Właśnie obejrzane przez streama. No co tu powiedzieć... mimo, że odcinek długi (ponad1,5 godziny) to bardzo dobrze się ogląda. Super sceneria, ciekawe postaci, dobra muzyka, fajne zwroty akcji... jak dla mnie bomba!
Również jestem za! :) Odcinek długi, bo jako tako wyczytałam, że to były dwa połączone w jeden. Ale jak dla mnie to super, bo autorzy mieli większe pole do popisu przy wprowadzaniu nas w historię. I to jaką historię ;D
Ja tego nie napisałem, tylko wyjaśniam. Tak czy inaczej, nie widziałem, żeby ktoś kiedykolwiek napisał 1.5 jako 1h50m, więc nie wiem skąd taki pomysł.
pomysł stąd gdyż wiele programów komputerowych korzysta z licznika np. 01.55 minut więc wzrokowo ja przynajmniej traktuję 1.5 jako 1 godz. i 50 min natomiast półtorej godziny bardziej kojarzy mi się z 1.30 godz.
Skoro ktoś tak bardzo potrzebuje doprecyzowania każdej durnoty to oznacza, że nie bardzo powinien wyzywać innych od analfabetów. To ne wypada. Bo jakby to delikatnie zasugerować.... Dodatkowo czepialska pierdoła.
Czytaj ze zrozumieniem ok ? brakujące 30 minut przez błędne podanie czasu, mogło by sugerować jakąś dłuższą wersję odcinków stąd zapytanie a nie czepialstwo.
Matematyka i ułamki dziesiętne się kłaniają. To nie jest żadne błędne podawanie czasu. 1,5h pisano już w szkole podstawowej i oznacza nic innego jak półtorej godziny.
To nie wina matematyki a Vuzee Torrent co nie zmienia faktu , że nadal brakuje ponad 10 minut ponieważ odcinek trwa godzinę i dwadzieścia minut ;) jeśli miało by to oznaczać półtorej godziny.
Tak , dokładnie skończ trollu tą dyskusję. Na tvn 24 można przeczytać o masowym napływie trolli na filmweb.
Po czym to poznać ? no zerknij na swój profil.
Człowieku jaki Ty głupi jesteś to nawet nie mam pytań, sprawdziłeś w ogóle IP, czy pieprzysz głupoty?
Zresztą nie będę karmił trolla.
Widać jak niski poziom sobą reprezentujesz, nie dość, że analfabeta, to jeszcze z domu co najwyżej wyniósł przedmioty rodzinne, bo na pewno ani krzty kultury chamie.
debilu co chciałeś osiągnąć trolując tu i zakładając dzisiaj swoje konto ? czy naprawdę jesteś aż takim idiotą żeby myśleć iż każdy będzie ciebie traktował jak normalnego ?
Nudzi ci się ? do szkoły dzisiaj nie poszedłeś ? to posprzątaj swój pokoik, pochowaj misie i ułóż klocki lego bo się walają po podłodze.
O jak szybko bajeczki znikają z twojego profilu, lol nie dopisuj filmów których nie oglądałeś bo to nie ładnie.
Wszyscy widzieli pierwsze twoje wpisy dzieciaku.
Jakieś zwidy masz? Aż tak nisko z kulturą u Ciebie?
Muszę miec konto na tym portalu aby móc oglądać filmy? Jestem pewien iż widziałem ich o wiele więcej od Ciebie, co do szkoły i pokoju, jestem osoba dorosłą z własnym mieszkaniem.
Polecam leki psychotropowe, bo widzę, że z Twoją głową jest coś nie tak.
W ufo i strefe 51 też wierzysz?
adamus cymbale pod Nickiem jest taka zielona kropeczka ona gaśnie i zapala się jak tylko zmieniasz konto na legendowski. Naprawdę jesteś kretynem być może tego nie widzisz ale tylko debil by tego nie odgadł czyżby przypadek ? czysty ?
Człowieku naprawdę myślisz, że tylko adamus uważa ciebie za bezmózga?
Nie myliłem, masz ostre problemy z głową, do jakiegoś psychiatryka powinni ciebie wsadzić.
uwielbiam czytać jak debile się wytwarzają, naprawdę dzieciaku już dalej niż dno nie sięgniesz no chyba że się urodzisz na nowo to wtedy uwierzę w podwójne dno.
Buhaha dawno już żaden cymbał mnie tak nie rozbawił jak ty trollu.
słabe to , z postu na post co raz słabiej wypadasz. Postaraj się bardziej bo mało mnie to rozbawiło.
