PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684872}

Królowa serc

Reina de Corazones
2014 -
8,0 1,3 tys. ocen
8,0 10 1 1269
Królowa serc
powrót do forum serialu Królowa serc

Jestem bardzo rozczarowana :( wiedziałam, ze Rocky ma umrzeć ale myślałam iż nastąpi to pod koniec telenoweli, nie tak wcześnie. Jeden z fajniejszych bohaterów i dobrych policjantów,to zaraz musieli Go zabić. BEZNADZIEJA

wiktoria24

Dokładnie. I to jeszcze w taki sposób...

ocenił(a) serial na 8
wiktoria24

Zgadzam się z wami w zupełności. Jak dla mnie to zabójstwo Rocky'ego to była najgorsza porażka tego serialu jak do tej pory. :/ No właśnie i to jeszcze w jaki koszmarny sposób musieli to zrobić. :/ Ta psychopatka Estefania mnie coraz bardziej denerwuje. :/

ocenił(a) serial na 6
wiktoria24

A ja myślałam, że on gra na dwa fronty, że donosi Viktorowi...

sangol

Rocky to przyjaciel Javiera. Wyjątkowo poukładany agent, niestety nie wyznał Javierowi wielu sekretów dotyczących jego życia, bo Smith wydała mu rozkaz milczenia min. że Clarita jest jego córką

ania39811

Swoją drogą jak się Nicolas dowie i o Claricie i o tym jak było naprawdę z tym pierwszym ślubem to się nieźle wkurzy

ocenił(a) serial na 10
wiktoria24

Również lubiłam tę postać. Dobry przyjaciel, świetny agent. Scena z salonu sukien ślubnych mrożąca krew w żyłach, niczym z jakiegoś horroru. Jak do tej pory najbardziej poruszająca śmierć w tej telce.

ocenił(a) serial na 8
Lineczka_filmweb

Ta scena z salonu sukien była koszmarna, zgadzam się, jak z jakiegoś horroru, a to ma być telenowela o miłości. Przesadzili i to bardzo z tym zaszywaniem ust tym ofiarom. :/ Nie wiem, co za psychopata mógł wpaść na taki upiorny pomysł.

Ramiro_29

Obstawiam Victora. Wiedział z jaką informacją zadzwonili do Smith i kpił sobie z tego z Isidrem

ocenił(a) serial na 8
girl_with_tattoo

Nie to nie Victor wpadł na taki koszmarny pomysł z tym zaszywaniem ust swoim ofiarom tylko Estefania. To ona zabiła Rocky'ego, bo odkrył, że ona stoi za tymi zamachami na Reinę.

Ramiro_29

no dzięki za spiler...

ocenił(a) serial na 8
girl_with_tattoo

Myślałem, że chcesz wiedzieć.

Ramiro_29

Mam pytanie czy rocky wiedzial ze bolivar jest synem smith ?

ocenił(a) serial na 8
angelikalat16

Tak, wiedział

_sarna88

A wiesz w ktorym odcinku sie dowiedzial i od kogo ?

ocenił(a) serial na 8
angelikalat16

Mogę się mylić ale uważam, że Rocky wiedział to od zawsze, blisko współpracował ze Smith, Boliwara poznał w więzieniu a później go szkolił. Nie ma sceny w której Rocky dowiaduje się o tym fakcie. Smith i Rocky wiedzą też, że Clara jest córka Jawiera