Krucjata (2022)
Krucjata: Sezon 2 Krucjata sezon 2, odcinek 1
odcinek Krucjata (2022)

Krucjata | odcinek 1

42m
6,5 211  ocen
6,5 10 1 211
Krucjata
powrót do forum s2e1

Klimat podobny do poprzedniego sezonu, zresztą jak poziom odcinka, lecz liczba zmienionych postaci jest znacznie zbyt duża, przez co serial wydaje się inny i trudniej się go ogląda.

kubodziej

Gorzej jest i kto pisał te dialogi w drugim sezonie?!?!!? Trudniej się ogląda no

ocenił(a) serial na 10
whenthew

Dla mnie sezon 2 jest jeszcze bardziej interesujący niż pierwszy,ale mimo wszystko czepił bym się tylko jednego.Mała ilość aktorów grających w 1 sezonie,którzy powinni grać w 2.To zostało pominięte i nie wzięli tego pod uwagę.Serjal traci na wartościach w ten sposób.Jeśli jest kontynuacja,to dba się o to by grali prawie ci sami aktorzy,no i parę nowych.Nie wszyscy nowi jak w 2.Ogólnie jest spoko,nie powiem

kubodziej

Ciekawe czy Mandżaro wróci, skoro jest Andrzej, jego sąsiad. Coś mi się wydaje, że teraz staną napzreciwko sobie z Luizjaną, skoro pierwszy sezon skończył sie przejściem na drugą stronę. Chyba, że całkiem pominą te postać.

dave_21

Mam tylko nadzieję, że wróci wątek z Mandżaro. Jak na razie dla mnie pierwszy odcinek 5/10. Trochę moim zdaniem za dużo nowych twarzy i trochę sztuczno.

E_Dyta_1670

Też mam nadzieję że Mandzaro wróci bo jakby mieli tak zakończyć jego wątek to jakaś żenada

ocenił(a) serial na 7
dave_21

Przecież jego sąsiad to jedna ze złych postaci tego serialu, to na nim opiera się ta cała historia to właśnie Kalina wsadził Mandżaro do pierdla i odpalił Stawinskiego i to właśnie on będzie głównym filarem w drugim sezonie, pod maskami kryją się z pewnością postacie które już znamy z pierwszego sezonu, tylko historia będzie inna.

kubodziej

Zgadzam się. Klimat fajny, Dela i Stalmierska bardzo dobrze. Dużo akcji, na razie całkiem całkiem

ocenił(a) serial na 7
Gorski_2

Dela na prawdę mnie zaskoczył pamiętam jego fatalną rolę w Pitbullu a tutaj srogo zaskoczył, nie spodziewałem się tego... Jak go zobaczyłem że będzie występować w tym serialu pomyślałem spieprzy ten serial, a tu srogo zaskoczył widać że odgrywa swoją rolę na prawdę dokładnie i widać że mu ta rola pasuje, na prawdę srogo się zaskoczyłem i uważam że ta rola go mocno wybije w świecie kina i seriali.

ambrose123

I jeszcze od tego roku angaż w Teatrze Narodowym w Warszawie. Oby tak dalej, bo ma chłopak potencjał.

ocenił(a) serial na 8
ambrose123

Zgadzam się Dela - Kot!

ocenił(a) serial na 8
kubodziej

Początkowo też byłem trochę rozczarowany - i nowymi twarzami i akcją. Od 3-go odcinka zaczyna się jednak bardzo korzystnie rozwijać i już mnie nawet nowe twarze nie wkurzają, bo mają swój konkretny charakter. Zastanawiam się, jak dużo aktorzy zachowują swojej własnej (prywatnej) osobowości a jak dużo grają - czy można przez cały serial grać postać zupełnie różną od własnych nawyków. Własnych ruchów, mimiki, sposobu wysławiania się.... Ktoś coś więcej może w tym temacie powiedzieć...?
Pozdrawiam.