PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123893}

Kryminalni

2004 - 2008
6,8 41 tys. ocen
6,8 10 1 40806
5,1 10 krytyków
Kryminalni
powrót do forum serialu Kryminalni

Wciągający

ocenił(a) serial na 10

Oglądałam kiedyś na tvnie ale odkąd się zorientowałam że są powtórki na tvn7 to nie
zdarzyło się jeszcze abym nie obejrzała o 16.55 odcinka:)
Ulubione klimaty, policyjno-kryminalno-thrillerowe:)

joanna252

Też oglądam Kryminalnych na tvn7. Jak kiedyś lecieli na tvn to nie udało mi się obejrzeć do końca. Widziałem kilka niepochlebnych opinii o serialu, ale nie wiem z czego one wynikają, bo jak dla mnie bomba. Imo ten serial jest tysiąc razy lepszy od tego co produkują teraz (W11, Detektywi itp)

użytkownik usunięty
Lyonson

Tak samo oglądam na tvn7, mimo, że już wszystko na pamięć znam ;> Zgadzam się, świetny serial, nie to co teraz produkują.

Zgodzę się, że był świetny, ale tylko do pewnego momentu. Mniej więcej od śmierci drugiej żony Adama i całego motywu zemsty poszczególne odcinki stały się jakieś wtórne, zupełnie bez polotu. Pokłosiem tego było naprawdę słabiutkie zakończenie, zrobione jakby na kolanie.

użytkownik usunięty
marcin261287

Dokładnie, dokładnie. Zakończenie było beznadziejne, można się tylko domyślać, co się stało z głównymi bohaterami, ale tak, to powstał całkiem świetny serial, w porównaniu do tych produkcji, co są teraz, to niezły.

Typowy cliffhanger na zakończenie. Ktoś chyba uznał, że tak będzie fajnie.

użytkownik usunięty
marcin261287

Albo ktoś uznał, żeby zakończenie było takie, żeby każdy sobie wymyślił i domyślił się, coś tego typu.

Marek w szpitalu - przeżyje albo nie, Baśka przy jego łóżku odchodząca od zmysłów. Naprawdę scenarzyści mogli wymyślić coś bardziej oryginalnego.

użytkownik usunięty
marcin261287

To, że przeżył to wiadomo, to jest najbardziej wkurzające, ostatnia scena: http://www.youtube.com/watch?v=9tJF5Ir6S9s&

W tej scenie aktorzy występują już we własnej osobie, żegnając się z widzami. Ostatnia scena serialu to ta w szpitalu, tak mi się wydaję.

użytkownik usunięty
marcin261287

No właśnie, ale i tak nic nie wiadomo, nie lubię takich zakończeń.

Chciałem teraz obejrzeć sobie Kryminalnych na TVN7, a tu się okazało, że zamiast odcinka 1 sezonu nr 5 "Diamenty Cichego", mamy przeskok do sezonu nr 7. Mam nadzieję, ze to tylko chwilowa pomyłka.

ocenił(a) serial na 8
marcin261287

Miejmy nadzieje , trzeba pisac do dzialu kontaktu z widzami /ja juz napisalem/ moze to cos pomoze ...

użytkownik usunięty
marcin261287

A spojrzę zaraz, bo nawet nie oglądam teraz. Jeśli tak, to robią kolejne beznadzieje.

Wygląda na to, że chcą zrobić miejsce przed letnią ramówką, w programie TV odcinki mają lecieć od sezonu 7.

użytkownik usunięty
marcin261287

A szkoda, szkoda, bo 5 sezon był naprawdę niezły.

ocenił(a) serial na 10

Można obejrzeć na tvn player wszystkie odcinki i wszystkie sezony:)

użytkownik usunięty
joanna252

Wiem, wiem, z sentymentu czasem oglądam na tvn7 ;) tylko po prostu ja znam wszystko na pamięć, tyle razem już oglądałam, że nie ma sensu oglądać na tvn player ;>

ocenił(a) serial na 8

W niedzielę, po ostatnim odcinku kryminalnych bohaterowie wystąpili w "Dzień dobry TVN" i tam wyjaśnili zakończenie serialu.

ocenił(a) serial na 8
jaszczomp1

To jedyny Polski serial, który lubię oglądać chociaż niektóre odcinki znam na pamięć. Wczoraj na tvn style leciał odcinek z Wampirem z Zagłębia, bardzo dobry.

ocenił(a) serial na 10
MrsLovely

No fakt dobry i aż się zdziwiłam że nie leci na tvn 7 a na tvn style. mogliby się zdecydować.