Nikt tutaj absolutnie nie dzieli sie swoimi spostrzezeniami teoriami na temat tego serialu . Wypisuja tylko jaki jest nudny ale jakcy aktorzy sa hot. Według mnie podkomisarz Maria Darska nalezy do tej grupy 77 ktorą przewodzi na 100 % Piotr Stawinski . Tylko jaki zwiazek ma to wszystko z mandzaro ? A wy jakie macie teorie ?
Też się zastanawiam co ona Skrywa ale dostała kulkę ostatnio... Mam wrażenie że ta grupa 77 to ktoś z przeszłości Mandzaro... Ogólnie z tego co wiem to Mandzaro był w rodzinie zastępczej możliwe że ci z grupy 77 a raczej któryś z jego członków to brat Mandzaro czy coś takiego.
Według mnie to będzie brat Mandżaro, o którym on nie wie, który jest jakimś pomysłodawcą tej całej koncepcji …
Z tym bratem, to faktycznie może być trop. Pamiętacie, jak Mandżaro pojechał z Marią do rodziców? Powiedział jej wtedy w samochodzie, ile ma braci, a Maria go poprawiła podając o jednego więcej; wcześniej rozmawiała z mamą Janka przy ścianie z fotografiami. Myślę, że Maria też jest zamieszana w tą grupę (albo ma jakąś mroczną przeszłość). Chciała się wycofać, ale pewnie nie tak łatwo jest się z niej wymiksować, więc miała zostać „zlikwidowana” przez snajpera (pewnie również z grupy 77)
Jestem niemal przekonany że bratem Mandżaro jest Piotr Stawiski, pojawił się ponownie i to w szpitalu u Marii, później pod koniec okazuje się że jest ona w 4 miesiącu ciązy więc najprawdopodobniej to dziecko może być rzeczywiście Stawiskiego przypominam że on stał w jakimś odcinku przy grobie tylko już zapomniałem co tam było napisane na nagrobku... Tamtejsza trójka to najprawdopodobniej Lemuel, Maks, Łukasz to są jacyś fanatycy którzy pracują dla Piotra Stawiskiego który utworzył grupe 77, głową w całej tej grupie jest Lemuel który ma zamiar sprzeciwić się systemowi dlatego taka reakcja w ostatnim odcinku gdy odwozili na lotnisku... A grupę utworzył Piotr który w nich inwestuje i mają odwalać czarną robotę i przy okazji pchając Mandżaro w totalne gó*..o wszystko składa się w logiczną całość.