Jak zwykle nie zawiedli.
Szkoda, że zabili Boone'a. I dlaczego w ogóle Lucien był członkiem regularnej obsady, skoro jego Earl pojawiał się tak mało na ekranie, że w końcu zginął?
Hester za to na pewno żyje. Po prostu kark jej się nastawił, czy coś.
Walka Denise kontra Red Devil. "I just got my hair done!"
Drugi/a Red Devil widocznie nie był/a przywiązany/a do swojego brata, skoro w wyborze Boone kontra Gigi wygrała ona.
Ze zwiastuna nowego odcinka wynika, że Chanel #3 i prawdopodobnie Chad staną w obliczu zagrożenia. Sytuacja z #3 jest dość pewna (ktoś skrada się za nią z nożem), a Chanel może zawsze znaleźć głowę Chada w pudełku. Oboje uwielbiam, ale mam nadzieję, że to #3 przetrwa do końca.
No i jeszcze widać spotkanie Grace i Red Devila, które obserwuje Wes. To już jest konkretnie podejrzane. Wnioskując po ciuchach, dzieje się to w noc wstąpienia do Kappy, gdzie przed imprezą odgrywa się scena niczym z Halloween właśnie z Grace i RD.
Nowy odcinek był rewelacyjny, Hester dla mnie żyje w 100 %, i ja też obstawiam teraz Hester albo Grace. Szkoda mi Earla, za Boone'm i tak nie przepadałem, a Earla nawet lubiłem, mimo że nie pojawiał się za często, i też mam nadzieję że Chanel 3 przeżyje bo ją i Chanel kocham <3, ale wiem że chad na pewno przeżyje bo jest już opis do 10 odcinka i pisze że chad zaproponuje Pete'owi dołączenie do DDS, tak samo Chanel 3 na pewno też nie zginie, bo jest widoczna razem z Chanel 5 i Chanel Oberlin, na zdjęciach z kręcenia finału, ja myślę że tam może być głowa któregoś z braci Chada, którzy moim zdaniem właśnie zginą w następnym odcinku.
Hester ? nie żyje na sto xd plz no spadła z 20 schodów w tym kołnierzu i ma zyc ? Nigdy ona RD