Ostatnie odcinki pokazane będą w maju. Serial zostanie zdjęty z anteny, ponieważ widzowie chcą w TVN coraz to nowych produkcji. Szkoda... :(
Najgorszy serial kryminalny(jeśli w ogóle można to tak nazwać)w historii polskiej kinematografii kończy emisje. SUPER !
A nie masz przecieków jak to się zakończy? Czy Basia będzie z Markiem czy z Dumiczem, teraz nawet wolę Dumicza ;)
Ufff nie będzie już tego czegoś w naszym odbiorniku.:) Dla mnie ten serial jest beznadziejny i wszystko na końcu jest supa ,extra ,cool. Jednym słowem brak realizmu (nie mówcie potem ,że to tylko serial i tu realizm nie ma nic do rzeczy).
Jak dla mnie również szkoda :(
To fajny serial, a ci, którzy wygłaszają negatywne opinie o poziomie tejże produkcji mają IQ równe myszy [obawiam się nawet, że mysz jest mądrzejsza od nich] !!!
a ja muszę przyznać,że sentyment do tego serialu mam...z początku był świetny, potem taki sobie i ostatnio odcinki znowu mnie zaciekawiły...
Ja osobiście uważam że serial jest świetny i ci którym się nie podoba nie muszą go oglądać, nikt ich do tego nie zmusza! Tak samo nie podobają mi się komentarze w stylu "jest, nareszcie kończy się ta tandeta" Przykro mi, ale tacy ludzie są dla mnie śmieszni!
NIE PODOBA SIĘ-NIE OGLĄDAJ!!!
Dziękuję i przepraszam wszystkich, których uraziłam swoją wpowiedzią, ale takie jest moje zdanie i go nie zmienię!!!
Pozdrawiam gorąco wszystkich fanów Kryminalnych...