PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=116401}

Kot Tip Top

Top Cat
1961 - 1962
7,1 4,9 tys. ocen
7,1 10 1 4854
7,1 7 krytyków
Kot Tip Top
powrót do forum serialu Kot Tip Top

Mam pytanko - czy ktoś posiada wersję ze starym dubbingiem z E. Kamińskim i resztą ekipy? Chodzi mi o to, że nie jestem w stanie oglądać nowej wersji pod nazwą "Kocia ferajna" - to jest tak beznadziejne, że nie wiem w którym momencie mam się śmiać. Znalazłem tylko w sieci 11 odcinków i to wszystko. nie mam już odtwarzacza video, więc kupowanie tych 30 kaset jest trochę bez sensu... Jeśli ktoś ma na dysku chociaż kilka odcinków to byłoby fajnie.

PS - co do ludzi, którym się podoba nowy dubbing, to ja ich nie ogarniam. Tłumaczenie i podkład totalnie bez jaj, jakaś poprawnie polityczna wersja, nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Gdzie te popisy oratorskie, którymi raczył nas E. Kamiński? Gdzie to cwaniactwo Tip Topa, to bossostwo, gdzie ta naiwność sierżanta i charakterystyczne, rozbrajające głosy pozostałych? Nie ma. Tylko wygłaszanie jakiś powolnych banałów przez bohaterów. Także tego... Szanuję opinie innych, ale totalnie nie rozumiem. Niektóre osoby chyba nie łapią tego co w tym serialu jest najlepsze

MichaelGrzesiak

Też mam tylko 11 odcinków. Przekopywałam internet, ale to chyba na nic.

P.S.: Stary dubbing jest genialny, jedyny minus to fakt, że nie potrafię się przekonać do głosu starego Choo Choo...

ocenił(a) serial na 10
MichaelGrzesiak

Nowy Dubbing jest lepszy o klasę tak samo jak tłumaczenie dialogów oraz postaci

ocenił(a) serial na 10
kubala102

o gustach się nie dyskutuje, ale... nie wiem co jest śmiesznego w nowym dubbingu. nic. nuda. poprawna politycznie "bajka" i to wszystko

ocenił(a) serial na 10
MichaelGrzesiak

Bardziej odpowiadają mi glosy , dialogi oraz nazwy postaci w nowej wersji dubbingowej w starszej wersji tylko E. Kamiński trzymal przyzwoity poziom reszta to tragedia ale to tylko moje zdanie , myślę również ze jest to kwestia sentymentalności ci którzy wychowali sie na starszej wersji dla nich ta zawsze zostanie najlepsza poza tym stary czy nowy dubbing to i tak bardzo daleko im do oryginału

kubala102

Twierdzisz, że Mieczysław Gajda jako Benny i Henryk Łapiński jako policjant Slut to tragedia? Moim zdaniem byli świetni.

MichaelGrzesiak

slyszalem że poszukujesz bajki Top Cat ze starym dubbingien Hanna Barbera???

ocenił(a) serial na 10
tiger29

tak, a co?

MichaelGrzesiak

jest na pewnej stronie odcinki wszystkie prawie wszystkie hanna barbera

ocenił(a) serial na 10
tiger29

lol, będziemy się teraz bawić w kotka i myszkę... a jaka to strona?!

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 7
MichaelGrzesiak

Nadal szukasz starego dubbingu?

ocenił(a) serial na 10
Christine888

mam tylko 11 odcinków w słabej jakości, więc przydałyby się inne

ocenił(a) serial na 7
MichaelGrzesiak

Jakie odcinki masz?

ocenił(a) serial na 10
Christine888

1, 2, 4, 6, 8, 9, 10, 11, 12, 14, 15

ocenił(a) serial na 10
MichaelGrzesiak

A masz jakieś bajki Hanna-Barbera na VHS?

ocenił(a) serial na 10
badboy_1910

nie, mam tylko pliki na komputerze Tip Topa w słabej jakości