PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684872}

Królowa serc

Reina de Corazones
2014 -
8,0 1,3 tys. ocen
8,0 10 1 1269
Królowa serc
powrót do forum serialu Królowa serc

Zgubiłam się

ocenił(a) serial na 8

Właśnie przeczytałam opis 62 odcinka, i jest w nim napisane że Susanna jest matką Reiny ?! Susanna tak powiedziała żeby bronić tajemnicy Asuncion?

ocenił(a) serial na 8
ania705

Czytając te ich opisy to można czasami dostać jakiegoś pomieszania, jeśli ktoś nie orientuje się jeszcze za bardzo kto tam jest kim i dla kogo, to nic nie będzie z tego wiedział. :/

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

Masz rację.
Zastanawiam się, kto jest autorem tych streszczeń...

ania705

ktoś kto nie ogląda tej telenoweli ;)

ocenił(a) serial na 10
ania39811

Prawda.
Albo ogląda nieuważnie. (Nie to co my xD)

ocenił(a) serial na 9
Suzy_fw

Ja też się trochę pogubiłam, ale nie ze względu na opis odcinka z pomylonymi imionami, tylko tak ogólnie czytając spoilery ;) z tego co widzę Asunsion jest też matką szefa "najwyższego", czyli on jest bratem przyrodnim Reiny? I tak samo przyrodnim Steffi? Ale Reina i Steffi nie mają pokrewieństwa? A ten Juanco to też brat przyrodni Steffi bo mieli jednego ojca? Czyli też jest bratem przyrodnim szefa? Ogarniam dobrze czy coś źle doczytałam?

ocenił(a) serial na 8
Carolinex6x

Dobrze ogarniasz ale rzeczywiscie idzie sie pogubic:))) Supremo i Reina sa rodzenstwem i maja wspolna matke (Asuncion, natomiast Juanjo, Estefania i Supremo sa rodzenstwem bo maja wspolnego ojca.

ocenił(a) serial na 9
monia198923

Pokręcony ten film, wszyscy ze sobą sypiają na zmiane hehe ;) ale lubie go.. Dobrze ze odcinki są powtarzane bo czasem żeby zrozumieć to trzeba 2razy obejrzeć :D

ocenił(a) serial na 8
Carolinex6x

To prawda ciezko sie połapac ale uwielbiam ta telke narazie. Jest inna niz wszystkie. Wiecej akcji wiecej emocji i wiecej fajnych par niz tylko ta główna. Zreszta ta główna to nie za bardzo mnie interesuje. Ja lubie wlasnie Patricio/ Smith i Grete/ Lazaro :)))

ocenił(a) serial na 9
monia198923

Dokladnie! Zgadzam się z Toba, to całkiem inna telenowela dlatego jest tak wyjątkowa i chętnie oglądana przez wszystkich :) ja też mam swoich idoli i także nie jest to główna para.. Uwielbiam Juanjo i Susane oraz Connie i Izidro.. Już nie mogę się doczekać przemiany Izidra!

Suzy_fw

Ja to samo w 2 miejscach czytałam, ktoś przekręcił imiona a reszta powieliła i tak poszła w świat fałszywa informacja :)