Król
powrót do forum 1 sezonu

Nie czytałem książki, bo szykowałem się na wysłuchanie audiobooka, ale odpuszczę. Nie wciągnęła mnie fabuła, raziły tanie zdjęcia plenerowe. Serial po prostu mnie nie zaciekawił i nic na to nie poradzę. Seriale kojarzą mi się z niecierpliwością sięgnięcia po kolejny odcinek, gdy skończy się poprzedni, tutaj udało mi się obejrzeć 2,5 I dałem sobie spokój, a nawet nie byłem ciekaw finału, nawet na przewijanym podglądzie.

ryssiook

"Marcin_Lipski_2
Film może i fajny dla ludzi ogladajacych go w latach 70 kiedy zwykły telewizor był rarytasem. Nudny gniot jak na dzisiejsze czasy. A ci ktorzy sie nim dzis zachwycaja to ludzie juz starzy ktorzy poprzez ogladanie wzbudzaja w sobie nim zachwyt z lat 70. Dużo chodzenia, pieprzenia, zero akcji. Powinien dostać notę 2 na dzisiejsze czasy."

To temat sprzed 2 miesięcy. Dotyczy "Ojca chrzestnego" z 1972 r. Znajdziesz z autorem wspólny język, bo też uznał że jego opinia jest odkrywcza i trzeba ją ujawnić światu.

Jedyny, w miarę merytoryczny argument, dotyczy "tanich zdjęć plenerowych". Jednak to słowa-wata...