PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=735513}

Kontrakt na miłość

Aşk Yeniden
2015 - 2016
8,1 634  oceny
8,1 10 1 634
Kontrakt na miłość
powrót do forum serialu Kontrakt na miłość

zwiastun ;)

ocenił(a) serial na 9

Nie chcę zaśmiecać innych tematów, dlatego zapytam tutaj. Czy wie ktoś może coś o nowych odcinkach i widział zwiastun 2. sezonu? Bardzo mnie to interesuje a nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat. :)

ocenił(a) serial na 9
Paulinkaa__2

jest tylko kilka prywatnych fotek, tu odsyłam do działu spoilery, wkleiłam tam kilka linków ;)
a oficjalnej daty premiery ani zwiastuna nie widziałam

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

Widziałam fotki :) szkoda, że nie ma tego zwiastunu ;(

ocenił(a) serial na 9
Paulinkaa__2

no szkoda ;<
widocznie Kontrakt nie ma takiej rzeszy fanów jak Sezon

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

Ja jedyną wzmiankę o kolejnym sezonie widziałam w zwiastunie jesiennej ramówki FOX....

ocenił(a) serial na 9
kisma

a to fakt, tylko że to były jedynie zdjęcia z sesji ;(

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

https://www.youtube.com/watch?v=tpYrp5iyy7g&amp;feature=youtu.be
i mamy zwiastun 20 odcinka i 15 września zaczynamy

ocenił(a) serial na 9
Marg_

łohohohoho <3
nic nie rozumiem ;D
ale i tak się cieszę ;pp

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

Kurcze zapomniałam już o tych limitach.... Aż głupio mi te nieszczęsne linki dodawać z konta siostry. A może nasza parka przyznaje się,że ślubu nie było i dopiero ma być ? Albo to jakieś wyobrażenie przed "rozbiciem" samolotu ? Oni mają taka wyobraźnie niczym jak sytuacja " co zrobili Ertanowi"

ocenił(a) serial na 9
kisma

albo ktoś ich zwiąże i będzie przetrzymywał, a oni będą mieli halucynacje, że to szalona rodzinka ich przetrzymuje ;ppp

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

Kto wie, wszystkiego można się spodziewać... Kurcze teraz tylko mieć nadzieję,na to,że jednak zobaczymy drugi sezon w Polsce... Z tą nową produkcją zaszaleli i kupili od razu oba sezony, to daje jakaś nadzieję....

ocenił(a) serial na 9
kisma

Nowy zwiastun 20 odcinka....
https://www.youtube.com/watch?v=2QVHuGD6JLs

ocenił(a) serial na 9
Marg_

Czy tam był pogrzeb babci??

ocenił(a) serial na 9
Paulinkaa__2

Z całości tego fragmentu myślę,że to są ich wyobrażenia co by było gdyby powiedzieli im prawdę na temat swojego "małżeństwa" i tego kto jest ojcem Selima. I może będą analizować wszytkie za i przeciw

kisma

troche dziwny ten zwiastun tak szczerze powiem
jednak mam nadzieje,że odcinek zaskoczy mnie pozytywnie
( oby ) !!!
kompletnie nie mam pojęcia co oni wymyślili,ale jeśli połowa odcinka ma się składać z " co by było gdyby " to ja dziękuje ;)

ocenił(a) serial na 9
madzik_867

I tak nie dowiemy się, co oni tam mówią póki tego telewizja nam nie puści. Choć i tak będe oglądać po turecku na YT frajdy ogromnej z tego nie będzie. Musimy mieć nadzieję, że jak najszybciej Puls pokaże drugi sezon, a pewnie nastąpi to dopiero w przyszlym roku :(

ocenił(a) serial na 9
Paulinkaa__2

grrr, trzeba jakiegoś Turka zmusić żeby nam tłumaczył ;>

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

Tak ten drugi zwiastun jest o tym,ze tlumaczą wszytkim ze małżeństwo było kłamstwem. Ale jak są pokazane te ślubne stroje to,że mają się pobrać. I Zeynep mówi,że wszytkim muszą powiedzieć wszystkim prawdę... I całość o tym
Kiedyś na jednym forum, bylo fajnie opowiedziane przynajmniej po angielsku,ale czy nowy sezon będzie też coś więcej nie mam pojęcia. Ale jeszcze może coś tam na FB się znajdzie po angielsku...

ocenił(a) serial na 9
kisma

nie no, to wiem :D idzie się w miarę domyślić ;p
ale 2 sezon cały ktoś mógłby tłumaczyć ;)

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

No trzeba zobaczyć co zrobią na tym forum, bo tam też chyba do 14 odcinka było w miarę fajnie wytłumaczone... Niestety napisów też po angielsku nie ma. Ja sama czerpię więdzę trochę z forum, trochę z FB czasem tłumaczą więcej czasem mniej. Zobaczmy no cóż trzeba czekać by zobaczyć ile będzie sezon będzie miał odcinków i czy u nas będą chcieli pokazać. Będzie trzeba się pytać na stronie Pulsu czy dadzą kolejny sezon.