no ja się pytam co to k**** miało być...Marek miał być z Baśką a nie pojechać do szpitala i my mamy sie zastanawiać czy wtszedł z tego czy nie...większość odcinków ,mi się podobała, ten prawie- na początku było ok, potem też, ale oniec...te przeblyski to miało być tak jak Marek to widzi czy co? no ludzie!!! niech mi ktoś napisze adres e-mail do TVN, już ja sie z nimi policze!!!składam zażalenie! jestem wściekła...
ja tak samo.Zawsze muszą coś głupiego wymyśleć i spierdolić taki fajny obraz.I jeszcze trzeba jutro o 10.00 sie dowiedzieć co z Markiem czy żyje czy nie>jestem w 100% z tobą:*:D;D
Pozdrowionka PA PA
ogladałam ddtvn, no ludzie-masakra...ten fragment to oni mogli dać wczoraj a nie...grrr, jestem normalnie wściekła...
A co tak właściwie wydarzyło się w tym dodatkowym fragmencie, bo ja niestety nie obejrzałam..
W według mnie w ogóle ten cały okres "problemów" Marka był mocno naciągany.
Tak właściwie to nic..
Marek i Basia podjechali do samochodu Zawady. Adam czekał na nich. Jak wysiedli to któreś z nich zrobiło gest, z którego można wywnioskować, że jest w ciąży. Przeszli kawałek odwrócili się i koniec.
To wszystko ;/
no dokladnie,to samo było w ddtvn... http://kryminalni.plejada.pl/forum.html#forum:MSwxNTksOCw0NDA2Mjc0NiwxMTk4MDE1MD IsNTExOTg2NywwLGZvcnVtMDAxLmpz
tam mozna pisac,jesli chce,my zeby byla 9seria kryminalnych...
TO była dosłownie 1 minuta tego filmu!! i gakt Marek wpierw na życzenie Patrycji pracował w firmie AGD,potem wrócił do Policji,potem sam złożył wymówienie i był szefem ochrony Krawczyka.Ale Marek jest moją ulubioną postacią i ciesze sie że żyje ;D Najlepiej jak uratował Basie ;D:D
Wiem co czujecie, ale TVN nie ma nic do tego, bo scenariusz serialu nie zależy od nich... :( Możecie napisać petycję :)
musze przyznać,że ostatni odcinek prawie przypadł mi do gustu; no bez tych kilku ostatnich minut...no właściwie to nie podobały mi sie te przebłyski...apropos petycji; to nie jest zły pomysł, ja nie wiem tylko jak to się organizuje...jakby mi ktoś pomógł to chętnie napisze;D
Ostatnio u kogos czytałam, bodajże w Bravo;''...Czy Zakościelny zginie?chyba nie,na wszelki wypadek twórcy go oszczędzą. Bo moze Kryminalni wrócą...'' grrr...
Kryminalni to mój trzeci ulubiony serial,.który zdjeli z anteny...1.Magda M(chodziaz juz go nie ma,to po emisji ostatniego odcinka byłam uhahana,szczęsliwa i sentyment do serialu pozostał...).2.Beverly Hills 90210(co prawda nie zakonczyli emisji,ale przesuneli,co równa sie z tym,ze nie ogladam,bo jestem w szkole...). a 3.Kryminalni...