Może jakbyś sobie gembę wysmarował czymś, to wtedy tak... było by śmiesznie a na razie cały czas spadasz w dół.
A to dobre. Ten troll myśli, że ty i ja to ta sama osoba. Ach te teorie spiskowe gimbazy.
Czy czasem nie jesteś typem człowieka, który twierdzi, że matematyka na maturze nikomu nie jest potrzebna i w ogóle kogoś posrało z poziomem zadań, bo zdobycie 30% graniczy z cudem?
Nie mogę edytować:
Kontynuacja zdania: Bo to by wiele tłumaczyło.
Kolejna sprawa:
"1,20 godz. gdzie ty widziałeś resztę ? 30 minut ?"
"1,5 to piszą analfabeci pisze się półtorej godziny albo 1 godz. 30 minut"
Sam siebie w dodatku nazywasz analfabetą...
Witamy trola, temat dotyczy serialu i gó... mnie obchodzą twoje teorie maturalne, po prostu nie ten dział.
Skąd ten pomysł? 1,5 - półtorej. Jak ktoś jest inteligentny, to ten rebus rozszyfruje jako półtorej godziny.
Fukasz jak kotka w rui.
1.30 godz. oznacza... pierwszą trzydzieści? To, że coś jest w grach, nie znaczy, że jest dobrze.
A ty nie zapomnij o słownikach (interpunkcyjny i ortograficzny przede wszystkim, ale jakiś o poprawnym stylu też by się przydał; polecić?) pod poduszkę, chociaż wątpliwym jest, żeby komuś takiemu cokolwiek przez czaszkę przeszło.
buraku elokwentnie to mogę pisać do ludzi, nie do gimbazy i tak też uczyniłem, jaki rozmówca taki język w stosunku do niego.
Oczywiście, bo osoba inteligentna specjalnie zniża się do poziomu niewykształconych ludzi. To na pewno oznaka dorosłości.
nie manipuluj słownictwem pod swoją rację.
Spadłeś jak gówno gołębia z dachu i tyleż samo wniosłeś do tematu.
Uwielbiam takich zakłopotanych, zagubionych facetów jak ty, którzy nie potrafią operować słowem, ale próbują się wywyższać.
I że jeszcze płci nie odróżniasz... Ja z tym problemów nie mam.
Te pojazdy. Niestety, musisz się bardziej postarać, bo mnie to nie rusza.
Dobranoc, chłopcze, dobranoc.
Poczułeś się filologiem? Niestety, ale musisz się dokształcić, szczególnie popracuj nad czytaniem ze zrozumieniem.
A zapraszam na filologię, wpadasz? Chętnie zaprowadzę cię na zajęcia, gdzie będziesz mógł zabłysnąć wiedzą.
Z niedojrzałymi facetami nie jeżdżę.
nawet nie miałbym tyle miejsca na siedzeniu, proponuję " slim trio" może wtedy, ale w sumie nie przepadam za hipopotamami.
właśnie dostałem komunikat od filmwebu, że nie należy dyskutować z dziewczynkami bo to pachnie pedofilią. Cóż więc niestety nie mogę pokazać tobie smerfów od drugiej strony. Jak się skończą ferie dziewczynko to wracaj szybko do gimnazjum, pilnie ucz a za kilka lat może wyrośniesz na pełnoletnią dziewczynę tyczy się też twojego dziecinnego rozumku, jakże zdeformowanego zabawą z barbie ;)
Większej głupoty nie mogłeś wymyślić, żeby skończyć rozmowę. Ja, w przeciwieństwie do niedojrzałych facetów, mogę długo i kulturalnie dyskutować.
Na przyszłość: głupie odzywki wreszcie się wyczerpują, więc nie warto na nich polegać.
Pozdrawiam!
oj dziewczynko, jakaś ty głupiutka. W przeciwieństwie do ciebie op szczy murku, jestem świadom odpowiedzialności karnej za polemikę z nieletnią gimnazjalistką. Dyskusje takie są potem wykorzystywane jako sprawa dowodowa. Ty jako nieletnia ze smarkiem pod nosem, możesz być potem wiecznym utrapieniem a twoja mamusia może mieć pretensje do całego świata, że jej córeczka została napastowana intelektualnie przez dorosłego.
Ale wiesz co dam tobie namiar na pobliskie gimnazjum, na pewno znajdziesz tam kogoś do dyskusji na swoim poziomie o barbie czy smerfach które tak bardzo lubisz.