PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684872}

Królowa serc

Reina de Corazones
2014 -
8,0 1,3 tys. ocen
8,0 10 1 1269
Królowa serc
powrót do forum serialu Królowa serc

Co będzie ostatecznie z Gretą, wróci?

ocenił(a) serial na 7
libella

Greta wróci w ostatnim odcinku, ale nie będzie z Lazaro. Lazaro będzie z Jacky, w której się zakocha i będą wychowywać razem małą Agatę. Greta też będzie mieć kontakt z córką i w ostatnim odcinku Lazaro zabierze do niej córkę, ale tylko tyle. Będą pokazani w jednej krótkiej scence jak bawią się na placu zabaw z Agatą. Greta będzie chodzić.

ocenił(a) serial na 8
Adri90r

Szkoda, że Greta nie będzie już z Lazarem. Tak nieciekawie skończą ten jej wątek, bo zostanie sama i nawet nie będzie mogła wychowywać swojej córki. Przynajmniej będzie mogła chodzić.

ocenił(a) serial na 8
Ramiro_29

A mnie nie jest szkoda. Postapiła strasznie. Wolała uciekac i olać Lazara. Widac jak go kochała. Widac jej nie zalezało tak jak jemu. Jacky jest fajna i pasuje do Lazara. Ja tam o Grecie juz nawet nie pamietam.

ocenił(a) serial na 8
monia198923

Widocznie tak bała się, że ją zamkną do więzienia i wolała uciekać, udawać, że nie żyje. Może i tak jej nie zależało na nim tak jak jemu na niej. Nie mam nic przeciwko tej parze Jacky i Lazaro. Oni się zeszli ze sobą dzięki tej małej Agacie. :) Fajnie, że chcą się nią zaopiekować, a nie oddać. Postanowili wziąć ślub, żeby tylko im jej nie odebrali.

ocenił(a) serial na 8
monia198923

Ja też kibicuje Jacky i Lazaro. Ten moment w filmach czy serialach jest dla mnie najciekawszy jak bohaterowie stopniowo zbliżają sie do siebie, jeszcze oni sa w takiej niecodziennej sytuacji, że biorą slub, zamieszkaja ze soba a nic(uczucia) między nimi nie ma

ocenił(a) serial na 8
_sarna88

Hehe a jak fajnie dzisiaj slub brali :-))) Mozemy sobie darowac te telenowele ?(Jacky) Ja tak a ty? Tak ja tez (Lazaro) haha:))

ocenił(a) serial na 8
monia198923

No ten ich ślub to wyszedł zabawnie. :) Można powiedzieć, że pobrali się tak z przypadku. Najlepiej jak mieli się pocałować po tym ślubie. :) Oboje tak nie za bardzo mieli na to ochotę.

Ramiro_29

w ktoyrym odcinku pojda do lozka

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

Tego niestety nie wiem, ale jak na razie się na to nie zanosi.

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

chyba juz w 118 odc :)))))

ocenił(a) serial na 8
Adri90r

A wg wyjdzie na jaw czyje to dziecko?

ocenił(a) serial na 7
_sarna88

tak :)