Właśnie przeczytałam opis 62 odcinka, i jest w nim napisane że Susanna jest matką Reiny ?! Susanna tak powiedziała żeby bronić tajemnicy Asuncion?
Czytając te ich opisy to można czasami dostać jakiegoś pomieszania, jeśli ktoś nie orientuje się jeszcze za bardzo kto tam jest kim i dla kogo, to nic nie będzie z tego wiedział. :/
Ja też się trochę pogubiłam, ale nie ze względu na opis odcinka z pomylonymi imionami, tylko tak ogólnie czytając spoilery ;) z tego co widzę Asunsion jest też matką szefa "najwyższego", czyli on jest bratem przyrodnim Reiny? I tak samo przyrodnim Steffi? Ale Reina i Steffi nie mają pokrewieństwa? A ten Juanco to też brat przyrodni Steffi bo mieli jednego ojca? Czyli też jest bratem przyrodnim szefa? Ogarniam dobrze czy coś źle doczytałam?
Dobrze ogarniasz ale rzeczywiscie idzie sie pogubic:))) Supremo i Reina sa rodzenstwem i maja wspolna matke (Asuncion, natomiast Juanjo, Estefania i Supremo sa rodzenstwem bo maja wspolnego ojca.
Pokręcony ten film, wszyscy ze sobą sypiają na zmiane hehe ;) ale lubie go.. Dobrze ze odcinki są powtarzane bo czasem żeby zrozumieć to trzeba 2razy obejrzeć :D
To prawda ciezko sie połapac ale uwielbiam ta telke narazie. Jest inna niz wszystkie. Wiecej akcji wiecej emocji i wiecej fajnych par niz tylko ta główna. Zreszta ta główna to nie za bardzo mnie interesuje. Ja lubie wlasnie Patricio/ Smith i Grete/ Lazaro :)))
Dokladnie! Zgadzam się z Toba, to całkiem inna telenowela dlatego jest tak wyjątkowa i chętnie oglądana przez wszystkich :) ja też mam swoich idoli i także nie jest to główna para.. Uwielbiam Juanjo i Susane oraz Connie i Izidro.. Już nie mogę się doczekać przemiany Izidra!