "Igunia wróć do Krzysiunia" :D

dariah

właśnie, nikt się tego nie spodziewał, a tu proszę :D mam nadzieję, że ludzie będą oglądać dalej ;)

ocenił(a) serial na 8
dariah

Kupili na próbę "Wspaniałe stulecie", a że odniosło sukces, to i nie dziw, że kupują kolejne

użytkownik usunięty
jasmin35

ja też przepadłam.. doskonale Cię rozumiem :DDDD
świetnie podsumowałaś kiraz mevsimi, hahaha brawoooo :dddd !
ja też się nie mogę doczekać, już sobie obejrzałam jutrzejszy odcinek na youtube po turecku :P
fatih :D <3

ten facet ma w sobie taki urok, że zaraz będę o nim po nocach śnić :D
ja się jeszcze powstrzymuję, chcę wszystko zrozumieć :D:D

ocenił(a) serial na 9
jasmin35

to nie problem ;D
ja w telewizji niektóre odcinki będę z trzeci albo czwarty raz oglądać :D

ocenił(a) serial na 9
jasmin35

dokładnie, idealnie to określiłaś!

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

ajjj, się porobiło.. z perspektywy zeyenp wyglądało to fatalnie.
i ten jej wyraz twarzy na koniec.
ta aktorka ma świetną mimikę!

ocenił(a) serial na 9

Zgadzam się :) ale co ten biedny Fatih teraz zrobi??

ocenił(a) serial na 8
Paulinkaa__2

Chyba się biedak będzie musiał kajać.
I nawet jeśli Zeynep zobaczy Meryem, którą Faith miał zabrać, to i tak biedaka czekają długie przeprosiny

ocenił(a) serial na 9
SanAngle

Nie takie długie jak nam sie wydaje ;)

ocenił(a) serial na 8
Paulinkaa__2

No tak, telenowela rządzi się swoimi prawami. Ale jakieś kajanie nas czeka i w sumie nie mogę się doczekać, aby zobaczyć ich rozmowę.

Paulinkaa__2

Zeynep nie umie się długo na niego gniewać, chyba już na nią działa jego urok :D