PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123893}

Kryminalni

2004 - 2008
6,8 41 tys. ocen
6,8 10 1 40837
5,1 10 krytyków
Kryminalni
powrót do forum serialu Kryminalni

MAŁA PROŚBA !!!!

ocenił(a) serial na 10

Mam małą prośbę a właściwie to 2 :D

1.Może mi ktoś powiedzieć w którym odcinku Kryminalnych Basia(Magda S.) i Marek (Maciej Z.) się całowali w wodzie po raz pierwszy jak ją tam niby piranie gryzły ?????

To po pierwsze a po drugie:

2.Dlaczego w ostatni czwartek (21 czerwiec) nie było Kryminalnych ??? z Wyborczą ??

Za wszelką pomoc bardzo dziękuję !!!!!!

Pozdro:*:*:*:*:* :D:D:D:D :):):):):)

Antek1993

1. W pierwszym odcinku trzeciej serii chyba "Na śpiocha"

2. Nie wiem bo nie kupuje ale może wyszły już wszystkie odcinki pierwszej serii?

ocenił(a) serial na 10
Avada_kedavra

Dzięki za pomoc znalazłam artykuł ze już wyszła 1 cześć cała mam ją pozdro

użytkownik usunięty
Antek1993

PIRANIE? No cóż... Masz bujną wyobraźnię... to były kijanki! ( A nie pijawki jak niektórzy sadzą. Pijawek /tak mi się wydaje/ nie ma w Polce!) Gdyby to były piranie to oboje juz by byli bez nóg. Tzn. stóp.

To były pijawki.Pijawki są w Polsce i to w bardzo wielu rzekach.Myślę że Basia nie bałaby się kijanek,a pozatym wyrażnie tam słychac jak Basia krzyczy że pijawki a nie kijanki.

użytkownik usunięty
anitab_22

To były na 100% kijanki. Zobacz sobie na http://pl.youtube.com/watch?v=E-A99xYTCjI To był sztuczny zbiornik wodny i skąd tam miały by się wziąść pijawki???

użytkownik usunięty

Za pierwszym razem jak krzyczy "tu są kijanki" może wydawać Ci się że krzyczy pjawki ale później słychać bardzo dobrze. I myślę że nie chodzi o to że Baśka się ich bała tylko po prostu brzydziła. Kijanki są orzydliwe i oślizgłe....

to dlaczego mówi potem cos podobnego do "ała, ała"?? bo prześlizgły sie po niej kijanki??? to bez sensu... tam były pijawki a nie kijanki!! =D

użytkownik usunięty
sandra128

Bo była spanikowana. To były kijanki na 200% ale mów, pisz sobie co chcesz