Krucjata
powrót do forum 2 sezonu

Dobra robota- zamiana irytującego gościa z gniazdem na głowie na przyjemniaczka z fajnym ciałem :D
Bo tak w ogóle nie rozumiem zachwytu płci żeńskiej nad zakolakiem :-D

mikula1991

proponuję żebyś najpierw spojrzała na siebie

ocenił(a) serial na 7
Gosia_448

Codziennie patrzę

ocenił(a) serial na 9
mikula1991

Napisałem tu niemiły komentarz o Pani wyglądzie, ale postanowiłem go jednak edytować, bo dotarło do mnie, że nie chcę być takim czlowiekiem jak Pani. Dobrego dnia i dziękuję za tę lekcję.

ocenił(a) serial na 4
mikula1991

Dziewczyna grająca główna rolę w drugim sezonie też wydaje się ładniejsza, od Vanessy Aleksander;)

ocenił(a) serial na 7
Bartek_990

Ja tam wolę Paulę

ocenił(a) serial na 7
mikula1991

czepiasz się zakolaków pi*do a bez farby i makijażu nie istniejesz...

krzysiek1906

w punkt ! mikula1991 odczep się od mandzaro!

ocenił(a) serial na 7
mikula1991

Ty tak na serio?? Mierzysz ludzi ilością włosów??

ocenił(a) serial na 7
kira13

Ale żeście się zesrali w komentarzach. Co ciekawe, najwięcej do powiedzenia mają faceci wytykając jakieś mankamenty kobietom, ale już o was broń Boże nie można nic napisać . A zakolak to był żart, taki czarny humor wiecie :D

ocenił(a) serial na 4
mikula1991

Na filmwebie robi się coraz gorzej, jeśli chodzi o niektóre osoby, nie ma się co przejmować

ocenił(a) serial na 5
mikula1991

Sorry ale jesteś prostaczką niestety. Nie da się ciebie obrazić, nie schodząc poniżej pewnego poziomu. Bardziej subtelnych inwektyw nawet nie zrozumiesz. Wy Prole nigdy nie rozumiecie. Ale spoko. Pozwalamy wam żyć. Bylebyście znali miejsce w szeregu i nie pchali się między nas LUDZI. Tekst o "zakolaku" był poniżej wszelkiego poziomu. Tzn. dla Nas LUDZI

ocenił(a) serial na 7
Barbarra_Ra

Hahah . Co za żenada