Oglądałam kiedyś na tvnie ale odkąd się zorientowałam że są powtórki na tvn7 to nie
zdarzyło się jeszcze abym nie obejrzała o 16.55 odcinka:)
Ulubione klimaty, policyjno-kryminalno-thrillerowe:)
Też oglądam Kryminalnych na tvn7. Jak kiedyś lecieli na tvn to nie udało mi się obejrzeć do końca. Widziałem kilka niepochlebnych opinii o serialu, ale nie wiem z czego one wynikają, bo jak dla mnie bomba. Imo ten serial jest tysiąc razy lepszy od tego co produkują teraz (W11, Detektywi itp)
Tak samo oglądam na tvn7, mimo, że już wszystko na pamięć znam ;> Zgadzam się, świetny serial, nie to co teraz produkują.
Zgodzę się, że był świetny, ale tylko do pewnego momentu. Mniej więcej od śmierci drugiej żony Adama i całego motywu zemsty poszczególne odcinki stały się jakieś wtórne, zupełnie bez polotu. Pokłosiem tego było naprawdę słabiutkie zakończenie, zrobione jakby na kolanie.
Dokładnie, dokładnie. Zakończenie było beznadziejne, można się tylko domyślać, co się stało z głównymi bohaterami, ale tak, to powstał całkiem świetny serial, w porównaniu do tych produkcji, co są teraz, to niezły.
Albo ktoś uznał, żeby zakończenie było takie, żeby każdy sobie wymyślił i domyślił się, coś tego typu.
Marek w szpitalu - przeżyje albo nie, Baśka przy jego łóżku odchodząca od zmysłów. Naprawdę scenarzyści mogli wymyślić coś bardziej oryginalnego.
To, że przeżył to wiadomo, to jest najbardziej wkurzające, ostatnia scena: http://www.youtube.com/watch?v=9tJF5Ir6S9s&
W tej scenie aktorzy występują już we własnej osobie, żegnając się z widzami. Ostatnia scena serialu to ta w szpitalu, tak mi się wydaję.
Chciałem teraz obejrzeć sobie Kryminalnych na TVN7, a tu się okazało, że zamiast odcinka 1 sezonu nr 5 "Diamenty Cichego", mamy przeskok do sezonu nr 7. Mam nadzieję, ze to tylko chwilowa pomyłka.
Miejmy nadzieje , trzeba pisac do dzialu kontaktu z widzami /ja juz napisalem/ moze to cos pomoze ...
A spojrzę zaraz, bo nawet nie oglądam teraz. Jeśli tak, to robią kolejne beznadzieje.
Wygląda na to, że chcą zrobić miejsce przed letnią ramówką, w programie TV odcinki mają lecieć od sezonu 7.
Wiem, wiem, z sentymentu czasem oglądam na tvn7 ;) tylko po prostu ja znam wszystko na pamięć, tyle razem już oglądałam, że nie ma sensu oglądać na tvn player ;>
W niedzielę, po ostatnim odcinku kryminalnych bohaterowie wystąpili w "Dzień dobry TVN" i tam wyjaśnili zakończenie serialu.
To jedyny Polski serial, który lubię oglądać chociaż niektóre odcinki znam na pamięć. Wczoraj na tvn style leciał odcinek z Wampirem z Zagłębia, bardzo dobry.