czy Królowa Południa będzie od 23 maja 2013r. na POLONII 1,bo nigdzie ani w programie polonii1 nie znalazłem żadnej informacji
Królowa Południa leci już od lutego na POLONIA 1 .Odcinek 38 był dzisiaj ,nr. 38 sb. 11 maja .Można szukać na youtube ,początki są na wrzucie.pl.To co ja robię jeżeli brakuje odcinka ,wpisuję bezpośrednio np. na google nazwa tele i nr odcinka i zawsze coś się znajdzie.Jeżeli żle zrozumiałam Twoje poszukiwania to przepraszam.Powodzenia,długo zabierałam się do ogladania tej telenoweli ,a jednak okazała sie całkiem ciekawa -to nie jest tasiemiec ,ale wciąga.
chodzi mi o to czy Królowa Południa dalej będzie leciała na Polonii 1,jeśli tak to od kiedy, bo od 23 maja jej nie ma w programie Polonii1 a przerywają ją na odcinkach 40 i 41 z 63
Od 23 maja nie będzie już odcinków "Królowej Południa" na POLONII 1. Emisja telenoweli zostaje przerwana, gdyż rzekomo nie miała zadowalającej oglądalności. Podobnie jak "Dom po sąsiedzku" i "Pieska miłość".
To wspaniale ,ja pooglądałam Królową południa aż do końca na youtube.Wiem ,ze jakość jest inna .Dozwolona od lat 18.Pokazuje wszystko oprócz kontaktów.Niesie jednak ogromne przesłanie i lekcje ,jak można stać się silnym i niezależnym ,za cene -bez rodziny ,ukochanej osoby i dzieci .Taką siłę ,wykształcenie i doświadczenie można osiagnąć .Przychodzi jednak moment wypalenia i punkt zwrotny ,uda się albo nigdy.Ta telenowela jest bardzo dobra ,ale odnosi się do ludzi w odpowiednim wieku i z doświadczeniem,którzy wiedzą kiedy powiedzieć -STOP.
I tu jest jeszce jedno .Chodzi o Celeste ,lata -90-te i Celeste siempre celeste, to najlepsza gra aktorska ,inna niż disiaj.Zapomnijmy o latach i strojach i skupmy się na prawdzwej grzre aktorów ,dla nas nic nie znaczą ,wA