PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=757180}

Królestwo zwierząt

Animal Kingdom
2016 - 2022
7,7 2,4 tys. ocen
7,7 10 1 2435
Królestwo zwierząt
powrót do forum serialu Królestwo zwierząt
ocenił(a) serial na 8
Marko81

IMDB:

"The series centers on 17-year-old Joshua "J" Cody, who moves in with his freewheeling relatives in their Southern California beach town after his mother dies of a heroin overdose. Headed by boot-tough matriarch Janine "Smurf" Cody and her right-hand Baz, who runs the business and calls the shots, the clan also consists of Pope, the oldest and most dangerous of the Cody boys; Craig, the tough and fearless middle son; and Deran, the troubled, suspicious "baby" of the family."

Artur_Raven

tak jasne po angielski opis to mało komu jest potrzebny skoro to polska stronka

rafiq11

Skończ podstawówkę to może zrozumiesz, a przy okazji nauczą cię używania znaków interpunkcyjnych.

ocenił(a) serial na 7
randomowo

Ja miałem rosyjski w podstawówce,a później niemiecki :)

randomowo

jak pisałem na polskich stronkach to piszemy po polsku, a nie po innemu, jak chce się przeczytać po angielsku to są inne tego typu

ocenił(a) serial na 7
rafiq11

Dokładnie

randomowo

a ty skonczyles podstawowke? ....nie pomoglo chyba......i nadal jestes debilem!

Marko81

"Animal Kingdom" skupia się na młodym chłopaku, który przeprowadza się do małego, przybrzeżnego miasteczka w Południowej Kalifornii, aby zamieszkać z rodziną po śmierci matki, która przedawkowała narkotyki. Jego krewni nie są jednak osobami, które przestrzegają prawa, więc życie chłopaka znacząco się zmieni. (movies room.pl)

Marko81

serial jest opart na scenariusz tego filmu: http://www.filmweb.pl/film/Kr%C3%B3lestwo+zwierz%C4%85t-2010-493635