Jeśli ktoś ma i mógłby wypalić płytki oczywiście za kasę to proszę o kontakt na gg 4831380.
no niestety nie ma napisów :/ a mój angielski nie jest na tyle dobry żeby wyłapać wszystkie żarty...
może i tak ale szkoda mi tak dobrego serialu na naukę na nim :P
tak czy inaczej czekam na kogoś kto mi to sprzeda :)
Ale przeciez w necie sa napisy na pewno do dwoch pierwszych sezonow.
A w wolnym czasie robie napisy do 3 sezonu. Nie bedzie to ekspresowe tempo ale co jakis czas sie na pewno pojawia ;)
ja mam sporo odcinkow z lektorem pl i z napisami pl, pewnie najwiecej z wszystkich tu obecnych :) [a moze sie myle]. W kazdym razie chetnie sie wymienie lub podzialam w celu stworzenia polskich napisow. Kontakt do mnie najlepiej na maila: mail taki jak moj nick filmwebu , poczta na interia pl
Na napisy.info są polskie napisy do wszystkich odcinków pierwszych 4 sezonów, jeśli więc masz trochę czasu i chęci, to lepiej zacząć tłumaczenie od 5 sezonu, do którego nie ma obecnie napisów pl. Pozdrawiam.
ja mam sporo odcinkow z lektorem pl i z napisami pl, pewnie najwiecej z wszystkich tu obecnych :) [a moze sie myle]. W kazdym razie chetnie sie wymienie lub podzialam w celu stworzenia polskich napisow. Kontakt do mnie najlepiej na maila: mail taki jak moj nick filmwebu , poczta na interia pl