PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=538566}

Królowa południa

La Reina del Sur
2011 -
7,6 593  oceny
7,6 10 1 593
Królowa południa
powrót do forum serialu Królowa południa

czy Królowa Południa będzie od 23 maja 2013r. na POLONII 1,bo nigdzie ani w programie polonii1 nie znalazłem żadnej informacji

gorad_filmweb

Królowa Południa leci już od lutego na POLONIA 1 .Odcinek 38 był dzisiaj ,nr. 38 sb. 11 maja .Można szukać na youtube ,początki są na wrzucie.pl.To co ja robię jeżeli brakuje odcinka ,wpisuję bezpośrednio np. na google nazwa tele i nr odcinka i zawsze coś się znajdzie.Jeżeli żle zrozumiałam Twoje poszukiwania to przepraszam.Powodzenia,długo zabierałam się do ogladania tej telenoweli ,a jednak okazała sie całkiem ciekawa -to nie jest tasiemiec ,ale wciąga.

kalcjakl

chodzi mi o to czy Królowa Południa dalej będzie leciała na Polonii 1,jeśli tak to od kiedy, bo od 23 maja jej nie ma w programie Polonii1 a przerywają ją na odcinkach 40 i 41 z 63

gorad_filmweb

Zwróć uwage na odcinek 13 i od tego momentu warto oglądać K.P. KALCJAKL-ELA

kalcjakl

Kto jest ojcem Teresy???

użytkownik usunięty
gorad_filmweb

Od 23 maja nie będzie już odcinków "Królowej Południa" na POLONII 1. Emisja telenoweli zostaje przerwana, gdyż rzekomo nie miała zadowalającej oglądalności. Podobnie jak "Dom po sąsiedzku" i "Pieska miłość".

Zauważyłam ale dalej można kontynuowac na YOUTUBE.

użytkownik usunięty
kalcjakl

"Królowa Południa" zostaje jednak na antenie POLONII 1.

To wspaniale ,ja pooglądałam Królową południa aż do końca na youtube.Wiem ,ze jakość jest inna .Dozwolona od lat 18.Pokazuje wszystko oprócz kontaktów.Niesie jednak ogromne przesłanie i lekcje ,jak można stać się silnym i niezależnym ,za cene -bez rodziny ,ukochanej osoby i dzieci .Taką siłę ,wykształcenie i doświadczenie można osiagnąć .Przychodzi jednak moment wypalenia i punkt zwrotny ,uda się albo nigdy.Ta telenowela jest bardzo dobra ,ale odnosi się do ludzi w odpowiednim wieku i z doświadczeniem,którzy wiedzą kiedy powiedzieć -STOP.

I tu jest jeszce jedno .Chodzi o Celeste ,lata -90-te i Celeste siempre celeste, to najlepsza gra aktorska ,inna niż disiaj.Zapomnijmy o latach i strojach i skupmy się na prawdzwej grzre aktorów ,dla nas nic nie znaczą ,wA

gorad_filmweb

W czerwcu dostępna w telewizji internetowej ipla. Podobnie jak Dom po sąsiedzku i Pieska miłość.

petit_fleur

do wszystkich,na Polonii 1 dają dają znów Królową Południa

gorad_filmweb

Dziękujemy za wiadomość.