PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=258728}

Król szamanów

Shaman Kingu
2001 - 2002
8,1 15 tys. ocen
8,1 10 1 15071
Król szamanów
powrót do forum serialu Król szamanów

ulubiona postać

ocenił(a) serial na 9

jaka jest wasza ulubiona postać z SK? moim ulubieńcem jest Len Tao

ropucha

Moim zdaniem to Hao.Ale Lena też bardzo lubię, potem jest Trey i Yoh.Czoko ( nie wiem jak to się pisze) jest beznadziejny, Lyserg dziwny, a Rio też beznadziejny, o Mortim nie jest szamanem dlatego zbyt go nie lubię.A jak to u ciebie wygląda? A jeszcze Faust no jest czarnoksiężnikiem i jest dziwny.

ocenił(a) serial na 10
KIDA_3

mi najbardziej podoba sie Rio a szczegolnie jego glos kolesktory pod niego podklada jest swietny :D:D

alex_37

Dla mnie najfajniejszy jest Yoh Asakura , jego lajtowe podejście i ten spokój i wyluzowanie :D :) ^ ^

ocenił(a) serial na 9
Dr4kOn3K

dla mnie najlepszy był Faust ze swoją tragiczną miłością, w ogóle, był chyba najlepiej wymyśloną postacią, szkoda tylko, że tak słabo zarysowaną.
No i głos w polskiej wersji miał lepszy niż w pozostałych ^^
No i Mortimer jest zajebisty :D

ocenił(a) serial na 10
duzehalo

Len i Yoh na równi ;d
Len z tym swoim czubem na głowie i Yoh, leń do kwadratu :)

ocenił(a) serial na 10
Iza94

Faust i Len

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 10
Dr4kOn3K

Podzielam Twoje zdanie, za dzieciaka sie w nim kochalam;)

ocenił(a) serial na 8
alex_37

Zgadzam się! Rio był świetny! Niby zwykły tłumok, ale był cholernie zabawny i jednak świetnym szamanem został :D Po za tym bardzo podobał mi się też Faust.

ropucha

Zdecydowanie Ren Tao i Lyserg <3
Ren bo ma ten czub xD i Lyserg za swoją słodkość niewinność i naiwność <3

ocenił(a) serial na 9
ArisuPrincess

koocham cię *.* Nie przypuszczałam że ktoś jeszcze lubi tą dwójkę ^.^ Chociaż lubię jeszcze Joco to jego zacięcie do wymyslania żartow (nieudanych, to prawda ale się stara "Lili-lala")

ocenił(a) serial na 10
ropucha

U mnie oczywiście: Zik Asakura!
Lubię go, bo ma fajny charakterek ;D
O...... i jeszcze Trey (Horo Horo) :)

ropucha

kiedyś sobie serię przypomnę... no ale tak z pamięci RIO i te jego historie z gangu ;d i Faust bo tajemniczość i to pierwsze spotkanie podczas walki z Yoh zrobiło wrażenie :)))

ocenił(a) serial na 8
SaoSin

Mi najbardziej podoba się Yoh przez jego spokój
i Trey

ocenił(a) serial na 10
ropucha

Zdecydowanie Anna ;) Jest absolutnie cudowna ^^ ją lubię najbardziej, ale pozostałych też doceniam.

ocenił(a) serial na 10
ropucha

Zeke. Najlepszy od początku do końca. W ogóle co za facet....

ocenił(a) serial na 10
ropucha

Moją ulubioną postacią jest jak najbardziej Faust - Genialna postać :D I Anna he he, jej humorki były świetne. No i Morty też był spoko.

ocenił(a) serial na 9
ropucha

Zdecydowanie Ren Tao, od początku do końca. Uwielbiam go. ;D

ocenił(a) serial na 8
ropucha

Morty :D

ocenił(a) serial na 8
ropucha

Faust. :) najbardziej chyba europejski - stąd podoba się wielu osobom. I jeszcze Lyserg i może Anna.

ocenił(a) serial na 9
ropucha

A mi najbardziej podoba się Faust VIII : p na drugim miejscu Rio a później oczywiście Yoh :D