Krucjata: Sezon 1 Krucjata sezon 1, odcinek 9
odcinek Krucjata (2022)

Krucjata | odcinek 9

42m
7,7 335  ocen
7,7 10 1 335
Krucjata
powrót do forum s1e9

Wątek Łukasza.

ocenił(a) serial na 7

No jeśli tak będą kończyć każdy odcinek z ładem i sensem to na prawdę szacun, ja to mam nadzieje że grupa 77 zrobi się nie co większa i nie skończy się na 3 osobach.
Wątek Łukasza (z grupy 77) był na prawdę bardzo fajny, widujemy go od samego początku sezonu, twórcy trzymali nas w nie pewności ale wiedziałem że w tym sezonie domkną jego wątek, okazało się że siedział w poprawczaku, dowiedzieliśmy się nie co o jego rodzinie, o tym że podpalił więzienie itd. na samym końcu twórcy zrobili z niego bombermana i domknęli jego wątek w najlepszy sposób jaki mogli to zrobić, dostał kulkę w łeb z tej samej snajperki z której dostała za pewnie Maria.... I ogólnie końcówka tego odcinka była świetna, emocje, nie pewność, na prawdę dużo się działo i ten tekścik " idziemy po ciebie mandżaro " i chce się zaś czekać na kolejny odcinek, ostatnia bomba była najmocniejsza a rozwaliła matkę Łukasza... Teraz czekam na wątek Maksa, cieszę się że wątek Lemuela będzie ciągnięty dalej i go nie uśmiercili tylko do paki wsadzili... W pierwszym odcinku widzimy Kanibala na spacerniaku więc on też nie zginie :D więc kolejny sezon z pewnoscią będzie, bo zostały już tylko 3 odcinki.