Właśnie obejrzane przez streama. No co tu powiedzieć... mimo, że odcinek długi (ponad1,5 godziny) to bardzo dobrze się ogląda. Super sceneria, ciekawe postaci, dobra muzyka, fajne zwroty akcji... jak dla mnie bomba!
twoja mamusia nie uczy ciebie poprawności ? po 19 tej grzeczne dziewczynki już śpią?
Zobacz twoja barbie już dawno w wózeczku a ty ?
Atomówki zaliczone?
Mnie uczyć nie musi, ale nadal zastanawiam się, czemu nikt nie zajął się twoją edukacją.
Ciągnąc tę dyskusję, pokazujesz jeszcze bardziej, jak niedojrzały jesteś. A to zapieranie się rękoma i nogami jest cudowne. Takie dojrzałe.
nie rozumiesz prostej rzeczy dziewczynko, ja mam ubaw z tego jak się ślinisz i napalasz za każdym postem, bo twoje dziecinne ego nie pozwala tobie spać spokojnie jeśli nie odpowiesz to co do ciebie piszę.
Co do nauki to musisz oj musisz się jeszcze wiele nauczyć, ale przede wszystkim dorosnąć. Więc nadal będę ciebie traktował jak baby no bo w sumie nim jesteś smerfetko.
lol opluwam ? Zabawna jesteś w przeciwieństwie do ciebie, wyrosły mi już wszystkie zęby. Ach nie pamiętam jak to jest mieć wciąż mleczaki. Może dlatego tak seplenisz, poproś mamę może zafunduje tobie aparacik. A barbie śpią grzecznie? posprzątałaś pokój? grzeczna dziewczynka no to dobranoc i kolorowych snów niech ci się przyśni papa smerf.
Żarty się skończyły, trzeba wałkować jeden temat przez dwadzieścia wiadomości, czemu nie. Szkoda, że niektórzy nie potrafią posługiwać się sarkazmem.
Dobranoc, dobranoc. Wyśpij się, bo nadal będziesz marudził.
to nie żarty tylko moja misja. Taki dobry uczynek, zaopiekować się sierotką, dać jej nadzieje, nawet nie możesz zasnąć, co godzina zaglądasz na forum czy ci odpisałem.
Typowy syndrom sieroty, opuszczonej w realnym świecie przez wszystkie koleżanki, pozbawionej pluszowego misia, tulisz się do mojego nicku jak kotek. Ale ja jestem miłosierny, daję nadzieję małej dziewczynce i obiecuję, ze za parę lat urośniesz, dorośniesz tylko szkoda, że nie zmądrzejesz.
Oczywiście, że zaglądam co godzinę. Skoro śmiech to zdrowie, to czemu mam sobie na niego nie pozwalać?
I chyba się wsypałeś, piszesz lepiej niż ostatnio.
Już, już, daję ci spokój, bo zaraz mózg ci wyparuje do końca.
Pozdrawiam!
PS Wiem, że i tak będziesz miał ostatnie słowo, więc proszę bardzo, wyżyj się, chociaż ludzie poprawią sobie humor twoim bulwersem.
oh jest i moja sierotka, już myślałem że cie zgubiłem. Ciiisiaj , zaraz twój pancio cię nakarmi i pogłaska. Cacy dziewczynka, cacy, jak będziesz grzeczna to się odezwę na kolację i znowu pogłaszczę. Aaa, ponoć mają odświeżyć na nowo smerfy, no nie, jak ci się buzia uśmiechnęła. Wiedziałem , że sprawie radość dziewczynce. :D:D:D:D
Ale nie ma jeszcze napisów, prawda? ;( Niestety przez ich akcent muszę czekać na tłumaczenie.
Nie wiem, ja tam zawsze oglądam z angielskimi napisami które są dostępne praktycznie od razu. 4 odcinki jak na razie na torrentach. Ciekaw jestem kiedy reszta, mam nadzieje, że nie za miesiąc ;s
Zajefajny serial się zapowiada. No i Manu...może być już tylko jeszcze lepiej. Jaram się!
Trochę widać ubogość scenografii i charakteryzacji, przeciętne stroje. Niezłe efekty komputerowe to nie wszystko, ale to serial telewizyjny więc i tak z tej strony jest nieźle. Do tego infantylne dialogi i odgrzewane kotlety co jakiś czas, te rzeczy nie robią z tego arcydzieła, na razie 6/10 przy 2/10 dla Wspaniałego Stulecia i 7/10 dla Rzymu czy Spartakusa to i tak niezła ocena.
Pierdo**** shaky cam. A z serialem jest bardzo średnio, aktorstwo drewno, historia bardziej jak z gry komputerowej, a nie książki. Z resztą już od razu widać, jak ubogi był materiał źródłowy, w końcu Tolkien był tylko jeden...
Jeśli będziecie ciągle porównywać ten serial do ogromnych produkcji takich jak LOTRa czt Gra o Tron to wiadomo, że blado wypadnie.
Ale tak szczerze mówiąc... jakie naprawdę dobre seriale fantasy (nie sci-fi) poza wspomnianą Grą o Tron powstały w ostatnich latach? To produkcja telewizyjna... ja po pierwszych 4 odcinkach jestem bardzo zadowolony. Oceniając ją w kategorii seriale fantasy na razie miedzy 8-9.
A czy to jakiś grzech? LOTR był robiony 14 lat temu, a GoT to kamień milowy, który z resztą udowodnił, ze można zrobić fantasy bez plagiatowania Tolkiena. To do czego mamy porównywać, do Eragona? :D Miej litość, dałeś serialowi 9, weź mi teraz powiedz w których miejscach on jest rewelacyjny? Bo będąc obiektywnym, to w żadnych.
Gdyby nie te 2 spartolone bohaterki to bym dał nawet 8/10 ale tak nie jest, w 3 odcinku powinna już nie żyć Amberle pomijam wręcz tą śmieszną próbę przejścia gdzie musiała zdobyć kwiat a w odcinku 4 przemieniec powinien zabić tą Eretia która powinna chyba już dawno paść. Najbardziej męczy mnie Amberle i te jej głupie szczęście typowy bohater jak w tych igrzyskach śmierci... meh, tak czy siak serial jest dobry z wyjątkiem tych dziewczyn, będę musiał jakoś przebrnąć przez to :-p