PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=245878}

Krok od domu

Close to Home
2005 - 2007
7,4 4,7 tys. ocen
7,4 10 1 4725
Krok od domu
powrót do forum serialu Krok od domu

Niestety w zestawieniu z takimi serialami jak Dowody zbrodni, Bez śladu czy CSI Kryminalne zagadki (Wszystkie tego samego producenta Jerryego B.... - nie pamiętam dokładnie nazwiska, wybaczcie ;))ten serial wypada marnie:( Może oceniam go tak dlatego, że strasznie nie pasuje mi główna bohaterka, dla mnie jest tak bez wyrazu, że może grać właśnie w Modzie na sukces. Serial ma swoje mocne strony - oczywiście muzyka, niektóre odcinki potrafią zaskoczyć, jednak czegoś tu brakuje. Dla mnie serial średni - daleko mu do mistrzowskiej półki na której stoją: Dowody czy Bez śladu, no i oczywiście Monk, choć to już inny producent ;) Pozdrawiam, czekam na Wasze opinie!

ocenił(a) serial na 7
makotoo

Rzeczywiście w porównaniu z innymi filmami,których producentem jest Jerry Bruckheimer, ten film wypada najsłabiej. Dla mnie w tym filmie brakuje pewnego rodzaju zaskoczenia, zazwyczaj morderca jest szybko odnajdowany i potem szuka się aby dowodów jego zbrodni, no i zazwyczaj też nie ma z tym problemów, na rozprawach anemiczna pani z Mody na sukces zawsze ma racje i je wygrywa.
Zgodze się że serial jest średni.

Korni84

Zgadzam się, chyba to rzeczywiście wina tej aktorki, jest do bólu monotonna... Chyba musiała się z paroma osobami przespać żeby dostać tę rolę ;)

7martina

A mnie akurat ten serial bardziej się podoba niż CSI czy Dowody zbrodni. Jest realizowany pod trochę innym kątem. A co do zarzutu, że zawsze główna bohaterka wygrywa - otóż było kilka odcinków w których przegrała. Po za tym- w CSI czy też w Dowodach Zbrodni sprawca zawsze jest odnajdywany.

makotoo

mi się nie podoba, bo od razu jest sprawca i nie obchodzi mnie to, że niektóre sprawy przegrywa w tym filmie nie ma takiego klimatu jak w reszcie