Każdy każdego oskarża o bycie mordercą... oprócz Chanel #5, która pojawia się znikąd z swoim "specjałem", które zrobiła nie wiadomo gdzie, bo w jej domu nikogo nie było. No trudno nie orzec, że to podejrzane.
Hester żyje i ma się dobrze. Scena, gdy Chanel się za nią wstawia była naprawdę świetna.
Wes jest ojcem Boone'a i drugiego dziecka, a Grace była w Kappie, gdy Melanie została poparzona. No i to można nazwać mocniejszym plot twistem. Wszystko się może zdarzyć.
Śmierć Gigi mnie zaskoczyła i to bardzo. Teraz pozostaje pytanie, kto ostatni był w kuchni. "Indyka" przyniosła #5, ale właściwie to każdy wcześniej sprawdzał, czy już się upiekł.
Do kręgu moich podejrzanych dołącza obok Grace i Hester - Chanel #5.
A teorii o tym, że Pete zmienił płeć i teraz morduje to już szkoda nawet słuchać. Tak samo, że mordercą jest Chanel #4 albo Melanie. Czego to ludzie na forach nie powymyślają. Chyba że się na serio okaże któreś z tych, ale oby nie. Za dużo głupoty (tylko niezamierzonej) w takim Pretty Little Liars np. już jest.
W następnym odcinku Chanelki walczą z Red Devil w centrum handlowym, będzie się działo.
Mam takich samych podejrzanych jak ty ;D cały czas obstawiłem Grace i Hester i teraz do grona dołączyła Chanel 5 z tych samych powodów co u ciebie, odcinek jak zawsze genialny no i następny odcinek też szykuje się na naprawdę mocny, mnie również śmierć gigi zaskoczyła no i uważam że dziekanka zginie w następnym odcinku.
moim zdaniem, skoro od jakiegoś czasu było podkreślane, że Red Devilami jest rodzeństwo + Gigi, do tego Gigi w ostatnim odcinku rozmawiała z ostatnim już żyjącym Red Devilem i użyła słów "przykro mi, że musieliśmy zabić twojego brata" - tak więc jestem w 100% przekonany, że ojciec Red Devilem nie jest. Po trailerze kolejnego odcinka - gdzie Red Devil goni ekipę bodajże w jakimś centrum handlowym - jestem przekonany, że Red Devilem nie jest też Hester, Channel #5, Channel Oberlin i Channel #3 bo goni tą czwórkę na trailerze. Red Devilem musi być siostra Boone'a - jak tak sobie pomyśleć to żeńskich podejrzanych zostało w tym momencie mało - Zayday, która też mi nie pasuje za cholerę na Devila bo Boone się do niej zalecał, więc odpada. Zostaje chyba tylko Grace - aleeee, trzeba wziąć pod uwage, że Scream Queens jest nieźle pokręconym serialem :P tak więc nie zdziwiłbym się, jakby okazało się, że ta cała siostra przeszła zmianę płci i jest aktualnie np Pitem ;) To by wyjaśniało chociażby dlaczego drugi Red Devil do teraz nie wypowiedział ani jednego słowa, jakby był babką to mógłby nawet trochę pomodulować głos żeby nie dało się rozpoznać kto to, ale jeśli jest facetem, to z góry zepsuło by to niespodziankę jakby się odezwał, stąd może cisza :P
Red Devil faktycznie ani razu sie nie odezwał ale jesli by sie odezwał mozna by było poznac po głosie kto nim jest( niektóre dziewczyny mają dość specyficzny głos). Ja coraz bardziej obstawiam Channel#5 -nie wiadomo gdzie była, i wcale bym sie nie zdziwila gdyby te mięsko zawierało coś z Gigi :) Zayday na 100 % nie jest 2 dzieckiem poniewaz rodzice byli biali. Zastanawiam się jednak czy siostrzyczka Boona nie znalazła sobie własnego wspólnika na boku, bo wygląda to tak jakby miała juz wczesniej w planach pozbyć się Gigi i Boona a wtedy znow wracamy do punktu wyjscia i wszyscy są podejrzani.
W zwiastunie do 1x11 widzimy, że Chanel #5 jest w środku centrum handlowego, gdzie dziewczyny zostają zaatakowane przez RD, zatem możemy ją wykluczyć. Teoria z Pete'm jest ciekawa, ale dla mnie mało wiarygodna, to samo z Chanel #4. Moją główną podejrzaną jest Melanie. Niestety jeden element zbił mnie z tropu, czyli słowa Boone'a do tej siostry: "Rozmawiałaś już z Zayday?", czyli RD musi mieć kontakt z Zayday. Grace wykluczam, bo serial jest jakby z jej punktu widzenia, do tego nie jest dzieckiem z wanny. Poza tym Ryan sam powiedział, że historia zostanie poprowadzona tak, że każdy będzie podejrzany i podobno w pierwszym odcinku była duża wskazówka dot. RD. Gdyby nie ten element z Boone'm to Melanie najbardziej by pasowała, do tego tytuł 1x12 to "Dorkus". Z drugiej strony w tytule odcinka raczej nie podaliby zabójcy... już sama nie wiem. Zobaczymy ;)
Uważam, że Chanel#5 jest niewinna Przecież to ona przyniosła "indyka" mówiąc "myslalam, ze indyk jest o wiele cięzszy"
Melanie, ale kto jest Melanie ??? Bo ja już nie ogarniam ??? chodzi o jakąś Channelkę ??? Bo oprócz Hester to nie znam ich prawdziwych imion. Po 2 Pete nie może być RD który przeszedł zmianę płci, jakby tak było to Ryan by zerżnął pomysł z PLL, co by było wielką klapą, by znaczyło że facet już nie ma żadnych swoich pomysłów.
Melanie Dorkus - poprzednia przewodnicząca KKT, która została poparzona sprejem.
Dużo osób podejrzewa Grace, ale ona nie może być siostrą (bliźniaczką) Boone'a, bo jest od niego młodsza. Było powiedziane, że ma 18 lat, a dzieci z wanny mają po 20. Chyba, że kłamała co do swojego wieku, albo sama nie wie ile ma lat, bo ojciec powiedział jej, że jest młodsza, niż w rzeczywistości, co byłoby raczej absurdalne. Najbardziej pasowałaby mi Hester, bo jest wariatką i na upartego można powiedzieć, że jest podobna do Boone'a.
Swoją drogą, w serialu, w którym każdy śpi z każdym, dorosły facet nie widzi nic dziwnego w tym, że jego nowo poznana znajoma sama kupiła sobie pierścionek zaręczynowy, a dość nieporadna ochroniarka wciska się na siłę do domu studenckiego i 'przeistacza się' w "matkę", chodząc w ubraniach Chanel #5... no cóż, opcja ze zmianą płci nie jest wcale nierealna ;) Chociaż byłoby to supergłupie i zgapione od PLL, którego finał też był supergłupi.