PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=726196}

Królowe krzyku

Scream Queens
2015 - 2016
6,7 16 tys. ocen
6,7 10 1 16158
6,2 10 krytyków
Królowe krzyku
powrót do forum serialu Królowe krzyku

Serial idealnie pokazuje jakimi low-targetami są dziś ludzie. Zawiera wszystko to co jest modne dla dzisiejszych seriali czyli ruchanie i torturowanie. Twór ten nie zawiera w sobie nawet grama logiki, nie ma tu praw fizyki a dialogi pisał pierwszoklasista gimnazjum. Typowy amerykański odmóżdzacz. Rozumiem, że to komedia i nie wolno jej oceniać negatywnie, ale na boga 13 odcinków na sezon z każdego wydobywa się naprzemiennie; krzyk, odgłosy jebadła i te mongolskie dialogi.. Was to nie nudzi?

Tahir

"Was to nie nudzi?" A ciebie ktoś zmusza biciem do oglądania? Wszystko to prawda co napisałeś, ale niektórzy mają najwidoczniej problem, że inni mogą oglądać to co im się żywnie podoba.

ocenił(a) serial na 3
michu1945

Oczywiście, że nikt mnie nie zmusza i w chuju mam kto co ogląda. Na potrzeby oceny obejrzałem sezon i teraz wyrażam opinię, bo np mój brat obejrzał całość tego czegoś i zastanawiam się z czystej ciekawości jakie pozytywne cechy można dostrzegać w tej produkcji

ocenił(a) serial na 3
michu1945

Oczywiście, że nikt mnie nie zmusza i w chuju mam kto co ogląda. Na potrzeby oceny obejrzałem sezon i teraz wyrażam opinię, bo np mój brat obejrzał całość tego czegoś i zastanawiam się z czystej ciekawości jakie pozytywne cechy można dostrzegać w tej produkcji

Tahir

Ja się zastanawiam jak można dostrzegać cokolwiek pozytywnego w takiej katastrofie kinematografii i parodii filmów o kosmosie jak 'star Wars". Też nie doczekałem się odpowiedzi. Każdy ma inny gust filmowy/serialowy.

ocenił(a) serial na 3
michu1945

Starwarsy zbytnio nie mają konkurencji i to pewnie dlatego. Mało jest większych serii o kosmicznych przygodach. Jakiś czas temu spore nadzieje pokładałem w Strażnikach galaktyki, no ale poszli w kierunku komedii. Oj chyba czas odświeżyć startreka.

Tahir

Konsensus? Konsensus. Miłego wieczoru *bez sarkazmu*

michu1945

Mnie zastanawia jedno co to ma wspólnego z mianem królowej krzyku? :) - Bo moim zdaniem kompletnie nic, nie ten klimat, ani miejsce akcji.

buterfly

Twoje zdanie, Masz prawo.

michu1945

To wiem :) - Wiem też w jakich produkcja występowały aktorki które mianowano tytułem królowe krzyku jedną z nich jest chociażby Barbara Stelle - Polecam ci ją w filmie Osiem i pół jak i w jej wcześniejszych produkcjach grozy - I zaprawiam cie to coś nie ma z tymi produkcjami nic wspólnego.

ocenił(a) serial na 10
Tahir

Ale frustrat xD