PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=726196}

Królowe krzyku

Scream Queens
2015 - 2016
6,7 16 tys. ocen
6,7 10 1 16126
6,2 10 krytyków
Królowe krzyku
powrót do forum serialu Królowe krzyku

Najlepszy odcinek do tej pory. Po raz kolejny. Szkoda Sam, mogli rozwinąć bardziej jej wątek z Chanel #3. No i Zayday po raz kolejny bliska śmierci, lecz tym razem uratowała ją... Chanel.

W następnym odcinku ma być seans z planszą ouija, a Ariana wraca do serialu. Mam nadzieję, że we flashbackach, a nie, że nagle odżyła, albo jako duch zrzuca ludzi ze schodów.

Kierokat

Myślę że Chanel powróci jako duch wywołany przez ouija, ale bardziej interesuje mnie kto umrze? Czyżby w końcu któraś z Chanelek?

W każdym razie odcinek meegaa! Cudowne odniesienie do Hellraiser'a, w postaci nakłutego gwoździami blondyna. Fajnie też było rozwijane to napięcie: wszyscy na których poluje morderca zamknięci w jednym domu, gasną światła i okazuje się że morderca jest w środku. Nie rozumiem tylko dlaczego po ogłuszeniu diabła, Chanel nie zdarła mu maski?! Ale ok, to parodia horroru, a w horrorach bohaterowie zawsze podejmują niezrozumiałe i głupie decyzje.

ocenił(a) serial na 8
Lolek2213

maska jak maska, mogły mu nogi odrąbać tą siekierą i byłoby po mordercy ;) no ale podchodze do tego dokładnie tak samo, to parodia horrorów więc spanikowane główne bohaterki muszą mieć mało inteligencji, nprzynajmniej w takich momentach ;)

ocenił(a) serial na 10
Kierokat

Świetny odcinek, ale następny zapowiada się jeszcze lepiej. Myślę, że może to być po prostu pogrzeb #2, ale poczekamy to zobaczymy. Jestem pod wrażeniem, że utrzymują serial na takim poziomie, bo na razie jestem wniebowzięty, każdy odcinek jest wyśmienity.

Trochę bałem się, że Zayday może wygrać, ale widzę Chanel ma wszystko pod kontrolą. :>

Kierokat

Zgadzam się, nowy odcinek był zajebisty, zginęło dużo osób, no a poprzednie też genialne no i kochana Chanel <3 jak zawsze na 1 miejscu choć spodobało mi się że pomogła Zayday, oprócz Chanel lubię jeszcze inne osoby jak Zayday, Grace, Chanel 3 i Denise, je szczególnie ale i tak Chanel kocham i jest najlepsza chyba według większości :D, następny odcinek też się świetnie zapowiada, chociaż szczerze mówiąc jakoś się nie rajcuje z powrotu ariany, nie lubię jej, no ale może być ciekawie, choć mam nadzieję że to tylko sen albo...eh już od niechcenia duch, a nie że zmartwychstała czy coś.

Kierokat

Nie wiem jak wy, ale ja najbardziej lubię Chada. Mimo że serial jest bardzo średni, to ten chłopak rozbraja mnie tym, jaki jest strasznie przerysowany ;)