PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126018}

Krowa i Kurczak

Cow and Chicken
1995 - 1999
6,4 14 tys. ocen
6,4 10 1 14500
7,4 11 krytyków
Krowa i Kurczak
powrót do forum serialu Krowa i Kurczak

Czy posiada ktoś e-mail, lub jakiś inny rodzaj kontaktu ze stacją Cartoon Network? Mam zamiar złożyć zażalenie do tej stacji dotyczące tego iż usunęli na prawdę wartościowe dla tej stacji kreskówki. Kreskówki z którymi kojarzone jest Cartoon Network typu Krowa i Kurczak, Mroczne przygody Billiego i Mandy, Chojrak, itp. Lub też są one puszczane lecz w porach nocnych. Na ich miejsce zostały wtrącone CHORE, i IDIOTYCZNE seriale typu Ben 10 , RobotBoy, Fantastyczna czwórka
Owa stacja najwidoczniej chce pójść w ślady Jetix natomiast jeśli dalej tak pójdzie serdecznie życzę jej rozpadu.

ocenił(a) serial na 10
niewyrazna

No właśnie wszystkie moje ulubione bajki Laboratorium Dextera, Krowa i Kurczak, Jam Łasica lecą w nocy, Johnny Bravo :/ W ciągu dnia przeważnie beznadziejne suchary typu Johnny Test, Ben 10, Klasa 3000. Poza tym Scooby-Doo tylko raz dziennie?? Wtf?? Przeginają...

niewyrazna

Nie przesadzajcie, czasy się niestety zmieniają.
Poza tym Johnny Bravi i Dexter są po południu, a Krowa i kurczak o 21 (ale trzeba mieć CN24h).

użytkownik usunięty
niewyrazna

To jest poprostu przegięcie. CN schodzi na psy.....

ocenił(a) serial na 10

Może i wszystko się zmienia, ale trudno odmówić takim "Robotboyom" czy "Ben 10" nudy, a zwłaszcza Robotboy - bo czy nie każdy odcinek jest o tym samym? Ben 10 też za odkrywczy nie jest, co prawda ma kilka przebłyskowych odcinków, ale ogółem mówiąc, zajmuje (obecnie) tak duże miejsce w ramówce że warto by usunąc jedną z powtórek dziennych na miejsce dużo lepszej kreskówki.

Pocieszeniem może być powrót "Jam Łasicy", chociaż jednej bardzo dobrej kreskówki z bloku starego Cartoona. Za to nie brakuje następnych śmieci jak "Wiewiórek", "Storm Hawkes" czy "Chop Socky Chooks". Dołóżmy do tego kilka seriali fabularnych - "hitów a la Jetix". Eh, ta stacja już dawno straciła renomę.